Har använt magbalans till min cockerspaniel tik i några månader nu. Hon har haft pankreatit, varit väldigt gasig i magen och varit ofta lös i magen. Nu med magbalans fungerar äntligen hennes mage! Fis... Mehr ansehen
Jag är väldigt nöjd med mina köp hos Svenskt Djurtillskott. Produkterna håller hög kvalitet och jag märker tydlig skillnad på min hund. Leveransen har alltid varit snabb och smidig. Kundtjänsten svara... Mehr ansehen
Jag är väldigt nöjd med Hud & Päls. Produkten håller vad den lovar och jag har märkt skillnad på min hunds päls och trampdynor. Enkel att använda och känns som en kvalitetsprodukt. Kommer absolut att... Mehr ansehen
Jag gillar inte att ni inte visar hela priset inklusive skatter! Det blir en överraskning! Jag tycker också att ni kan använda postnord med leverans till brevlåda, vilket i många fall kan vara bät... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra produkter
Bra produkter som inte innehåller massa onödigt
Mycket nöjd
Vi är mycket nöjda med Svenskt Djurtillskott! De var med och sponsrade vår tävling med fina priser som blev väldigt uppskattade av deltagarna. Kontakten med företaget har varit enkel, smidig och trevlig från start till mål.
Vi har även en hund som fått testa flera av deras olika tuggprodukter och de har varit en stor favorit här hemma. Det märks att de satsar på produkter av hög kvalitet som hundar verkligen uppskattar.
Ett seriöst företag med bra produkter och fantastisk service. Vi kan varmt rekommendera Svenskt Djurtillskott!
Min hund Pixi har haft problem med…
Min hund Pixi har haft problem med magen i flera år, veterinär har provat många olika mediciner, inget har hjälpt. Såg annonsen om "magbalans" och tänkte att det kan ju inte skada. Redan efter 2 dgr märktes skillnad, ingen diarre elller kräkning. Ingen bullrande orolig mage. Pixi har blivit en pigg och glad hund utan matvägran. Helt fantastiskt !
Bästa tillskottet för en balanserad mage.…
Magbalans är det bästa tillskottet för mina små Maltesertikar. När magen mår bra mår hunden bra.
Vattenflaska 3-1-1
Snabb leverans. Jättenöjd med vattenflaskan 3-1-1. Den används flitigt på utflykter när valpen ska ha mat och vatten. Kan fästas på golfbagen och håller kylan bra och är lättdiskad
Jag tycker pälsarna har blivit…
Jag tycker pälsarna har blivit glansigare på bara någon vecka, så nöjd med Svenskt djurtillskott.se
Snabb leverans och gulliga personer som…
Snabb leverans och gulliga personer som jobbar där!
Mina hundar ÄLSKAR deras godis och jag är supernöjd med alla deras produkter!
Vi älskar Svenskt Djurtillskott
Vi älskar Svenskt Djurtillskott! Allt man behöver på ett ställe. Älskar deras vattenflaska & magbalans. & toppen service. 10/10 would recommend!
Super nöjd med ALLT
Snabb leverans, bra service och rådgivning. Super produkter som hjälpt min hund otroligt mycket! Prisvärda med bra innehåll ! Rekomderar starkt
Snabb leverans. Hedda älskar sina crunchy nötlungor som belöningsgodis. Skönt för matte att veta vart de kommer ifrån och att det inte är en massa skräp i. Vattenflaskan har såklart fått en given plats i utflyktsväskan. Så smidig och håller vattnet kylt länge🙌🏼
Torkad Nötlunga
Torkad Nötlunga: Grymt imponerad. Uppskattar att inte behöva lägga tid på att behöva dela nötlunga i lagom stora bitar för belöning. Jag kan bara rycka åt mig en påse i farten, fokusera på träningen och belöna hundarna med perfekta, krispiga, smakrika, fettsnåla godbitar som våra hundar älskar.
Smile+ hjälper något otroligt mot dålig…
Smile+ hjälper något otroligt mot dålig andedräkt!!
Har även provat hud och päls oljan som gjort min tjej otroligt glansig i pälsen och mjuk om trampdynorna, magbalans har gjort magen mindre bubblig och mer stabil!!!
Superbra produkter
Superbra produkter. Kan rekommendera några favorit bland många. Hud & Päls oljan, den vill vi aldrig vara utan. Likaså tass salvan, för mjuka fina tassar året om.
Perfekt!
Jag värdesätter snabb leverans och fantastiska produkter! Flaskan har jag använt flera gånger och den är av så bra kvalitet! Kosttillskotten funkar kanon!
Väldigt bra produkter
Väldigt bra produkter, vi gillar Magbalans speciellt mycket - vår hane har väldigt känslig mage och vi brukar ge Magbalans för att stabilisera hans mage och det funkar väldigt bra!
Superbra omega-3 olja som är smidig att…
Superbra omega-3 olja som är smidig att dosera och pälsen blir glansig 👌
OTROLIG SERVICE OCH PRODUKTER!!
Köpte deras nötlunga och deras 3-i-1 vattenflaska och båda ÄLSKAS här hemma!
Snabb och smidig frakt, gick på bara någon dag och paketet var framme.
Flaskan har blivit en självklarhet på varje utflykt och längre promenad nu o värmen, så otroligt smidigt med allt samlat😍
Godiset åt hundarna med glädje och viftade svans, kommer helt klart köpas igen!
Smile
Gillar när tillskotten till våra pälsklingar är utan onödiga tillsatser, tillverkade i Sverige och dessutom gör underverk 🧡
Toppen företag
Snabb service, utmärkt kvalité på varan. Bara plus till detta företaget👍🏼
För att mina hundar har fått en fin…
För att mina hundar har fått en fin mjuk päls fina trampdynor
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.