Bytte till Storuman energi november 2025. Sökte via Elskling och fick erbjudande om ingen månadsavgift. Fick ingen faktura de första månaderna, ringde kundtjänst och fick veta att de hade bytt system... Mehr ansehen
Varning för bedrägeri. Säljaren uppgav 5 månaders bindningstid på avtalet jag signerade men efter påskrivning visade det sig vara 36 månader. Hade inte vetat om det om jag ej sett en varning på reco... Mehr ansehen
Storuman Energi har gått från ett bra och trovärdigt bolag till en ren katastrof! faktureringen har inte fungerat alls och timmar har gått åt för att försöka få tag i en kundtjänst som inte svarar i... Mehr ansehen
Jag har haft Storuman i många år och har aldrig upplevt några problem, Mina fakturor har alltid kommit som dom ska och påminnelsen om nytecknande har varit ute i tid så jag har lätt kunna teckna om mi... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Riktigt kasst företag med säljare som…
Uppdatering: efter bra dialog så kom vi överens
Riktigt kasst företag med säljare som lovar obundet och skickar på sms med avtal. Nu bundet i 3 år och jag skulle aldrig binda mig mot någon så länge utan max 1 år!!! Varning
Ett av marknadens dyrast elpriser för…
Ett av marknadens dyrast elpriser för privatpersoner och lägger till extra avgifter för dem som inte bevakar avtalet minst varje år.
Inget seriöst företag.
Hade varit kund hos företaget i två år och betalat fakturorna i god tid och när jag skulle teckna ett avtal för tredje året så tog de en kreditupplysning på mig, det säger hur företaget fungerar.
Fruktansvärt oseriöst företag.
Fruktansvärt oseriöst företag som försöker lura på sina kunder nya avtal trots uppsägning. Dessutom otroligt dåligt och otrevlig kundservice.