Beyond Coffee Bewertungen 16

TrustScore 2 von 5

2.2

1. Saatgutanbieter
  2. Hobbygeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Et projekt der omdanner kaffegrums til spisesvampe!

2.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hjemmeside er dårlig man ved ikke om man har bestilt

Man får sit produkt men der er ingen reaktion når man prøver at kontakte dem. Jeg var kommet til at bestille er forkert produkt og prøvede at kontakte dem for at undgå det blev sendt (hjemmesiden er ikke tydelig i om de faktisk modtager ens bestilling, så jeg nåede at bestille to gange) og der var ingen reaktion overhovedet. Jeg er spændt på om produkter virker.....

9. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oversolgt Hipster-nonsense.

Købte for 2 år siden flere slags mycelier og 5-7 poser. Der var fejllevering men dette blev rettet op med noget skriveri. Der er på trods af at have fulgt alle foreskrifter når man bruger friske træstammer intet som i INTET kommet ud af det. Hele processen tog frygteligt lang tid og jeg startede i varme med vanding af stammer, flyttede stammer ud delvist nedgravet, holdt dem i skygge etc
En ting er de spildte kræfter, bøvl og udgifter men der er simpelthen Ingen sammenhæng mellem den hipstersmarte markedsføring med lækre billeder af voldsomt bugnende svampe og så resultatet. Når man skriver bliver man kørt rundt i manegen mellem forskellige medarbejdere der intet reelt ansvar tager og blot prøver med mersalg og dårlige undskyldninger. Jeg gentager Ingen Svampe Overhovedet på 12 til 15 halvanden meter lange friskfældede stammer.
Urban Nonsense og et dårligt produkt. Hold jer væk hvis ikke det blot er By-Øko-Egoet der skal gro.Jeg føler mig i hvert fald både snydt og dårligt behandlet.

26. September 2022

Genialt Gro-sæt!

Købte Gro-sæt med Østerhatte, det var meget nemt og svampene kom super hurtigt.
Har her til aften netop lavet et måltid med min første høst.

28. September 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen svamp :(

Købte østershat grosæt for et halvt år siden med. Fulgte vejledningen udførligt, men fik ingen brugbar svamp. Prøvede igen ved at blande indholdet efter forskrifterne. Fik ingen svamp. Lang og skuffende indsats :(

27. September 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

The Gro-sæt is quite bad

The Gro-sæt is unbelievably slow and very prone to contamination. There are many other sets, including their Gro-Boks, that produce mushrooms much faster, in a easier way without any maintenance.

I have also sent a message on their Facebook page to get help with contamination but was answered after weeks.

Moreover, they say in their videos that the mushroom cake should be thrown away in case of contamination, but that is not always true and the cake can be saved.

Poor service and badly designed product.

11. Juni 2022

Bestilte onsdag formiddag

Bestilte onsdag formiddag, hentede min pakke fredag formiddag 😁😁
De holder hvad de lover .. Super tilfreds med min bestilling, første gang men bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer 👍👍

18. Februar 2022

Antwort von Beyond Coffee

Dejligt at høre! :) Tak for de pæne ord og vi glæder os til at se dig som kunde igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har prøvet at købe mycelium gennem dem

Havde et problem med et nogle produkter, men efter lidt ventetid blev jeg kontaktet af beyond coffee som var yderst behjælpelige! Jeg fik svar på mine spørgsmål, og de hjalp mig videre i processen. Tusind tak for sublim service!

28. Dezember 2020

Kære Luca,
Vi beklager meget tavsheden - jeg er netop vendt retur på din mail og har forklaret forløbet der skyldes ekstrem travlhed og covid udbrud i virksomheden. Vi erstatter selvfølgelig de døde mycelier og håber da at se dig som kunde igen en dag :) Bh Ebbe, Beyond Coffee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte den 15 december som julegaver forskellige svampe sæt fra Beyond Coffee. Pakken kommed GLS allerede den 17.( Et lille julemirakel i disse tider)
Til min store irritation manglede der et låg til det ene sæt, og jeg sendte straks ( kl 01 om natten) en fornærmet mail til butikken.
Allerede samme dags morgen fik jeg svar.
Problemet blev hurtigt løst ved at et bud kom og leverede låget lidt op af dagen, da jeg tilfældigvis ikke bor langt fra butikken.
Julegaven var reddet.

18. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og lidt mere til.

God service og lidt mere til.
Bedste behandling jeg har oplevet i lang tid, selvom det nok var mig der var problemet, så var der ingen sure miner. Jeg fik et nyt sæt tilsendt imod at jeg dækkede portoen og det er vel kun rimeligt.

19. November 2018

Hej Nils,
Dejligt at høre du synes godt om vores service! :-)
Bh Ebbe, Beyond Coffee.

Super søde og professionelle

Dejlig lille butik de har med god service. Jeg fik en lang snak med en sød ekspedient omkring, hvordan jeg skulle starte mit grosæt. Efterfølgende har jeg bestilt på deres hjemmeside som gik hurtigt og helt uden problemer. Jeg anbefaler dem 👍

18. Oktober 2018

Antwort von Beyond Coffee

Tak for de pæne ord Sarah, vi er glade for du havde en god oplevelse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse og service fra …

Fantastisk oplevelse og service fra Beyondcoffee.dk

Har jeg haft spørgsmål har de hjulpet hurtigt og effektivt. Kan kun anbefale deres starter sæt.

10. April 2017

Antwort von Beyond Coffee

Tak for de pæne ord Jacob :) Vi er glade for at kunne hjælpe!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr