Absurd lang leveringstid. Bestilte 11/1 hvor der stod de ville sende igen fra 18/1 pga lagerflytning. Er så senere skubbet 3!! Gange. Fra 18 til 20, til 23 til nu 30/1... uden overhovedet at informe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte et juletræstæppe den 30. november. Firmaet lovede 1-2 dages levering, men fik først indleveret pakken efter to dage. Dermed kunne jeg hente den på posthuset 3. december. Det kan man vist... Mehr ansehen
Bestilte et sofabord der blev hurtigt leveret. Fragten tilbød ovenikøbet at samle bordet. Desværre viste det sig der var en skade i bordet. Stori sendte allerede dagen efter et nyt bord afsted og... Mehr ansehen
Yderst tilfreds med varen…… men kundeservice er ikke tilfredsstillende. Ingen mulighed for at få kontakt til jer via tlf og 24 timers respons på forespørgsel på mail. Det er virkelig dårlig kundeservi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Håndplukkede kvalitetsprodukter til det moderne hjem. Nyd alt fra vores simple og lækre præsentation af vores varer, til den flotte pakkeoplevelse leveret direkte til din hoveddør. Et eksklusivt sortiment nøje udvalgt fra hippe, klassiske og upcoming brands, alt samlet på vores platform, for at inspirere og give nyt liv til dig og dit hjem.
Tømmergravsgade 4B, 2450, København SV, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Ekstrem dårlig oplevelse.
Bestilte en julegave på Black Friday, som jeg indtil i dag har gået og ventet på. Nu modtager jeg så en mail om at de annullere min ordre og refunderer pengene. Det er super fedt at få besked så tæt på juleaften. Ærgerligt med sådan en oplevelse…

Antwort von Stori
Det er nu 18 dage siden at jeg fik min ordrebekræftelse, men har stadig ikke modtaget besked om afsendelse af min ordre.
Jeg plejer kun at skrive positive anmeldelser og give 5 stjerner, men jeg synes processen hos Stori.dk er for langsommelig. Jeg har endda flere gange kontaktet deres kundeservice og gjort opmærksom på, at jeg skal bruge min ordre til et arrangement og at det haster.

Antwort von Stori
23.11. bestilte jeg 2 vaser, de er fortsat ikke kommet. Det kan jeg ikke rigtig bruge til noget, desværre. Kundeservice har været søde til at svare på mine henvendelser, men mine varer er fortsat ikke kommet.

Antwort von Stori
Har bestilt noget på Black Friday, har ikke fået min vare og mangler hvad som helst kommunikation.

Antwort von Stori
Alt for lang leveringstid. Jeg har fuld forståelse for travlhed, men jeg måtte selv tage kontakt da jeg intet hørte. Hvis leveringstiden er længere end normalt, synes jeg at man skal kontakte kunderne og gøre opmærksom på dette.
Lidt problemer med at fortryde en ordre og lidt lang email svar tid i starten ellers god behandling
Jeg bestilte julepynt i slutningen f november, og nu har vi 10. December og jeg har stadig ikke modtaget det. Øv øv
Nemt at bestille, god pris og leveringen fungerede godt. Varen svarer til det bestilte. Den var rigtig godt pakket ind👍🏽
God kundeservice. Hurtig svar tilbage.
Rigtig god service. Varen kom hurtigt og de matchede prisen fra en anden hjemmeside.
Havde tilmeldt mig og bekræftet e-mail. Logger ind under irdren, kun se point... men efter pengene blev trukket forsvandt mit medlemskab samt emsiæ og derned mine point på mystisk vis
Super god service. De svare virkelig hurtigt på spørgsmål! Samtidig er det en fantastik god ide, at man kan optjene point som kan indløse til kroner som man kan bruge på sin ordrer. Jeg fortrækker helt sikkert, at handle på Stori.dk fremfor andre hjemmesider.
Fantastisk service
Ægte mennesker du snakker med og ikke en robot - men ægte mennesker som går udover det sædvanlige for at give en god service! Ser du samme vare i forskellige webshops vil jeg klart anbefale DIG at handle hos Stori
I ordered some shelves, with an estimated delivery of 4-8 working days. A month and a half later, with no communication after my initial confirmation email I requested a refund. The next day I finally received some tracking details. Later that week I received a package, but it only contained half of my order.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.