Jeg har problemer med en retainer. Så det er rart at komme til en tandlæge som faktisk gider hjælpe dig med at få rettet dine tænder istedet for bare at blive ved med at lime hvor den knækker hele tid... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Tak til Jer alle for en særdeles høflig og respektfuld modtagelse, hver gang man træder ind hos Jer i Horsens. Tak for den tillid I viser. Man føler sig i den grad velkommen med et smil:) En særli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sammen søde og dygtige tandlæge igennem 17 år. Hele atmosfæren fra du træder ind af døren, til du er færdigbehandlet foregår både i et behageligt og rart tempo. Her er der god tid til dig sammen med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anders Boel er helt igennem perfektionist til finderspidserne og tager mig som kunde i fokus fra jeg træder ind k klinikken. Han uhyre velovervejede diagnoser og undersøgelser er baseret på rå e... Mehr ansehen
Sundhedshuset, Grønlandsvej 1, 1., 8700, Horsens, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Venlig og professionel personale / fagfolk- der gør en tryg ved at komme i klinikken - så ja tommelen op 👍

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg var i stolen hos tandplejer Ellen det er den bedste tandplejer hun er bare god

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Ellen er en super engageret tandplejer. Der blev taget hånd om alle spørgsmål jeg havde, til at forbedre tandbørstning og tandpleje. Fortsæt endeligt med det gode engagement og grundige tandpleje :)

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Søde og venlige personaler.
Venlig hjælp til handicap og
flot udført tandlæge arbejde.
Nem at komme til klinikken, da man kan parkere gratis i p- hus lige ved indgangen.
Venligst Else Pedersen

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Louise Trap Handberg. en fantastisk rolig og fortæller på en rolig måde hvad hun gør. jeg haft Tandlæge Angst i mange år den formåede hun holde i ro kan varmt anbefale hende.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg kan kun anbefale tandlæge Mette Schmidt Thonsgaard.
Hun er faglig kompetent, og som person er hun behagelig, lyttende og ikke mindst omsorgsfuld.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Går ved Mette og hun er stille og rolig og tager den tid man skal bruge uden pres og det
Når man lider af tandlæge skræk.
Super tilfreds

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Proffesional, venlig, behagelig, smilende, dygtig
Fantastisk oplevelse

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg havde en tid 09:50 Jeg sad i vente rummet i 35 minutter over min tid.
Jeg skulle have tjekket 1 tand, som var blevet god igen, fortalte jeg også tandlægerne.
Tandlægen sagde at ser faktisk fint ud, at det var pænt, og det ligner blot at mit tandkød skulle have været irriteret.
Tandlægen siger så at vi bør nok tage et rynken billede af min tand, bare lige for at se om alt er okay.
Syntes virkelig at det er nem måde for dem at skrappe penge sammen på, tandlægen siger allerede inden at der bliver nok ikke fundet noget alligevel. Så man føler lidt at man bare er blevet skrappet sammen for det man kan. Der var heller ikke nogen kompensation for at jeg skulle side og vente i 35 minutter over min bestilte tid.
Grunden til de får 2 stjerner og ikke 1, er fordi receptionisten var flink og imødekommende.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Det var nogle venlige ansatte og jeg syntes, at det var en hensynsfuld undersøgelse, samt jeg fik besvaret de spørgsmål jeg havde.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Min tandlæge Ajla er meget omhyggelig med at forklare hvad hun ser og hvor man skal være opmærksom selv. Jeg er nu obs på begyndende huller som iflg røntgen fra tidligere tandlæge, som tidl tandlæge aldrig har fortalt mig om.
Jeg er meget tilfreds og anbefaler Ajla til alle jeg kender

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
De bedste tandlæger jeg nogensinde har været hos

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
De er så gode. Jeg har været kunder i 5 år og har ikke haft nogen problemer. Venligt personale, smertefri behandlinger.
Højt anbefalinger fra her !

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Super oplevelse hos tandlægen.dk i Horsens i dag. Dejligt at komme på en klinik, hvor man bliver både set og hørt som patient. Super kompetent behandling. Glæder mig faktisk til næste gang.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Bliver altid mødt med et stort smil, glæde og høj faglighed hos Ajla - så det er en ren fornøjelse at være i stolen…
Kæmpe anbefaling herfra :)

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.