Jeg har fået den allerbedste behandling hos tandlæge Mette Thonsgaard. Mette arbejder stille og roligt og grundigt og er meget omhyggelig og forsigtig. Det er yderst behageligt at sidde i stolen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Jeg har problemer med en retainer. Så det er rart at komme til en tandlæge som faktisk gider hjælpe dig med at få rettet dine tænder istedet for bare at blive ved med at lime hvor den knækker hele tid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tak til Jer alle for en særdeles høflig og respektfuld modtagelse, hver gang man træder ind hos Jer i Horsens. Tak for den tillid I viser. Man føler sig i den grad velkommen med et smil:) En særli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sammen søde og dygtige tandlæge igennem 17 år. Hele atmosfæren fra du træder ind af døren, til du er færdigbehandlet foregår både i et behageligt og rart tempo. Her er der god tid til dig sammen med... Mehr ansehen
Sundhedshuset, Grønlandsvej 1, 1., 8700, Horsens, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg har fået den allerbedste behandling hos tandlæge Mette Thonsgaard.
Det er yderst behageligt at sidde i stolen hos hende.
Resultatet er altid perfekt.👌

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
En helt igennem god oplevelse

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Havde en fantastisk oplevelse og vigtigst af alt er resultatet, tusind tak Ajla for det ekstraordinære arbejde.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Høflig betjening og god information

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg føler mig meget tryg ved Anders.
Det gjorde lidt ondt da jeg skulle have renset tænder!! 😃😃

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg har altid været glad ved min tandlæge. Og har lige skrevet min ros til dem forleden dag. De kan ikke gøre det bedre, stor ros herfra.

Sød og kompetent tandlæge

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Mette er super dygtig, og man føler sig helt rolig i hendes hænder.

⚠️ Advarsel – hold jer langt væk fra Tandlægen.dk ⚠️
Jeg bestilte et helt almindeligt tandeftersyn til 695 kr., men endte med en regning på over 2.200 kr. uden at jeg på noget tidspunkt blev informeret om ekstra ydelser eller givet samtykke til det.
Da jeg gjorde opmærksom på det og stillede spørgsmål til regningen, blev jeg mødt med en truende og ubehagelig tone – og fik endda trusler om rykker og inkasso, hvis jeg ikke betalte hele beløbet.
Det her er fuldstændig uacceptabelt adfærd fra en virksomhed, der skal udvise tillid og professionalisme. Man går til tandlægen med tillid – ikke for at blive snydt og presset økonomisk.
Jeg advarer på det kraftigste andre mod at bruge Tandlægen.dk. Find en anden tandlæge, der har respekt for deres patienter og som ikke driver forretning på denne måde.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
I went to the dentist only to get an X-ray of one tooth, but they charged me for a full consultation even though the dentist didn’t examine me at all — they just took the X-ray. On top of that, the X-ray wasn’t even focused on the tooth I asked for.
A friend of mine who went to the same clinic received a link to download their X-ray, but I was told that wasn’t possible. Instead, they just took photos of the screen with my phone and gave me a poor-quality paper copy.
In the end, it cost me 469 DKK, even though an X-ray is supposed to be only 172 DKK. I’m giving 2 stars because the staff were friendly, but the experience was disappointing overall.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Er i gennem længere tid kommet hos jeres tandplejer. Det er som altid en rigtig god og posetiv oplevelse. Hun er bare den bedste og resultatet af vores fælles anstrengelser er så godt. Så rigtig meget ros til hende.
En meget tilfreds kunde

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg har altid en god oplevelse, når jeg er inde hos Mette. Hun er reel og møder altid en på en god måde.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Supergod oplevelse. Både hos tandlæge og tandplejer, og i receptionen (glæder mig dog til I er færdig med flytningen).
Altid en god snak alle steder, både fagligt og small-talk.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg var ved tandplejer, og det var en fornøjelse. Jeg havde faktisk glædet mig til at komme fordi, og se og høre hvordan det stod til med mine tænder. Har fået så meget god input til at blive bedre til at holde dem! Og det virker. Altid smilende. Altid i mødekommende. Receptionen er altid klar på at snakke lidt, og gir sig tid til at dem der kommer. Også en super oplevelse. Meget lækker sted de har fået. Nyeste teknologi og jeg må indrømme de har taget tandlægeskrækken fra mig :)

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Klinikken råder over mange dygtige medarbejdere, men jeg vil gerne fremhæve tandplejer Ajla Asovic, som er utrolig kompetent, omhyggelig og nærværende i sit arbejde.
Jeg er ikke den store “fan” af at gå til tandlæge, men hos hende føler jeg mig utrolig tryg og godt behandlet.

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Jeg blev mødt og set både på en personlig og en professionel måde, som ligger helt i too

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Søde hjælpesom, god til forklar forløbet ig svar alle spørgsmål, varmt anbefalede

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Venlig og professionel personale / fagfolk- der gør en tryg ved at komme i klinikken - så ja tommelen op 👍

Antwort von tandlægen.dk - Horsens
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.