Storuman Energi Bewertungen

TrustScore 2 von 5

2.1

Hade Storuman I tre år och allt fungerade toppen förutom appen men sedan i november har inget fungerat, appen är lika dålig och har fått räkningar tre månader senare. Sedan har jag ännu inte fått de... Mehr ansehen

Varning för bedrägeri. Säljaren uppgav 5 månaders bindningstid på avtalet jag signerade men efter påskrivning visade det sig vara 36 månader. Hade inte vetat om det om jag ej sett en varning på reco... Mehr ansehen

Storuman Energi har gått från ett bra och trovärdigt bolag till en ren katastrof! faktureringen har inte fungerat alls och timmar har gått åt för att försöka få tag i en kundtjänst som inte svarar i... Mehr ansehen

Jag har haft Storuman i många år och har aldrig upplevt några problem, Mina fakturor har alltid kommit som dom ska och påminnelsen om nytecknande har varit ute i tid så jag har lätt kunna teckna om mi... Mehr ansehen

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Avtalsperiod och fasta kostnader

Avtalsperiod och fasta kostnader
Storuman energi skrev att de lagt in ett bundet avtal på tre år för mig till 2024 02 02. De säger att jag tecknat mitt avtal med bankid. Bara detta är en bluff. Jag har bett dem bevisa detta men får inga vettiga svar från dem. De säger hela tiden att jag gjort det. Jag har hela tiden motsatt mig detta avtal. Detta datum har jag ifrågasatt hela tiden. Nu sänder de över ett brev daterat 2020 11 03. Det datum de skrev avtalet. Jag får inte detta till tre år. De fortsatte att debitera mig för ytterligare 3 månader.
Så jag uppmärksammar er på att kontrollera avtal med detta bolag. de försöker på alla vis lura er.
De säger att jag har fast pris december t.o.m. februari. Ändå om jag går tillbaka tre år så fluktuerar priset. Inte mycket men ändå. De skriver att det gör det inte alls men jag har bevis för det motsatta.
Jag har anmält dem till konsumentombudsmannen.
Så akta er för detta bolag. Det är mycket opålitliga.

29. Februar 2024

Lovade billigare el blev 2000 dyrare i…

Lovade billigare el blev 2000 dyrare i månaden lovade ingen bindningstid blev 3 år lovade igång innan december 22 blev april 23 lovade miljömärkt utan kostnad blev påslag 12,5 öre etc etc bolaget borde inte få finnas och sedan ringde samma säljare och sålde solpaneler med samma kundregister

29. Januar 2024

Precis som jag vill ha det

Precis som jag vill ha det. Inga extra avgifter. Har solcellsanläggnig och elbil och laddare vid huset. Har timavtal. Enkel och ren hemsida utan massa reklam och krusiduller. Oh vad skönt att sådant fortfarande finns :-) !

8. Dezember 2023

Storuman Energis bemötande

Storuman Energis bemötande efter min mycket dåliga erfarenhet av deras tvivelaktiga affärsmetoder och kraftiga överpriser levde helt upp till förväntningarna. Inget förtroendeingivande eller professionellt förhållningssätt utan rått och hårt: Du får skylla dig själv som trodde på oss.

13. Oktober 2023

Sämsta elleverantören på marknaden

Sämsta elleverantören på marknaden. De messar en länk för att signera nytt avtal fastän vårt el-avtalet är uppsagt för flera månader sedan. En vecka efter de skickat sms med länken skickar de blankett om och skriver grattis till ett förnyat avtal.
Jag rekommenderar absolut inte denna leverantör och dess personal i kundtjänst som inte förstår den kritik jag riktar mot dem.

21. Oktober 2022

Det tog väldigt lång tid att få…

Det tog väldigt lång tid att få realtidsmätaren Eliq, har heller inte lyckats lägga in rörlig kostnad än.
Pga detta har jag kontaktat Storuman flera gånger per telefon, alltid fått svar, inte tagit lång tid, sluppit knapptryckningar 38 gånger som är så vanligt nu för tiden.
Att kunna ringa o prata med någon är ju faktiskt inte alla elbolag som har!!!
Realtidsmätaren förmodligen marknadens bästa, man får grym koll på läget.
Hade det inte varit för ovanstående strul hade det varit en femma, helt klart ett bra bolag.

7. Oktober 2022

Nöjd kund!

Hej! Fått min första faktura från storuman energi då jag bytte elavtal när en av deras säljare knackade på dörren. Är jätte nöjd då dom höll sitt ord och jag gick ner i kostnad! Dom skötte hela bytet så allt gick smidigt till. Riktigt nöjd!

12. September 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen