Super bra kvalite med livstids garanti! Kan rekommendera starkt! Har haft ca 4 olika sladdar under 2022 och alla har gått sönder. Men denna sladd verkar som äkta vara! Riktigt nöjd med mitt köp. Sna... Mehr ansehen
Sladden är bra men leveransen var mycket dålig först lång leveranstid samt att jag måste åka och hämta kuvertet, det hade ju gått in genom brevinkastet.
Kontakten på supersladden passade inte till min mobil OnePlus 9pro Så jag har skickat tillbaka den för utbyte om det går för sig Mvh Bjarne Thuresson 0768 532 468
Distinkt kontakt som går lite trögare att sätta in i mobilen och därför sitter lite hårdare jämfört med den jag hade förut. Gillar även den snabba leveransen.
SuperSladden etablerades för att utveckla innovativa trådbundna och trådlösa laddningslösningar, som är ämnade till att förbättra livskvaliteten.
Schweden
- supersladden.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Sladden är bra men leveransen var…
Kontakten på supersladden passade inte…
Kontakten på supersladden passade inte till min mobil OnePlus 9pro
Så jag har skickat tillbaka den för utbyte om det går för sig
Mvh
Bjarne Thuresson
0768 532 468
Bra sladd…. Men inte så bra..
Sladdarna är bra men inte så bra som man vill framhålla. Dessutom får jag inte svar på hur jag ska gå tillväga när jag vill returnera två avse fyra sladdar jag köpt när de slutat fungera. Den där livstidsgarantin verkar bara vara snack.
Bra support men sladden håller inte bra
Sladden håller inte bra,böjer sig lätt vid änden men supporten är kanon, de skickar ny laddsladd direkt.
Snabb leverans
Snabb leverans. Har inte haft den så länge men verkar vara bra och slitstark sladd. Extra plus för "kabellåset", lättare att hantera när sladden inte används.
Verkar vara bra
Laddar snabbare än vanlig sladd ABSOLUT
Sladden har vikt sig och trådarna…
Sladden har vikt sig och trådarna börjat att släppa. Har haf produkten i 1 vecka ca.
Laddar snabbt och är kanon på alla sätt
Inte bra
Slutade snabbt att fungera,och livstids garanti som utlovades gäller visst inte. Oseriöst företag och dålig produkt

Antwort von Supersladden