Storytel Bewertungen

1.7

Jeg har forsøkt å avslutte abonnementet mitt hos Storytel, men blir satt på en runddans mellom nettside og app uten å komme i mål. Jeg får heller ikke logget inn på kontoen min. Når jeg ber om å få ti... Mehr ansehen

Jag har haft Storytel i flera år och har varit nöjd, men plötsligt har i princip alla "förlagsrättigheter" ändrats så att jag inte längre kan lyssna på engelska böcker på originalspråket, eftersom de... Mehr ansehen

Appen Storytel har helt okej utbud av litteratur i olika genrer. Men det är inte innehållet som jag reagerar på, utan på hur Storytel marknadsförs. Storytel använder AI reklamer som marknadsföring vil... Mehr ansehen

Gelukkig ben ik niet de enige en ligt het niet aan mij. Geen woord kunnen luisteren tijdens mijn vakantie maar wel 26 uur verbruikt. Samen met ChatGPT nog een keer alles doorgelopen en zelfs toen gee... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

64 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ga niet in zee met storytell

Op 27 mei jl. Mijn abonnement bij Storytell via abo stop opgezegd. Nu inmiddels 29 juli,2 maanden later heeft storytell abonnement nog steeds niet verwerkt.
Mijn advies ga niet naar storytell hebben meer dan 2 maanden nodig na opzegging om deze te verwerken.
Schandalig gewoon

29. Juli 2024

Storytel adverteert met boeken die niet in audio beschikbaar zijn.

Wat leuk is aan Storytel dat de boeken in meerdere talen te luisteren zijn. Ook is er een online giftcard die je kado kan doen. Er staan vaak veel nieuwe boeken op de app. De boeken kan je downloaden voor onderweg. Het idee van Storytel was goed. Echter de laatste maanden zijn er boeken die niet in Audio beschikbaar zijn. Toch adverteert Storytel met gratis 14 dagen oneindig “luisteren” naar boek xxx. Klopt niet ! Er valt niets te luisteren. Zonder bril kan ik niets lezen. Juist voor het slapen gaan is storytel zo fijn. Jammer. Ik mis te veel audio boeken. Ik twijfel aan een abonnement.

12. Juli 2024

Skräplitteratur och buggar

Böckerna funkar inte. Står och snurrar utan att gå igång och detta händer titt som tätt, så stora delar av tiden får man ingenting för pengarna. Kundtjänst gör inget åt saken.

Läser i stort sett bara in skräplitteratur med ljud medan kvalitetslitteraturen mest finns för läsning, om alls. De svenska inläsningarna (i de få fall kvalitetsböcker finns inlästa) håller dessutom alldeles för låg kvalitet. Den som läser in saknar bildningsbakgrund, är överhuvudtaget inte bevandrad i litteraturhistorien, uttalar och/eller betonar ord, platser, namn fel, saknar uppenbarligen kännedom om både verket och författarskapet. Det märks tydligt att inläsningsjobben sker på löpande band utan kännedom om vad som läses, vilket förfelar hela läsupplevelsen. Inläsaren läser också antingen otydligt eller överdrivet dramatiserande. De engelska inläsningarna håller betydligt högre kvalitet.

11. Juli 2024

Ofta går det inte att lyssna

Ofta går det inte att lyssna! Det tar fruktansvärt lång tid innan man kan börja lyssna, den bara står och mal och laddar och laddar i flera minuter om den ens alls går igång.
Nej, det beror inte på min mobil eller uppkoppling.
Detta är oerhört irriterande och frustrerande!

6. Juli 2024

Gillar Storytel

Gillar Storytel, mycket stort och brett utbud av böcker.
Köpte Storytel Reader för några veckor sen och tycker den är kanon att läsa böcker på. Absolut inga problem att läsa i starkt solsken heller. Gillar att det är så smidigt att växla från att läsa till att lyssna.

27. Juni 2024

People stay away from storytel

People stay away from storytel. You pay, they have a function that eats away your hours so you have to buy more hours. Scary there exists crooked companies even with something like ebooks.

22. Juni 2024

Abonnementet startet opp av seg selv…

Abonnementet startet opp av seg selv igjen og jeg har blitt belastet for flere mnd bruk uten min viten??? Helt umulig å komme i kontakt med kundeservice. E-post går rett til 404-side og alle andre muligheter er via en elendig chatbot. Er dette en seriøs bedrift i det hele tatt?

21. Juni 2024

Tevreden, maar helaas geen kortingsacties

Zeer tevreden met mijn abonnement bij Storytel. Ik vind het alleen jammer dat ik al jaren lid ben, maar nooit gebruik kan maken van de kortingsacties! De negatieve reacties over het niet op kunnen zeggen van een abonnement snap ik niet, ik kan de knop om op te zeggen erg makkelijk vinden.

11. Juni 2024

SCAM

IK KAN HET NIET OPZEGGEN ECHT EEN SCAM. GEBRUIK EEN ANDER WEBSITE

9. Juni 2024

Svårt att säga upp abonnemang

Appen funkar som den ska, men Storytel har gjort det riktigt svårt att säga upp prenumerationen, det är helt orimligt. Jag kommer inte komma tillbaka till Storytel.

20. Mai 2024

Algoritmer och topplistor

Letar du efter ny bok att läsa? Överväg inte ens att försöka leta via Storytel om du inte vill läsa exakt vad de vill att du ska läsa. Vill du hitta en bok på engelska som inte ligger på nån av deras egna topplistor? Går inte.
Dessutom är det sämst att det inte går att lyssna på Wheel of Timeseriens två sista böcker.

16. Mai 2024

14 dagen proefperiode en dan niet opzegbaar

Ik moet voor school een boek lezen, ik wilde die graag beluisteren. Op Google stond dat dat mogelijk was bij storytel. Ik lees dat het altijd opzegbaar is dus ik sluit een abonnement af met de gedachte dat ik hem over een paar uurtjes toch weer opzeg. Ik kom erachter dat het boek die ik wilde luisteren alleen te lezen is terwijl er stond dat die ook beluisterbaar was. Daarna wil ik me abonnement opzeggen (omdat er anders maandelijks automatisch geld van je rekening wordt afgeschreven) en dat lukt maar niet. Ik ben ongelofelijk teleurgesteld en wat een gezeik en oplichting. als
je probeert in te loggen gebeurt er niks. wat een oplichting, ongekend

14. Mai 2024