Kritisk medarbejder behandling?
Kritisk medarbejder behandling?
Som kunde er det ikke kun det faglige resultat, der bør vurderes når vi hyrer et firma – men også hvordan en virksomhed behandler sine medarbejdere - bag tæppet.
Jeg overhørte en episode hos Stub & Gren, hvor en leder "talte" til en medarbejder i en tone og med en intensitet, som jeg oplevede som voldsomt ubehagelig. Der blev råbt - i lang tid - og situationen fremstod ude af proportioner for en mindre forseelse. Mon Stub & Gren ledelsesstil er baseret på pres og frygt snarere end respekt?
Det står i skarp kontrast til de værdier, virksomheden selv fremhæver, bl.a. bæredygtighed, ansvarlighed og ordentlighed. Den slags værdier mister troværdighed, hvis det ikke gælder internt.
Efterfølgende har jeg talt med andre personer med kendskab til Stub og Gren, som beskriver en hård tone fra ledelsen. Jeg har selvsagt ikke fuldt indblik i det samlede billede, men det understøtter min oplevelse af, at der kan være et mønster, som bør tages alvorligt.
Det her er ikke skrevet for at udstille enkeltpersoner, men for at sige klart: Den type adfærd, jeg oplevede hører ikke hjemme på en moderne arbejdsplads.
Hvis Stub & Gren ønsker at blive opfattet som en ansvarlig bæredygtig virksomhed – også som arbejdsplads – kræver det, at ledelse udøves med respekt og er dialogbaseret. Ikke gennem råben og nedladende kommunikation.