Broderiboken Bewertungen 24

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup! Jeg har aldrig modtaget mine varer og deres utallige mails med lovninger på at varen er på vej og efterfølgende utallige mails om refundering ER LØGN. Hold jer langt væk fra dette firma

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inga varor och ingen återbetalning

Jag beställde 21 januari och har än idag 17 april inte fått min beställning. Jag kontaktade broderiboken 25 mars för att få återbetalning vilket man får då det gått mer än 45 arbetsdagar sedan beställningen. Återbetalningen har inte heller kommit.

17. April 2026

Fup!

Hold jer langt væk fra dette firma

10. April 2026

FUP FUP FUP Bestilte varerne den 25

FUP FUP FUP Bestilte varerne den 25. januar 2025 og de hævede pengene med det samme og siden har jeg rykket først for varerne og siden for mine at få mine penge retur. Jeg får en masse standard svar tilbage bl.a. om hvor travlt de har. Jeg har i dag meldt dem til politiet.

7. Januar 2026

Bestilte 2 små akvareksæt den 19/1

Bestilte 2 små akvareksæt den 19/1, modtog dem aldrig. De 318 kr blev hævet på min konto, og siden 10/2 har vi haft en lang korrespondance mht de penge. Årsagen, der angives, er travlhed i økonomiafdelingen. I næsten 2 mdr !! Jeg er blevet holdt hen, skulle dokumentere dit og dat, og nu har min sag et stykke tid været en “kritisk hastesag”. Hold jer langt væk fra dem. !!!

19. Januar 2026

Nul stjerner!

Jeg ville helst give 0 stjerner da dette er et fup firma. Jeg bestilte et akvarelsæt tilbage i januar til 349,- kroner. Fik en ordrebekræftelse og så skete der ikke mere. Har nu skrevet med automatiseret svar utallige gange. Hver gang vil de have et ordrenummer der klart står opført i overskriften. Jeg har stadig hverken fået varer eller mine penge endnu, selvom de har lovet det flere gange. Det er seriøst et scam firma. Hold jer langt værk!!!

14. März 2026

KØB IKKE NOGET HOS DEM

Jeg bestilte d. 21.01.2026 et "komplet sæt til akvarelmaling". D. 13.02.2026 mailer jeg til dem om min manglende varer, får at vide de har travlt og mit ordrenr 1773 vi blive sendt så hurtigt de kan, og idag 13.03.2026, 1 md senere har jeg stadig ikke set skyggen af min varer eller track & Trace nr.
KØB IKKE NOGET HOS DEM

13. März 2026

Fup fup fup firma.

Fup fup fup firma.

Betalte for en måned siden og trods det at firmaet har lovet varen (kom ikke ) lovede de mig at tilbagebetale pengene.

Intet sket!!

Rør ikke dette firma😥

6. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade jag kunnat ge dem minuspoäng hade…

Hade jag kunnat ge dem minuspoäng hade de fått det. Försöker returnera en order, men de ställer bara om samma frågor hela tiden som de redan fått svar på istället för att skicka en retursedel och godkänna returen. Kvaliteten på produkterna jag beställt är under all kritik.

23. Februar 2026

FUP FIRMA

FUP FUP FUP - Min oplevelse med broderieboken har desværre været ekstremt dårlig. Jeg lagde en ordre, og pengene blev hævet med det samme – men ordren er aldrig blevet sendt.

Jeg har forsøgt at få kontakt og få en forklaring, men uden tilfredsstillende svar. Det er dybt frustrerende at betale for en vare, man aldrig modtager, og samtidig ikke få ordentlig kundeservice.

På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale andre at handle her. For mig har det føltes utrygt og uprofessionelt, og du får aldrig dine penge tilbage.

2. März 2026

Får ikke min bestilling

Elendigt firma. Hæver pengene, men sender ikke det bestilte. Når jeg skriver kommer der staddart svar, hvor de spør om det jeg har skrevet i mail, og bliver ved at spørge om de samme ting. Kan ikke være rigtigt I skal stjæle folks penge. Håber i har det virkelig dårligt.

27. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Broderibogen (broderiboken.se) er en FUP-BUTIK!!

Dette er en FUP-BUTIK!!!
De trækker pengene for din ordre, men du modtager ALDRIG varen. Når man skriver til dem, får man standardsvar og lovning om, at varen er på vej snarest, men der sker intet... Ønsker man at annullere, beder de om ordrenummer (som de jo allerede har), og der sker stadig intet...

17. Februar 2026

Köp inte!

Tog extremt lång tid att få boken, över fyra veckor. Det är så mycket stavfel i den och sömmarna som håller ihop boken har gått upp så den är i stort sett fallfärdig redan vid leverans. Det är broderat en annan persons namn på baksidan? Broderi-kitet som följde med har inget med broderi att göra. Är ett vanligt SY-kit med sytråd, synålar, en sprättare och fingerborg. Känner mig lurad, känns begagnat och billigt. Köp inte.

3. Februar 2026

Scam!!!

KÆMPE scam - pengene fra min bestilling er trukket for længst, jeg venter på varerne på 4. uge og de besvarer ikke mine mails!!😡

12. Februar 2026

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Beställde 31/1, fick sakerna 11/2. Man beställer från Broderiboken men man får sakerna från YanWen som högst sannolikt är kinesiskt.
Ingen som helst upplysning om detta när man beställer. Det är jag besviken på. Kände mig lurad. Trodde jag beställde från ett svenskt företag.

11. Februar 2026

Hold jer væk

Kunne man vælge 0 stjerner så havde jeg valgt det. Vi venter fortsat på vores ordre. Vi har skrevet utallige gange til mail adressen men der er ingen respons.
Penge ud af vinduet - hold jer væk

10. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke modtaget mine varer

Har ikke modtaget mine varer. Ingen svar når jeg skriver til dem . Fup og fiduser. Lige i dag så jeg endnu en reklame for firmaet. Sidste chance for at bestille inden de lukker varelageret?

20. Januar 2026

FUP FUP FUP

Bestilte en vare for ca. 1. mdr. siden, og har endnu ikke modtaget den. Besvarer ikke mine mails.

5. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde Broderiboken den 19/1 och…

Jag beställde Broderiboken den 19/1 och det har nu gått 17 dagar. Det står att de levererar inom 5-12 dagar. Jag tänkte ringa men det finns inget telefonnummer. Har skickat email men inte fått svar. Misstänker nu att det är scam.
Det står att tull kommer att läggas på varan så jag misstänker att produkten kommer ifrån Kina. Ångrar att jag inte undersökte detta mer noga innan jag beställde.
Håller ändå tummarna för att något kommer och att det inte blir dubbelt så dyrt med tullavgiften.

4. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr