tankesport.se Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiska korsordstidningar och finfin service!! Jättenöjd! Hoppas att korsordstidningarna blir kvar i pappersform så att inte allt digitaliseras! Inte lika kul att lösa korsord digitalt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är så bra när det dimper ner lite erbjudanden då och då. Då kan man prova på något nytt, och även fynda sina vanliga tidningar! Snabb leverans och trevlig kundtjänst! Tack för ni finns och tac... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans till rätt adress. Jag skulle vilja att ni förbättrar infon på hemsidan genom att lägga till sista svarsdatum samt tydligt ange om det är en tidning där man inte kan tävla utan lösningar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är sedan många år prenumerant och köper även lösnummer av flera tidningar som inte går att prenumerera på. Alltid lika kul att lösa olika typer av uppgifter i Tankesports tidningar. Förslag t... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Tankesport är Sveriges ledande förlag inom korsord. Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av korsord, sudoku och sökord. Vi hoppas och tror att du ska hitta något som passar just dig. Kryssa lugnt!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 46 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

147 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag hade förväntat mig en…

Jag hade förväntat mig en korsordstidning liknande den som jag hade när jag gjorde beställningen.

19. Januar 2025

Antwort von tankesport.se

Hej! Vad tråkigt att höra att din beställning inte motsvarar dina förväntningar. Om du har fått helt fel beställning - kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig! // Tankesport

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dålig service via telefonkontakt

Dålig service via telefonkontakt, inte alltid men har hänt några gånger. Fel tidningar skickas. Utlovad gåva uteblir trots flera påpekanden i samband med andra ärenden (3 ggr). Har nu väntat på gåvan i flera månader utan resultat.
Gåvan är inte viktig för mig, men lovar man gåvor ska man hålla det.

15. November 2024

Antwort von tankesport.se

Hej! Tack för din feedback. Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse med vår kundservice och att du inte har fått din utlovade gåva trots flera påminnelser. Det är självklart inte så det ska vara, och vi förstår din frustration. Återigen, vi uppskattar att du tar dig tid att ge oss feedback – det hjälper oss att bli bättre. // Tankesport

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prenumererar på och löser regelbundet…

Prenumererar på och löser regelbundet Bra Korsord och Mästarkryss och gillar båda - ibland vill man ha lite lättare, ibland lite svårare för att hålla hjärnan igång...

19. Februar 2025

Antwort von tankesport.se

Hej! Vad kul att du uppskattar våra tidningar! Bra Korsord och Mästarkryss ger ju en riktigt bra kryssmix! // Tankesport

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Går inte att genomföra erbjudande på…

Går inte att genomföra erbjudande på prenumerationer....!!! Vid alla varianter att betala ÄNDRAR Tankesport på priset till STANDARDpriset.....så derass ebjudanden blir totalt omöjligt att genomföra...!!! Deras kundtjänst utreder inget utan babblar bara om att radeera cookies och liknande.... TOTALT VÄRDELÖSA!!!!!!!

7. Februar 2025

Antwort von tankesport.se

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har haft en negativ upplevelse på vår webbshop. Det är självklart inte vår intention, och vi jobbar nu på att lösa detta.

Vi beklagar om vårt tidigare svar inte gav den hjälp du behövde. Självklart ska man få mer utförliga svar när man kontaktar kundservice.

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss!

Tankesport

Undvik att prenumerera!!

Undvik att prenumerera!!
Jag la en beställning på en prenumeration under min semester i augusti och fick mitt första nummer i november! Efter många mail dessutom.
Ett oseriöst företag!

28. November 2024

Hej Caroline,

Vi beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte har motsvarat dina förväntningar. Att behöva vänta så länge på din första tidning och dessutom behöva kontakta oss flera gånger är verkligen inte acceptabelt, och vi ber om ursäkt för det besvär detta orsakat dig.

Vi tar till oss din feedback och arbetar ständigt för att förbättra våra rutiner för att säkerställa snabbare och smidigare leveranser framöver.

Tack för att du delar din upplevelse och hjälper oss att bli bättre.

Dyrt

Dåligt att man först ska köpa tidningen och sedan att man måste betala ytterligare 10kr för att kunna delta i tävlingen digitalt eller betala för frimärke. Och sen kan man inte välja swish som betalmetod.

7. November 2024

Hej Maria,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi förstår att det kan kännas frustrerande att behöva betala en extra avgift för att delta i tävlingar digitalt eller för frimärken vid postade bidrag. Vi strävar efter att hålla våra tjänster så tillgängliga som möjligt och tar till oss dina synpunkter för att kunna förbättra upplevelsen för våra kunder.

När det gäller betalningsalternativ som Swish, arbetar vi kontinuerligt med att utöka våra betalningsmöjligheter, och vi uppskattar verkligen din input i detta avseende.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Själlösa korsord ..

Själlösa korsord ... inget för den som vill ha fantasifulla och vitsiga kryss gjorda av riktiga konstruktörer. Tror de kommer falla på eget grepp när de köpt upp alla konkurrenter, snart ser vi nog nedläggningar.

13. Mai 2024

Hej Gunilla,

Tack för din ärliga feedback. Vi beklagar att våra korsord inte har levt upp till dina förväntningar när det gäller kreativitet och fantasi. Vi arbetar med att utveckla och förbättra vårt innehåll för att kunna erbjuda både utmanande och underhållande korsord till våra kunder, och din input är värdefull för oss i det arbetet.

Vi tar till oss dina synpunkter och hoppas att vi framöver kan leverera korsord som bättre motsvarar dina förväntningar. Om du har specifika förslag eller önskemål kring vad du skulle vilja se i våra kryss, är vi öppna för idéer – tveka inte att höra av dig.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kostar att tävla på nätet

Nu verkar dom desperata på Tankesport. För att tävla - på nätet - kostar det numera 10 kr.
Det verkar gå riktigt dåligt för företaget eftersom dom måste ta till sådana metoder.

13. Juni 2022

Antwort von tankesport.se

Tack för din feedback. Vi förstår att avgiften för att delta i tävlingar digitalt kan uppfattas som en negativ förändring, och vi beklagar om det har skapat irritation. Avgiften är ett sätt för oss att täcka kostnaderna för utveckling och underhåll av de digitala tjänsterna, samtidigt som vi strävar efter att hålla hög kvalitet på vårt innehåll.

Vi uppskattar din ärliga synpunkt och tar den till oss.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar – din feedback hjälper oss att förbättras!

Med vänliga hälsningar, Tankesport

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr