Unternehmensdetails

1. E-Commerce-Dienst

Vom Unternehmen geschrieben

Tassie är din pålitliga onlinebutik för högkvalitativa husdjursprodukter. Vi specialiserar oss på produkter från välkända varumärken för hundar och katter. Hos Tassie hittar du även bekväma bäddar, tåliga koppel och selar, samt hygienprodukter som schampo och borstar för att hålla ditt husdjur rent och friskt. Vi erbjuder också foder för att matcha alla dina husdjurs behov! Med snabb leverans över hela landet, utmärkt kundservice och konkurrenskraftiga priser, strävar vi efter att ge ditt husdjur den bästa möjliga omsorgen och ett långt och hälsosamt liv. Besök oss på Tassie.se för att hitta allt ditt husdjur behöver och upptäck hur vi kan göra vardagen enklare och roligare för dig och din fyrbenta vän.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Totalt missnöjd

Totalt missnöjd. Dom lovade en leveranstid från 2-7 arbetsdagar men det tog 14 dagar. Fick aldrig ett orderbekräftelse heller när jag hade beställt. Även väldigt otrevlig bemötande på mitt majl. Jag ska aldrig mer beställa hos Tassie.

28. Oktober 2024

Undvik detta företag

Undvik detta företag

Efter att till slut fått mina varor efter cirka två veckor vill jag returnera. Går ej att få kontakt med företaget och beställa returblankett (som man förövrigt kan få för det facila priset av 149:-)
Katastrof!

15. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen leverans, går ej att nå kundtjänst

Beställde 30/9, skulle levereras efter 4-7 arbetsdagar, om inte skulle jag höra av mig. 10/10 fick jag besked att det skulle skickas ibörjan av den här veckan, nu är det fredag och fortfarande ingen leverans och ingen som svarar på mail, telefonnummer finns inte på hemsidan..

30. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde 15/9 fick det den 3/10.

Beställde 15/9 fick det den 3/10.
Skulle vara snabb leverans enl deras sida.
Känns som dom inte har eget lager då man ser att alla klagar på lång leveranstid.
När man ifrågasätter leverans så får man bara att dom kan ta bort beställningen.
Gör om och gör rätt... Lova inget som ni inte kan hålla.

3. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen leverans. Noll kundvård.

Beställer DOGGY PROFESSIONAL AKTIV HUNDFODER 18KG hos Tassie 16/9. Det står bara ” Blixtsnabb leverans”. Ingenting om att produkten inte finns i lager eller liknande.
När jag sedan får orderbekräftelsen så står det att en av produkterna inte fanns i lager, och att jag kunde kontakta dom om jag inte fått leveransen inom 7 arbetsdagar.
Idag, 7 arbetsdagar senare, har jag inte fått någon leverans. Så jag kontaktar dom med ett snällt mejl.

Svaret blir som följer: ”För att underlätta kan vi makulera din order så slipper du vänta.”

Vad är det för svar? Och hur hjälper det mig?
Har redan betalat för beställningen. Ska jag beställa från annan leverantör, och då vänta ytterligare på maten?

Men visst. Jag kommer att beställa från annan leverantör, och ALDRIG ha någonting med Tassie att göra igen.

En stjärna är ett för högt betyg, men det går ju inte att ge NOLL.

25. September 2024

Hej Jörgen,

Tråkigt att du hade en sådan upplevelse med oss.

När du tog i kontakt med oss hade vi beställt in fodret och väntade på det från våran leverantör, du skrev såhär till oss "Behöver hundmaten, så detta måste levereras omgående." Om du behöver hundmaten omgående kommer vi inte kunna leverera till dina villkor. Det kommer ta ett par dagar innan du har hundmaten, men istället för att ljuga för dig och säga att du får det när som helst, sa jag vilket jag trodde var bäst för dig som kund, att vi kan återbetala dig så att du kan införskaffa dig ditt foder på ett annat ställe där det går fortare, då vi inte kommer kunna leverera till dina förväntningar. Vi vill alltid prioritera kunden, och om vi inte uppnår till kundens förväntningar håller vi det simpelt, lätt och enkelt. Vi vill inte ge ut falska förhoppningar.

Hoppas det ger en lite mer klar bild och förståelse över hur vi tänkte när vi tog det beslutet att återbetala dig.

Ha en fortsatt härlig kväll Jörgen.

Mvh,
Tassie

Inget svar eller kontakt

Inget svar eller kontakt då jag har försökt beställa returblankett. Endast 14 dagar för retur och det har snart gått en vecka utan svar.

10. September 2024

Antwort von Tassie

Vi har tagit kontakt med dig nu, när vi först såg mailet när det inkom den 20 september, så fanns inget ordernummer med i texten, så vi var först tvugna att lista ut vilken order det handlade om.

Vi ber om ursäkt för besväret och tackar för din feedback, som hjälper oss att bli bättre.

Ha en fortsatt fin kväll!

Mvh,
Tassie

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enkel sida men lång leveranstid och det…

Enkel sida men lång leveranstid och det drar ner betyget. I skrivande stund har jag ännu inte fått mina varor.

11. September 2024

Hej Madelene!

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för sena leveranser, det är något som kan hända då och då om våra leverantörer är lite sega. Du kan alltid skriva till oss på mail så dubbelkollar vi hur det ligger till.

Ha en fortsatt härlig måndag!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Inget meddelande om att varan är skickad. Inget meddelande om utökad leveranstid.

11. September 2024

Antwort von Tassie

Hej Sofia! Det står alltid på din orderbekräftelse om det är utökad leveranstid. Sen kan man alltid kontakta våran kundtjänst så får man svar inom ett fåtal timmar. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att du inte blev helt nöjd. Ha en fortsatt härlig dag!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr