Tandregulering.dk Bewertungen 40

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter har gået i klinikken i Kalundborg siden hun var 9 år gammel. (Nu er hun 12) Min datter lider af angst, men det skønne personale hos tandreguleringen.dk har altid haft forståelse og har... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min søn har fået reguleret tænder hos tandregulering dk i Kalundborg. Det har helt igennem været en dårligt og besværlig oplevelse. De har ikke styr på noget som helst. Vi har fået flere tider, som v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

40 Bewertungen

Altid søde og professionelle

Altid søde og professionelle. Skøn behandling. Linda i Kalundborg er fantastisk

10. Juli 2024

Hej Cathrine,

Linda er skøn! Især mange af vores unge patienter kommer altid med gaver til Linda når forløbet er færdigt. Linda er ligeså glad for vores patienter som de er for hende :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi kunne komme ind hurtig på en akut…

Vi kunne komme ind hurtig på en akut tid. I stedet for at skulle køre til København

12. Juli 2024

Hej René,

Dejligt at i kunne benytte jer af en af vores andre klinikker.
Døren er altid åben på alle 3 klinikker :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid søde og hjælpsomme.

Altid søde og hjælpsomme.
Meget dygtige og lyttende personale, lige meget hvem man møder.

9. Juli 2024

Hej Tine,

Dejligt at høre! Vi går utrolig meget op i, at man får den rette behandling uanset hvilken klinik eller medarbejder man møder ved sit besøg. Tak for de søde ord!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pas på

En af special tandlæge er ret stræng men det er

8. Juli 2024

Hej Freja,

Jeg er ked af at høre at jeg kan virke streng :( Jeg er nemlig utrolig opsat på at alle vores patienter får en rigtig behandling, derfor kan jeg fx godt lægge vægt på at der skal børstes endnu bedre eller andre vigtige ting.
Næste gang skal jeg nok sørge for at du får et smil på læben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forklarer så man kan forstå det

God til at forklare hvordan ens behandling kommer til at foregå

8. Juli 2024

Hej Bertram,

Det er godt at høre at forklaringerne var til at forstå. Fagsprog og tandlægeudtryk kan nogle gange være en helt ny verden, derfor er det super vigtigt at vi kan forklare det ordenligt til vores patienter. Dejligt med denne feedback!

Rar oplevelse

Rar oplevelse. Selvom jeg var forsinket, fik jeg en hurtig behandling uden problemer. Jeg bliver altid taget godt imod.
Jeg har lagt mærke til at selv når de er underbemandede får jeg en hurtig og effektiv behandling.
Det ville være dejligt at få nogle blæsere eller aircondition, da det ofte er meget varmt der oppe.

24. Juni 2024

Hej Sena,

Forsinkelser kan der altid komme, både for os og for jer som patienter. Jeres behandling er top prioritet, derfor skal vi nok komme igennem det :)
De smukke og gamle københavnske bygninger bliver nemlig rigtig varme om sommeren! Bed os endelig om at tænde aircondition næste gang det er for varmt <3

Helen Torkshvand

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er rigtigt glade for tandlægerne og…

Vi er rigtigt glade for tandlægerne og resultatet, de er gode til at vejlede og gøre deres job. Kæmpe anbefaling

10. Juni 2024

Hej Iris,

Vi er altid klar med vejledning og hjælp, dejligt at høre du har haft en god oplevelse her. Resultatet taler for sig selv, det er en fornøjelse at se din forandring :)

Patient hos Jasmin

Jasmin har været utrolig gennem hele mit behandlingsforløb. Hun er både professionel og omsorgsfuld, og jeg har altid følt mig tryg i hendes hænder. Jasmin tager sig tid til at forklare alt og sikrer, at man er velinformeret og komfortabel. Kan varmt anbefale hende til alle, der søger en dygtig og empatisk tandlæge.

3. Juni 2024

Grundige og effektive

En god oplevelse under et længerevarende tandreguleringsforløb ved skæv kæbe.

16. Mai 2024

Hej Sophie,

Det er nogle vilde forvandlinger der sker her hos Tandregulering.dk. Du bør helt klart komme forbi receptionen og se billederne fra dit forløb, det giver det største smil på læben at se så flot et resultat som dit! :)

Jasmin

Jasmin! Altid den bedste behandler. Så sød og forstående, dejligt altid at kunne føre en samtale - så det ikke KUN handler om de skide tænder 😂
Mega rar & behagelig. Tak for denne gang! ❤️

7. Mai 2024

Hej Fares,

Du kan tro at Jasmin har det ligeså godt med jer patienter som i har det med hende. Vi elsker hendes positive og rare personlighed, dejligt at det kan komme patienterne til gode. Vi siger også tak for denne gang! :)

Rigtigt godt

Rigtigt godt. Der var ingen problemer:)

30. April 2024

Hej Emilie,

Dejligt at høre! Og hvis problemerne melder sig, ved du at du altid kan ringe til os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig positiv oplevelse og…

Virkelig positiv oplevelse og behandling. Meget profesionelle og behagelige ansatte der tager sig rigtig god tid til deres patienter. Kan varmt anbefales.

17. April 2024

Antwort von Tandregulering.dk

Den varme anbefaling er utrolig værdsat :)
Så dejligt at høre at vi kan gøre en tur til tandlægen til en positiv og rar oplevelse

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sødeste mennesker og super…

Sødeste mennesker og super professionelle 😁

15. April 2024

Antwort von Tandregulering.dk

Lige over! Vi er så heldige at have de skønneste patienter

Varmeste anbefaling til Helen

Varmeste anbefaling til Helen og team! Efter 4,5 år har jeg endelig fået mine togskinner af og i sidste fase af min tandregulering. Både Helen og Jasmin har været utrolig hjælpsom, åbne og direkte i forhold til mit forløb. En vemodig føles at afslutte forløbet, utrolig kompetente og empatiske mennesker i klikken fra receptionen til tandlægerne. Tusind tak :)

3. April 2024

Hej Gursewak,

Tak for de flotte ord! Vi deler den vemodige følelse med dig :( Vi husker vores patienter og sætter pris på det gode humør du altid bringer med dig på vores klinik i København.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De er gode til det de laver

De er gode til at spørge om man er okay ved det de gør og er altid i godt humør som kan smatte på andre. De er hurtige pg gode til det de laver.

3. April 2024

Hej Valdemar,
Vi er glade for at det gode humør smitter :) Vi glæder os til at se dig igen.

Super behandling

Super service og super behandling hos Jasmin. Kan anbefales 100%

18. März 2024

Hej Carl,
Tak for anmeldelsen. Vi er super glade for Jasmin, hun er helt klart en patient favorit i København :)

Helen Torkashvand.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter har haft et helt fantastisk…

Min datter har haft et helt fantastisk forløb og fået så flotte tænder. Hele vejen har vi fået så god behandling og rådgivning. Kan helt sikkert anbefales.

12. März 2024

Kære Mette,
Tak for de fine ord! :) Vi er så glade for at i har haft et godt forløb.

Stor anbefaling

3 år efter afsluttet kæbeoperation på Rigshospitalet løb vi (min tandlæge) på spørgsmål som der var brug for en second opinion på. Helen kikkede på det og vurderede hvordan det skulle tackles, og gav grønt lys for at min egen tændlæge kunne sætte behandling igang. Sød, kompetent og meget imødekommende selv om hendes vurdering var at min egen tandlæge kunne tage sig af behandlingen så jeg slap for den lange køretur.
Kan klart anbefales, og jeg ved hvor jeg går hen i fremtiden hvis nye spørgsmål opstår.

10. August 2023

Kære Karina,

Tak for dine søde ord! Vi er altid glad for at kunne hjælpe, selv hvis det blot handler om en second-opinion eller generelle spørgsmål. Du er altid velkommen på en af vores klinikker hvis du har brug for vores service og ekspertise.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kompetent behandling, godt forløb og fantastisk service

Jeg har været gennem en behandling på klinikken (tandregulering.dk) og har fra starten oplevet et meget højt fagligt kompetenceniveau med virkelig god rådgivning, hvor fokus udelukkende har været på, at jeg fik det bedste mulige resultat til prisen. Det har været nemt at kommunikere med både specialtandlægen samt personalet, som alle altid er smilene og super servicemindet. Deres nye klinik i København er mega flot og ser ud til at have alt i det nyste og mest avancerede udstyr – og så er det nemt at komme til den med såvel offentligt transport, som med egen bil med parkering lige udenfor/meget tæt på. Så vil du have en god oplevelse og et godt resultat, så kan jeg kun give dem min varmeste anbefaling.

15. Juni 2023

Kære Erik,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet og hele oplevelsen. Vi er også super glade for den nye klinik! - endnu bedre bliver det når vores patienter også nyder de nye omgivelser :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VÆRSTE tandklinik der findes!!

VÆRSTE tandklinik der findes!!

De er pengegriske, og har kun ET eneste fokus - at hive så mange penge ud af hver eneste klient som muligt! Bøjletandlægen er fuldstændig ligeglad med dit forløb, og vil bare gerne have så mange besøg ud af dig som mulig - kun med henblik på at sende flere og større regninger til kommunen!

20. März 2023

Kære Chanie,
Vi er meget kede af den oplevelse du har af os og vores service, og specielt ærgerlige over, at du giver din vurdering på et forkert grundlag.
Fakta er, at når et barn bliver henvist til vores klinik, så betaler kommunen et fast honorar, der skal dække hele behandlingsforløbet, uanset hvor mange gange barnet kommer på klinikken eller hvor lang tid behandlingen tager.

Vi får således ikke flere penge fordi et barn kommer ofte på klinikken, tværtimod så indebærer det udgifter for os hver gang et barn kommer på klinikken, men dette tænker vi aldrig på, da slutresultatet for barnet, den optimale behandling og det bedste forløb for barnet altid er vores eneste fokus!

Som specialtandlæge vil jeg gerne se patienterne så mange gange som det er nødvendig netop med det formål, at behandlingen forløber bedst muligt, at vi kommer hurtigst muligt i mål og med mindst mulig risiko for sideeffekter (af bøjle behandling).
Ring endeligt til os eller kom forbi klinikken til en dialog, hvis der er noget i dit forløb, som du ønsker vi skal optimere eller ændre på.

Vh,
Specialtandlæge
Helen Torkashvand

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr