SvenlarsBewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 29/04/2024 een rek besteld. Vandaag 08/05 contact proberen opnemen via de chat, bestelnummer ingegeven, enkel de volgende info gekregen: 'wachten op fulfilment'. Verder niets van reactie via de c... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wij hebben net als veel mensen heel slechte ervaring. Lang (4maand) moeten wachten, geen duidelijke communicatie. Maar plots is deze week onze bestelling van 8 stoelen geleverd geweest. Perfecte staat... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tuinkast besteld, maar moest weer retour. Het ophalen vanuit svenlars duurde even maar uiteindelijk toch opgehaald en na 3 weken het geld terug gekregen, daar waren we blij mee want als je alle rev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beste, Wij hebben hier 2 jaar geleden en 1 jaar geleden stoelen besteld voor onze vestigingen. Dit ging echt super. Vriendelijk contact altijd met Hosang, de eigenaar toen. Nu weer besteld voor onz... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Svenlars is op 20 juni 2022 overgenomen door de nieuwe eigenaren. We zijn vastbesloten om de reputatie van de winkel opnieuw op te bouwen door middel van goed geprijsde artikelen, snelle levering en uitstekende after sales service. Alle productvragen en vragen met betrekking tot bestellingen die na 20 juni 2022 zijn gedaan, worden direct beantwoord door een team in Nederland, dat bereikbaar is op support@svenlars.nl

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Koop ontbonden, geld terug

In januari stoelen besteld die op andere sites lange levertijden hadden maar bij SL binnen een week in huis zouden zijn. Bleek niet het geval te zijn natuurlijk, waarschijnlijk door de crises in de wereld logischerwijs leverproblemen, maar zet dat dan eerlijk op je site. Zoals anderen al schrijven communiceren ze lastig maar ik kreeg steeds wel, laat weliswaar, een (standaard) reactie. Uiteindelijk gemaild dat ik de koop wil ontbinden met het verzoek het bedrag terug te storten. Hierna had ik mijn geld gelukkig wel snel terug, dat moet ik ze meegeven.

15. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas moet ik de vorige review…

Helaas moet ik de vorige review onderschrijven, bestelling heb ik wel betaald maar nooit ontvangen en krijg okk geen contact met deze firma.
Gevalletje niet goed, geld weg en idd juridische stappen worden gezet.. ook door mij..

13. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Order 27048 - geen geld terug!!

18 juli 2022
Tot op heden geen reactie gehad op meerdere e-mails met het verzoek ons geld terug te storten. Wederom loze beloftes die gedaan worden door Svenlars. We zijn het zat en willen gewoon ons geld terug. Het is een waardeloos bedrijf en blijkbaar zit er dus niets anders op dat verdere (juridische) stappen te ondernemen. Dit is gewoon oplichting en daar mogen ze niet ongestraft mee verder gaan. Graag zsm ons geld retour!!!

13 juni 2022
We ontvingen ondanks meerdere verzoeken tot annulering van de order (welke verzoeken ook zijn ontvangen en in behandeling zijn genomen) een mail dat onze bestelling onderweg is. Vanzelfsprekend willen wij de order niet ontvangen nu we meerdere keren hebben verzocht tot annulering. Contact gehad met de klantenservice via de chat en aangegeven dat ik de levering ga weigeren aan de deur. Aimée gaf aan de levering inderdaad te weigeren en dan zouden we zsm ons geld terugkrijgen. 14 juni 2022 stond DPD voor de deur en hebben we de levering geweigerd. Dit uiteraard doorgegeven aan Svenlars, maar zoals verwacht geen reactie meer.

Op 17 april 2022 hebben wij een loungeset besteld en betaald (order 27048). Deze zou binnen 1 tot 3 dagen geleverd worden, want hij zou op voorraad zijn. Tot op heden is er nog geen loungeset geleverd. Vanuit Svenlars wordt er niet gecommuniceerd over een eventuele vertraging van de levering. Sterker nog, er is überhaupt geen communicatie mogelijk met dit bedrijf. Je krijgt of een standaard bericht en vervolgens geen reactie meer of je wordt aan het lijntje gehouden omdat ze zogenaamd een onderzoek aan het doen zijn. Op 27 april 2022 hebben wij verzocht de order te annuleren welk verzoek is ingediend op 29 april 2022, aldus Aimée van de ‘klantenservice’. Het verzoek zou in 3 werkdagen verwerkt worden, maar sindsdien hebben we niks meer vernomen. Het moge duidelijk zijn dat het hier gaat om oplichting. Indien het geld niet snel teruggestort wordt, zullen wij verdere (juridische) stappen ondernemen.

12. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kan iedereen adviseren om geen producten via svenlars te kopen.

Ik kan iedereen adviseren om geen producten bij svenlars te kopen, ook niet (of zeker niet) als deze in de aanbieding zijn want dat maakt het aantrekkelijk natuurlijk. Ik zit nu met 2 kasten die onbruikbaar zijn omdat de deuren niet dicht gaan, er is omruiling toegezegd maar deze gebeurt niet.
Mijn volgende stap is aangifte doen, maar heel vervelend dat dit zo moet.

12. Mai 2022

Wees gewaarschuwd!

Op 20-2-2022 heb ik een eettafel(bestnr. 26017) a 587 euro besteld en helaas betaald. Levering zou volgens Henry in april komen. Aimee van klantenservice meldde in april dat de tafel er was en in week 18( vanaf 2 mei) zou worden geleverd. Niets geleverd en geen contact mogelijk: per telefoon niet bereikbaar en op emails komt geen inhoudelijk antwoord. Gemaild dat ik geld terug wil,want dit gaat niks worden en ik ben het vertrouwen kwijt. Dit lijken heuze oplichters. Indien niet snel geld terug, dan doe ik aangifte bij politie. Wees gewaarschuwd!

12-5-2022: vervolg:
Zoals gisteren door Henry van Svenlars is beloofd, heb ik vandaag mijn geld terug ontvangen.

11. Mai 2022

Beste Rieneke,

Dank voor je bericht en excuses voor het ongemak. Helaas werdt de tafel vanuit de leverancier extra vertraagd.

De order is nu geannuleerd en terugbetaald. U heeft hier bevestiging van ontvangen in de mail zojuist.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Hartelijke groet,

Oplichting

Bestellen gaat makkelijk, maar dan blijft het stil. Geen reactie. De reviews hier had ik eerder moeten zien. Oplichting! Geld terughalen via creditcardmaatschappij dan maar.

10. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen levering en geen reactie

De bestelling (22672) dateert ondertussen al van 27/12/2021. Toen stond op de site dat wij de salontafel binnen enkele dagen zouden ontvangen.
Momenteel staat op jullie site dat de levertermijn 1-3 dagen is.
Hoe is het eigenlijk mogelijk dat wij na meer dan 4 maanden onze salontafel nog steeds niet hebben ontvangen?

In deze wachttijd hebben wij al enkele keren gemaild om te informeren over de leverdatum.
De laatste reactie die wij van jullie hebben ontvangen dateert van 9/2/2022. Toen werd gezegd dat de levering de eerste of de tweede week van maart zou plaatsvinden.
Tot op heden hebben wij onze salontafel nog steeds niet ontvangen en hebben wij ook niets meer van jullie vernomen.
Wij zijn dit ondertussen wel beu aan het worden.
Wij zouden graag asap onze salontafel en een reactie van jullie ontvangen of ons geld terug krijgen. Zoniet zien wij ons genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.

****

Vandaag uiteindelijk toch ons geld terug ontvangen.

9. Mai 2022

Bestelling #26967

Reeds enkele weken geleden een bestelling geplaatst die binnen de week zou aankomen. Dit is tot op heden nog steeds niet geleverd en hier is geen enkele communicatie over geweest. Wanneer men tracht het order te annuleren krijg je of geen antwoord of een antwoord dat eigenlijk niets zegt. Duidelijk dat dit om oplichting gaat en je dus best hier net besteld en als je het toch al gedaan hebt de juiste instanties + politie inlicht.

9. Mai 2022

Hi Lex,

Dank voor je bericht.
De order is nu geannuleerd en teruggeboekt. Excuses voor de vertraging.

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag!

Svenlars.nl

Een malafide website

Een malafide website. Duits rekeningnummer en leveren niet. Reageren niet op email en telefoonnummer is onbereikbaar. geld is overgemaakt, maar ze leveren niet. Heb gisteren aangifte gedaan, dus wees gewaarschuwd. Hun adres met het nummer 75 klopt niet. De website is bekend bij ALERTS (o.a. politie.nl en meldpunt.nl) Politie.nl herkent deze webwinkel, deze website is gevaarlijk staat er.

7. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Begin april bloempotten besteld geen bloempotten en geen communicatie.

Begin april bloempotten besteld, deze waren in voorraad en zouden direct geleverd worden, een paar dagen later een berichtje dat mijn bestelling in behandeling was en een track&trace nummer zou ontvangen. Twee weken later niets ontvangen en een mailtje gestuurd, antwoord met gewoon een standaard mailtje dat het druk is en mijn vraag binnen de 48 uur zou behandeld worden. sindsdien is de klantendienst zowel via mail als telefoon blijkbaar onbereikbaar. Geen enkele vorm van comunicatie van het bedrijf uit, gewoon opgelicht en geld kwijt blijkbaar.

7. Mai 2022

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. Begin april heb ik iets besteld met een levertijd van een paar dagen en hier ook zo'n 80,- voor betaald. Sinds die tijd heb ik niks meer van het bedrijf gehoord, mijn product niet ontvangen en naar meerdere keren aandringen op een update, nooit een reactie gehad. Nu eis ik al een tijdje mijn geld terug, maar ook daar krijg ik geen reactie op.

Kortom: bestel NOOIT iets bij Svenlars, want je wordt keihard opgelicht.

Reply:
Ik weet niet hoe ik kan reageren, maar onderstaande is niet juist. Ze hebben deze middag, na het plaatsen van deze review, mijn bestelling gecanceld en ik wacht dus nog op mijn geld. Dat was overigens niet naar aanleiding van mijn vele e-mails of deze review, maar omdat ik contact heb gezocht met de eigenaar.

Bizar en niet “netjes” opgelost. Ik kan alleen maar hopen dat het geld nu “netjes” aankomt en het daarmee is afgerond.

Het is ook goed voor de lezers om te weten dat jullie Instagram vol staat met dit soort ervaringen. Ga je schamen.

6. Mai 2022

Hi Carlijne,

Dank voor je bericht.

Vanochtend hebben wij (voor deze review) contact gehad en het is allemaal netjes opgelost. Je kan je voorstellen dat het ons dan een beetje verbaasd als je aangeeft je geld niet terug te krijgen en opgelicht te zijn.

Mochten we nog iets voor je kunnen doen dan horen wij dat graag.

Groet,
Team Svenlars

Een Tuinset besteld en betaald

Een Tuinset besteld en betaald! Levering 1 tot 4 werkdagen! Komen ze niet na, gebeld geen gehoor, mailen reageren ze wel op maar houden je aan het lijntje, ik wacht nu al zolang op het geld, schandalig gewoon! Hier noooooit iets bestellen. Maar ik ga er verder mee want dit kan niet!

5. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas een zeer slechte ervaring met…

Helaas een zeer slechte ervaring met Svenlars. Tot 3 maal toe is mij een levertijd beloofd, die niet is nagekomen. Bij de vierde keer heb ik gezegd; dit is jullie laatste kans, daarna wil ik mijn geld terug. Weer werd het artikel niet geleverd. We zijn nu inmiddels 2 maanden na het bestellen van mijn artikel. Op de website van Svenlars staat dat de bestelling geannuleerd kan worden indien het artikel nog niet verzonden is. Ik heb dus aangegeven de bestelling te willen annuleren, maar dit wordt genegeerd! Ik krijg enkel het bericht dat men bezig is met mijn bestelling. Ik voel me zwaar onjuist bejegend, mijn geld wordt gegijzeld. Ik zou iedereen afraden iets bij Svenlars aan te schaffen.

Update 26-05: tot op de dag van vandaag nog steeds niks geregeld door Svenlars. Mijn geld hebben ze nog, geen zicht op terugbetaling en artikel wordt niet geleverd.

4. Mai 2022

Bestelnummer #17285

Bestelnummer #17285

In oktober-2021 stoelen besteld bij SvenLars. Steeds zelf contact moeten opnemen met SvenLars gezien bestelling niet verscheen op nieuwe leveringsdatum (zeker 5x vertraagd). Via Kave Home begrepen dat de order die SvenLars bij hun had staan niet meer geleverd zal worden. Vandaag een mail van SvenLars ontvangen met enkel bericht dat bestelling is geannuleerd, zonder verder informatie over terugbetaling. Ontvang graag het geld retour.

4. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wel geld innen, niet leveren

Beste lezer,

Het is nu 2 maanden geleden dat ik een bestelling heb geplaatst met nummer 26411 - zie bijlage. De levertijd zou maximaal 6 weken zijn.
Het is nu 1 maand geleden dat ik binnen 2 weken gebeld zou worden voor de levering.
Het is nu 1 week geleden sinds ik voor niets contact heb opgenomen met jullie support en 2x een nietszeggend antwoord heb ontvangen.

Hierbij wil ik mijn order annuleren en mijn geld terug anders ben ik genoodzaakt aangifte tegen jullie te doen vanwege oplichting. Ik hoor graag van jullie op welke termijn het bedrag van 1116 euro wordt teruggestort op mijn creditcard. Ook wil ik van jullie een schriftelijke bevestiging van de annulering van mijn order.

Groeten,
Frank

2. Mai 2022

Frauduleus

Omdat mijn order #23431 van 8 januari 2022 nog steeds niet geleverd is, een review geplaatst op Trustpilot. Alle gegevens staan hierin maar Svenlars wil meer informatie! Bij deze:

- Op 8 januari 2022 een bestelling van € 253 geplaatst van een product welke binnen een aantal werkdagen geleverd zou kunnen worden. Op dit moment is deze volgens de website zelfs gewoon op voorraad!
- Op 31 januari 2022 een update ontvangen dat de bestelling nog loopt, geen leverdatum vermeld.
- Op 4 februari 2022 een mail ontvangen dat het product op 10 februari 2022 bij Svenlars zou worden bezorgd en daarna direct zou worden geleverd.
- Op 19 februari 2022 een mail gestuurd waar de bestelling blijft?
- Op 21 februari 2022 antwoordt Svenlars dat ze navraag doen. Daarna op dezelfde dag een bericht gekregen dat de levering langer duurt, maar midden van de volgende week verwacht werd.
- Op 5 maart 2022 weer per mail contact gezocht omdat nog steeds niets was ontvangen.
- Op 8 maart 2022 wordt door Svenlars gezegd dat de order binnen 1 tot 4 werkdagen wordt verstuurd.
- Op 21 maart nog niets ontvangen, waarop ik een mail heb gestuurd dat Svenlars alsnog binnen 1 week mocht leveren en dat anders de overeenkomst zou worden ontbonden.
- Op 23 maart 2022 laat Svenlars weten een navraag te doen.
- Op 30 maart 2022 een bericht van Svenlars ontvangen dat 'iedereen er bovenop zit' en gevraagd of we nog even willen wachten op de leveringen.
- Op 30 maart 2022 geantwoord dat ik al zo lang aan het wachten ben en als het inderdaad nog maar enkele dagen duurt, ik dan alsnog de levering wil ontvangen.
- Op 14 april nog niets ontvangen en nog eenmaal in de gelegenheid gesteld om binnen 1 week te leveren en zo niet dat betaling teruggestort moet worden.
- Sindsdien NIETS meer vernomen.
- Inmiddels een afspraak gemaakt voor het doen van doen van een aangifte wegens internetoplichting.

Dus doe jezelf een plezier en bestel niet op deze website, deze is niet betrouwbaar.

2. Mai 2022

Beste Bas,

Dank voor je bericht, excuses voor het ongemak, de order is inmiddels geannuleerd en terugbetaald.

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Groet,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onprofessioneel, onbetrouwbaar en nog niets geleverd

Website lijkt mooi en professioneel, maar service is dat absoluut niet. Tuintafel besteld, zou binnen 3 dagen geleverd worden. Heb de bestelling geplaatst op 11 april, 20 dagen later nog steeds niets ontvangen. Kreeg op dag 3 een standaard mail dat de levertijd langer zou duren maar inmiddels nog steeds geen bevestiging van verzending met een track and trace ontvangen.
Reageren ook niet via de mail, dus heb totaal geen inzage in mijn bestelling. Ik sluit me aan bij alle negatieve reviews: slechtste service ooit.
Als ze net zoveel tijd zouden stoppen in het up to date houden van de levertijden en de communicatie als in hun social media, misschien wordt het dan nog wat.

1. Mai 2022

Hi Sharon,

Dank voor je bericht, en excuses voor het ongemak.
Kan je jouw ordernummer met mij delen? Dan pak ik het direct voor je op.

Hartelijke groet,
Henry

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr