Chauffören hittade inte till Norrlandsgatan 2 mitt i city. Pumpgasade bilen, så man åker som en jojo oavsett stan eller motorväg. Gas, broms, gas, broms. Öppna fönster pga bilen immar igen. Men de... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi tog en Sthlmstaxi från Centralen till Solna med chufför Malik med Taxi id 001490. Han var mycket trevlig, glad , positiv och hjälpsam. Körde lungt trots en bilist bakom som ville köra om och tuta... Mehr ansehen
Kom med sent flyg till Arlanda. Hotellet 5 min bort Aiden gav rådet att fråga efter fast pris. Ett gäng taxi chafförer stod utanför taxibilarna och gav priset 375 + startavgift. Totalt hutlöst, jag gi... Mehr ansehen
Kom igen nu Taxi Stockholm! Bokade en taxi för fru och barn från stan till Arlanda. Var noga med att boka bakåtvänd barnstol (100 kr extra) över telefon för att allt skulle fungera. Nä, ingen... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Här möts vi! Taxi Stockholm finns för det härligt brokiga sällskap som utgör stockholmarna.
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
VARNING
VARNING! Taxi Stockholm har tappat det!
Var bra förr i tiden men nu är det helt annorlunda.
Försökte boka en resa med fastpris, vid bokning så uppmanas jag att logga in, där och då så klickas alternativet fastpris ut. Så bokningen görs utan fastpris. Detta är tydligen något som taxi Stockholm tagit som rutin och ett sätt att tjäna mer pengar. Mailade och frågade varför jag inte fick mitt fastpris och får till svar
"Vi har nu kollat loggarna från din bokning och kan se att du först har gjort prisuppslag på resan i icke inloggat läge, sen har du loggat in med OTP-kod och gjort bokningen, men här har du inte klickat i fastpris, då har den skickats in som taxameterbokning utan fastpris.
Bara för att man kollar upp priset innan i utloggad läge så ligger det inte kvar när man väl loggat in och vill göra bokningen, det är upp till kunden att se till att man bokar korrekt så som man vill ha det så tyvärr kan vi inte göra något åt detta."
Förtydligande, de uppmanar mig alltså att logga in för att slutföra bokningen, klickar ur fastpris alternativet. jag var inte uppmärksam eftersom jag var mitt i en bokning och antog att jag bara skulle logga in. Jag fattade inte att taxi Stockholm skulle göra om valet angående fastpris åt mig eftersom att det egentligen inte är deras val utan mitt val. Tack snälla för denna smocka som gjorde resan mer än 50% dyrare. Girigt så in i.... Uber 4 life!
Kommer pålitligt
Kommer pålitligt. Man kan lita på Taxi Stockholm när man ska passa en tid eller ett flyg.
Förbokad taxi
Förbokad taxi, en vecka innan genomförande
Bekräftelse via mail och sms
När bokningen skulle verkställas kom ingen taxi, jag väntade 5 min innan 20 efter bokad tid
Att tillägg: Jag var på landsbyggen ute på muskö, utan lokaltrafik efter en viss tid
Ringde och frågade, fick svar: nej vi har ingen bil i närheten..
2024/08/10 01:38
Häng med i utvecklingen, Taxi Stockholm
Där ser man, på AppStore har Taxi Stockholm typ 4,9 i manipulerat snittbetyg. Det har de glömt att manipulera här.
Sopigt att jag satt på Londonviaduktens busstation och behövde taxi, men dit går ju inte att beställa i appen.
Saken löste sig förstås med modernare lösningar som Uber, men man undrar ju när stenåldersföretag som Taxi Stockholm ska lära sig.
Bokade på nätet
Bokade på nätet. Fastpris var standard. Fick kod. Angav kod. Inget hände. Ringde. Bokade manuellt. Fastpris ej standard. Betalade överpris.
Fastpris som bara blev dyrare å dyrare
Tog taxi från Arlanda med tre barn , begärde fast pris . Först var det 700 kronor , men när vi väl sitter i bilen så ändrar chauffören det till 1075 och knappar in på taxameter ...väl hemma och innan jag drar kortet säger chauffören att han gett för billigt pris och ändrar till 1200 kronor . Dvs 500 mer än innan vi tackade ja och satte oss i bilen . Tre kids och nattetid vill jag inte hamna i diskussion - konflikt utan betala men aldrig mer att jag åker med Taxi stockholm, otryggt scam bolag !
Under all kritik!
Under all kritik!
Förbokade en taxi i god tid då jag hade en viktig tidspassning.
Bilen dök inte upp, när jag ringde och frågade var bilen var fick jag svaret att det redan satt någon i bilen.(Det var inte jag i alla fall)De skulle skicka en ny bil efter 5-10 min.
Den skulle vara nära och "runt knuten".😅När den inte kom ringde jag igen och frågade vad som händer?Då skulle de skicka
ytterligare en ny bil .Då var det redan försent för mig då jag fick vänta ytterligare på den med.Löste problemet på annat sätt och avbokade den som kanske var på väg.?
Riktigt illa och dålig service!
Förbokar man en bil så borde den ju komma och inte ta upp någon kund på vägen. Undvik!
Helt suveränt företag
Helt suveränt företag, otroligt trevliga och hjälpsamma chaufförer! 👍
Utmärkt service
Beställer alltid via appen med fastpris och har aldrig behövt vänta mer än 15min tills taxin hämtar mig. Mycket professionella chaufförer.
Opålitligt företag
Opålitligt företag. Beställde hämtning med stor bil till Arlanda. Jag plus fyra barn. Taxi Stockholm hade flightnummer (2618 från Genève) och lovade att chaffisen skulle vänta med skylt. Han dök inte upp. Växeln var både ohjälpsam och otrevlig. Strandsatta. Vi fick leta upp två separata taxibilar. Strul och stress. När vi är halvvägs hemma ringer chaffisen och tycker att vi borde ha väntat på honom. Dessutom börjar karln att argumentera på ett väldigt otrevligt sätt. Taxi Stockholm har blivit riktigt uselt.
Taxi Stockholm är det mest seriösa…
Taxi Stockholm är det mest seriösa taxiföretaget. Förarna har kollektivavtal och anständiga löner. De använder till stor del miljöbilar och de har trevliga, korrekta och kompetenta förare som kommer i tid och hittar dit du ska. Om du inte tycker att ett lågt pris är viktigast ska du åka med Taxi Stockholm.
Måste bara gnälla en smula på detta…
Måste bara gnälla en smula på detta taxibolag. Det är nämligen så att vi var nere i Stockholm i början på mars för att kryssa lite med familjen men frun och dotter ville också se Mellodifestivalen. Och jag i min enfald trodde att man kunde lita på att taxi och utföra en enkel körning från punkt A till punkt B men så är icke fallet. Nu vet jag inte om det beror på att de har halva Mellanöstern som förare eller om de som planerar rutterna är efterblivna men här är i alla fall senariot.
Tanken var att Taxin skulle hämta fru och dotter på hotellet och köra dem till Arenan vilket de lyckades med även om föraren tillhörde den surare kategorin. Men när de sitter och tittar på showen så får frun ett meddelande om att de byter upphämtningsplats till ett badhus som ligger 1 km bort pga (de hänvisar till att polisen stängt av området).
Så min fru och dotter skall gå en km i vinternatten i tunna kläder (därför taxi inte meddelade att upphämtningsplatsen skulle ändras så hade de klätt sig i tunna kläder därför att de antog som normala människor att de skulle åka bil både dit och tillbaka) De fick stå ute i kylan i över 40 minuter. På en ort som de inte är bekanta med, det var mitt beslut att de skulle ta taxi på ett känt taxibolag då Stockholm inte är säkert ställe att vistas nattetid.
Till saken hör att när frun skickade mig meddelandet om att det blev en ny upphämtningsplats så ringde jag taxi Stockholm och frågade varför de inte uppfyllde sin del av avtalet de hade med min fru så kom givetvis dessa ursäkter samt att den personen som jag pratade med började beskriva vägen de skulle gå för mig varpå jag svarade att detta måste ni meddela min fru för jag sitter på ett hotell 2 mil bort och kan inte göra så mycket. Men den gubben gick inte.
Så om man inte kan lita på att man kommer hem på ett säkert sätt så är ju frågan varför man skall välja detta överprisade transportsätt. Ingen kompensation eller ursäkt har vi fått så gissa om man kommer åka med detta bolag igen?
Pratade med frun dock och hon var relativt nöjd med servicen och har inte samma kritiska tänkande som jag. Jag anser att om man avtalar något så skall man hålla det. Man ändrar inte upphämtningsplatser för människor som inte är vana att röra sig runt i den storstaden på natten utan då får taxibolaget lösa det med någon form av ledsagning.
Beställt månadsvis i 4 månader
Beställt månadsvis i 4 månader, alltid pålitligt.
Varning för FAST PRIS
Varning för FAST PRIS
Jag förbokade en bil via appen. Resan gick mellan Skanstull och Centralstationen kl 05.30…knappt några bilar ute.
När jag bokade var valet mellan ”fast pris” eller ”taxameter” otroligt otydligt. Fast pris var det förinställda och man uppfattar det som det var det enda alternativet vid förbokning i appen.
275 kr för den korta resan kändes som ett rån.
Se upp innan du bokar och ifrågasätt om priset är rimligt. Anledningen att det inte blev en 1:a i betyg är den trevliga chauffören som vägde upp.
Uppskattas
Dålig chaufför
Företagets försöket att hjälpa till och åtgärda uppskattas
Förbokat taxi som inte kom
Förbokat taxi redan dagen innan avfärd för att vara säker på att få en taxi just den tiden. Taxin kom inte och Taxi Stockholm meddelande inte mig om att de inte fått tag i någon förare. Urdåligt kundbemötande sen när jag kontaktade kundtjänst för att höra vad som hänt.
Glömde plånboken i taxin
Glömde plånboken i taxin, chauffören kontaktade mig och ordnade så jag fick tillbaka plånboken. Riktigt bra service! Kommer från och med nu alltid åka med taxi Stockholm. Stort tack!!
/J
I used Taxi Stockholm exclusively…
I used Taxi Stockholm exclusively during my business trip to Stockholm because they were reliable with excellent service and clean cars. The app makes it very easy to book a taxi. And local Stockholm residents told me that Taxi Stockholm is the most reliable and professional in Stockholm. I HIGHLY recommend this taxi company!
Quality of service
On time & friendly taxi drivers. Price is right good 👍
Värdelöst väntande på Arlanda
Värdelöst väntande på Arlanda, hur svårt kan det vara? Kostade mig 350 kr extra att ta ful Sverige taxi. skämmes!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.