Svampegaarden Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er første gang jeg bestiller herfra men absolut ikke sidste, har købt julegave og da jeg var ret tidigt ude, da tilbød de helt selv at opbevare mit kit til vi kom tættere på jul så de holdt sig friske! Det er ski god service! Har lige fået pakken og en fin mail om hvordan de skal opbevares indtil de skal dyrkes! Fedt! Glæder mig til at se hvad min søster siger til hendes lion's mane til jul, men tror hun bliver glad! Tak til jer

19. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun varmt anbefale dem!!!!

Jeg kan kun varmt anbefale dem!!!!
Jeg ringede til svampegaarden for at få lidt hints angående deres østershatte.

Jeg fik fat i Joachim som så giver mig en del hints på hvad jeg skulle gøre inden osv, jeg har nu 3 smukke poser med østershatte som er igang med at blive snehvide med dejlig mycelium! :D Joachim er virkelig professionel og fik mig til at føle jeg sikkert og selv ordenligt kunne få den bedste oplevelse ud af deres mycelium poser :D

Vil kun varmt anbefale dem pga deres priser og ufatteligt meget god informations givende viden!

18. November 2025

Rigtigt god service

Rigtigt god service. De svare hurtigt på spørgsmål og svampekits virker til at være af høj kvalitet. Havde ikke fået et tracking link, men de var hurtigt til at få det fikset, så jeg kunne få hentet min pakke 😍 Glæder mig til at svampene begynder at komme frem 🤗

7. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig sjov og lækker oplevelse!

Jeg havde aldrig hørt om Svampegaarden, før jeg fik et svampekit af min far, og det har virkelig været en fantastisk oplevelse! Kassen er fint designet med et rustikt look, og den nemme beskrivelse af proceduren gør det let for hele familien at være med i processen.
Børnene glædede sig hver morgen til at komme i køkkenet og se, hvor meget svampene var vokset, og de vandede dem troligt, som beskrevet både på kassen og Youtube videoen.
Efter knap 14 dage kunne vi høste de meste lækre og smagfulde østershatte!
Jeg kan varmt anbefale at prøve Svampegaarden. Det er ikke blot en mulighed for at smage de delikate svampe, men også en hyggelig, sjov og lærerig oplevelse!

3. Juni 2025

Thomas Holm

Jeg er nybegynder indenfor svampedyrkning.
Har købt 5 forskellige slags myselium og alle 5 slags har lavet de fineste svampe.
Så der skal lyde et stor tak for den gode service og sparring med dig Joachim.
Det bliver ikke sidste gang jeg kommer til at købe myselium eller andet fra jer🤩

29. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lyn hurtig levering, god vejledning og.. nu, 7 dage efter, er der svampe på vej 👍.. jeg skal bestemt ha bestilt hos jer igen 😁

22. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre dele min dybt…

Jeg må desværre dele min dybt utilfredse oplevelse med SvampeGaarden. Jeg havde store forventninger til deres produkter, især deres påstand om at have "gro garanti". Desværre har min oplevelse været alt andet end positiv.

Jeg bestilte deres myselium i 200g korn, men modtog uloniseret korn, som hurtigt begyndte at rådne. Det er simpelthen uacceptabelt, at et firma, der påstår at have ekspertise inden for svampeproduktion, sender produkter, der ikke lever op til deres egne standarder. Da jeg kontaktede deres kundeservice for at få hjælp, blev jeg mødt med en skuffende attitude. I stedet for at tage ansvar for deres fejl, blev jeg beskyldt for ukorrekt håndtering af produktet. Det er absurd at give kunderne skylden, når man ikke kan blande substrat med noget, der allerede er ukoloniseret.

Jeg kan ikke anbefale SvampeGaarden til nogen, der ønsker at dyrke svampe. Deres produkter lever ikke op til forventningerne, og deres kundeservice er langt fra tilfredsstillende. Hvis du overvejer at købe fra dem, så tænk dig om en ekstra gang. Der er mange andre leverandører, der tager ansvar for deres produkter og værdsætter deres kunder.

26. Mai 2025

Kære Ina,

Tak for din anmeldelse – selvom vi naturligvis er ærgerlige over, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.
Vi vil dog gerne give vores perspektiv, så andre kan få en mere fyldestgørende forståelse af, hvad der reelt er sket.

Du har modtaget 200 g færdigkoloniseret kornmycelium, præcis som vi selv bruger i vores egen produktion. Det skal ikke stå og kolonisere videre – det er klar til brug, hvilket også fremgår tydeligt af både label og beskrivelse. Det skal blot blandes i pasteuriseret eller sterilt vækstmedie.

Vi forstår, at du har forventet at se hvidt mycelium på kornet, som man ser på billeder af nyinokuleret korn. Men det stadie er allerede passeret i vores produkt – det er derfor, det kan se "ukoloniseret" ud, selvom det er aktivt og klar til brug.

Problemet opstod, fordi produktet blev opbevaret ved stuetemperatur i flere uger. Når myceliet ikke længere har næring og samtidig udsættes for varme, vil det begynde at nedbrydes og dø. Vi gør tydeligt opmærksom på, at det skal opbevares på køl og bruges inden for maks. 4 uger.

Vi står 100 % inde for produktets kvalitet. Var vores anvisninger blevet fulgt, garanterer vi, at det var blevet en succes.

De varmeste hilsner :)

Joachim Galsgaard
Svampegaarden

Rigtig gode Gro-kits

Jeg har købt kits - 2 gange to Gro-kits, senest 31 marts 2025. Disse kits har fungeret rigtigt godt og forhandleren svarer velvilligt og hjælpsomt på spørgsmål. Jeg handler der gerne igen.

31. März 2025

Antwort von Svampegaarden

Tusind tak for den fine anmeldelse, skønt du har haft en god oplevelse!

Fantastisk firma

Jeg har købt 2 kasser/bokse med svampe, hvoraf den ene ikke ville vokse. Jeg kontaktede firmaet og indenfor 10 min vendte de retur og tilbød mig enten pengene retur eller en ny. Jeg yderst tilfreds både med mit produkt (på nær den ene😂) og deres kundeservice. Varm anbefaling herfra

18. März 2025

Antwort von Svampegaarden

Vi er naturligvis kede af dit ene kit ikke gav, men netop derfor tilbyder vi gro-garanti! Vi er meget glade for du stadig havde en god oplevelse.

Købte 2 svampe kits

Købte 2 svampe kits, en pink og grå østershat - Jeg var lidt i tvivl da den pink kom meget hurtigere frem end den grå, men svampegaarden svarede indenfor meget kort tid på min email med spørgsmål - Begge kits har givet rigtig fine svampe der smager fantastisk, jeg vil helt klart bestille igen.
Hurtig levering, godt produkt og god service.

12. März 2025

Hej Nicolai,
Vi er glade for at stå til rådighed, og tusind tak for de fine ord!

Svampe i top kvalitet

Beste anmeldelser herfra , fantastisk høst af østershatte , det gik så stærkt , og det er SÅ smukke . Og så er det de sødeste mennesker der ejer Svampegaarden .
Kunne jeg give 10 stjerne gjorde jeg det .

6. März 2025

Mange tak Camilla!
Dejligt at du har haft så god en oplevelse, det er vores vigtigste mål!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vildt sjovt at følge med i udviklingen, nærmest time for time.

Nej, hvor er det sjovt og let at dyrke svampe!!!
Vi har stor glæde af at følge med i udviklingen, og kan tydeligt se udviklingen fra morgen til aften.
Købte 3 kasser (pink, gul og almindelig) og startede 2 op for en uge siden. Den ene (pink) udviklede sig torsdag eftermiddag, den anden (almindelig) her en uge senere.
Vi glæder os til at smage svampene, det kan ikke vare længe inden første høst kan foretages. Hvis de smager som de ser ud, bliver det en konge ret!!

23. Februar 2025

Antwort von Svampegaarden

Det glæder os at du har haft så god en oplevelse! Det er nemlig fantastisk sjovt og spændene at dyrke svampe. Mange tak for de fine ord!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr