Suelo Bewertungen 67

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werkelijk prachtig gedaan mijn visgraat vloer super goed geëgaliseerd en veel aandacht besteed met het leggen kon niet beter echt super. Communicatie perfect alles ook goed geleverd, Suelo doet wat er... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vloerverwarming is netjes ingevreesd, PVC vloer mooi strak gelegd, we zijn blij met onze nieuwe vloer. Mohammed heeft ons goed geadviseerd m.b.t. het opleveren van de oude betoncementvloer voordat me... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn eerste afspraak was met een ZZP'er die zijn laatste werkdag had. Met hem had ik verkeerde afspraken gemaakt en ik had weinig bedenktijd onder strikte voorwaarden. Ik voelde mij door de ZZP'er n... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

67 Bewertungen

Hat 36 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

we hebben warme voeten

Na een goed gesprek met de verkoper aan huis zijn we het project vloerverwarming met pvc visgraat aangegaan met suelo ze konden al zo snel aan het werk wij hadden nog geen akkoord van de bank zodat er een paar dingen langs elkaar heen liepen en toen wij aan de bel wilde trekken werd er niet terug gereageerd op bellen naar de verkoper of op email die we stuurde. Bij ons kwam er iets van frustratie om de hoek , de krimparm platen en inslijpen vloerverwarming waren netjes gedaan, wel veel platen over, het afwerken van de vloer (misschien ben ik te kritisch) is niet zoals ik het had verwacht. ik heb het gevoel dat de vloer niet geheel geëgaliseerd is en ik het gevoel hebt hier en daar tegen een rand pvc vloer kijkt.
De plinten lijken hier een daar iets te zweven boven de vloer, wel zijn we zeer blij met de vloerverwarming die het volgens mij goed doet .
De mensen die over de vloer zijn geweest waren aardig en goed aanspreekbaar en de afspraken zijn goed nagekomen

11. November 2024

Zeer Positief

Wij zijn super blij met onze mooie vloeren. Wij hebben de benedenverdieping en eerste verdieping door Suelo laten leggen. Wij kregen avond ervoor te weten hoelaat de leggers hier zouden zijn.

Contact is goed met de planners. Wij hebben zelf contact gehad met Wendy en Patrick. Die hebben meegedacht ook wanneer ze eventueel na de schilder hier konden starten. Zelf hebben wij niet gedacht aan luchtvochtigheid, maar hier kwamen wij wel uit.

De jongens hebben hier netjes gewerkt. Wij vonden het best spannend vanwege de slechte reviews die hier laatst zijn geplaatst. Maar ik kan oprecht zeggen als je je houdt aan de adviezen van de projectleider Mohamed dat je ervaring juist zeer positief is.

Wij zijn blij met onze vloer en kunnen dit bedrijf zeker aanraden!

Team Suelo, jullie zijn toppers!

Super bedankt.

Groetjes, familie Anjer uit Rhenen.

5. Dezember 2024

Aanrader

Onlangs hebben wij onze vloer en de vloerverwarming door Suelo laten doen. De vloer ligt er superstrak in ondanks dat er een hoogte verschil was tussen de woonkamer en de keuken. De vloerverwarming was binnen een dag geplaatst en daar hebben we goed uitleg en advies over gekregen van de monteur. Zowel de monteurs als het kantoor personeel verdienen een dikke duim van ons! Wij raden Suelo zeker aan!

27. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vlek op vlek

We dachten door Suelo ontzorgd te worden, voor best een flinke prijs. Want hoe fijn is het om een bedrijf te hebben met expertise in zowel vloerverwarming als de vloerbedekking, in ons geval een pvc vloer. Helaas kwamen we bedrogen uit.

Leveranciers en werklui die onaangekondigd kwamen, slechte communicatie/bereikbaarheid. Afval werd in de tuin gegooid, cement emmers uitgespoeld boven de planten. Meerwerk zonder enige communicatie vooraf uitgevoerd en gefactureerd. Als klap op de vuurpijl bleek ook het verwarmingssysteem verkeerd te zijn aangesloten op de cv-ketel.

Wel complimenten voor de loodgieters die keihard hebben gewerkt, en de dame die het vloeradvies gaf.

14. September 2024
Suelo-Logo

Antwort von Suelo

Beste familie Duenk,

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met suelo.
Uw verwachtingen lager helaas hoger dan de realiteit. U verwachtingen waren oa dat uw geëgaliseerde vloer waterpas zou zijn ipv vlak, een vloer waterpas krijgen is helaas niet de realiteit. We krijgen hem wel mooi vlak.
De meerprijs kosten is u vooraf wel degelijk kenbaar gemaakt, echter na het aanleveren van bewijsstukken schoot u volledig in de verdediging.

Het plaatsen van deze review vinden we dan ook erg jammer want we hebben mooi en goed werk afgeleverd met z’n allen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Suelo baseerde zijn offerte op een verkeerde (te lage) inmeting. Dat was geen opzet natuurlijk, maar anders hadden we voor een ander bedrijf gekozen dat eigenlijk voordeliger was. Die meerkosten zijn aan ons doorberekend.

Door verkeerde communicatie met hun partner moest een deel van de net gelegde vloerverwarmingsplaten (33 vierkante meter) er weer uit. Die onbruikbaar geworden platen hebben we zelf moeten opruimen, op eigen kosten.
Het proces liep twee weken vertraging op waardoor wij onze verhuizing moesten verschuiven, met opnieuw grote meerkosten.

Ze deden wel hun best om alles zo snel mogelijk opnieuw te plannen, die kosten heeft Suelo zelf gedragen. En petje af voor de harde werkers die tot 's avonds laat bezig waren, zelfs in het weekend.

De kleurstalen waar we uit konden kiezen voor de gietvloer waren niet de echte kleuren: die waren net vernieuwd, maar de stalen waren nog niet binnen. Je weet dus niet echt wat je koopt voor zo'n 25.000 euro (de nieuwe stalen zijn inmiddels binnen lijkt me).

31. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr