Zeer breed assortiment en een goede service. Voor mijn onderneming heb ik met regelmaat diverse modellen doppen voor stoelpoten nodig in zeer kleine aantallen. Zeer snel na mijn bestelling ontving ik... Mehr ansehen
Zeer slechte ervaring met een product en de klantenservice. Ik had insteekdoppen gekocht voor mijn nieuwe eetkamerstoelen, maar de stoelen maken bij het schuiven over de grond veel geluid en h... Mehr ansehen
Zelden zo'n leuk bedrijf meegemaakt. Sympathieke ontvangstmail waarin het idee achter Stoeldopshop.nl werd uitgelegd. Goede producten, snelle levering en persoonlijke betrokkenheid van Luc Theeuwen. O... Mehr ansehen
Juiste doppen goed passende inbus doppen met ronde dop. Knap opgetuigd systeem van mail verkeer. Duidelijk om klanten te behagen en het werkt ook nog. De reacties op negatieve recensies lijken welover... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Stoeldopshop.nl is een winkel gespecialiseerd in alle soorten en maten stoeldoppen en vloerglijders. Onze stoeldoppen zijn van zeer hoge kwaliteit en wij staan dan ook voor 100% achter onze producten. Feedback van klanten nemen wij graag mee in de ontwikkeling van de stoeldoppen en vloerglijders!
Keizersveld 52, 5803AN, Venray, Niederlande
- 0478-531414
- info@stoeldopshop.nl
- stoeldopshop.nl
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Maatwerk stoel- en workmate doppen
Eerst gebeld met hans van de klantenservice om te vragen of de genoemde prijs per stuk was. Vriendelijke man en correct. Na twee dagen ontvingen we de bestelling en ze pasten perfect. Voor onze tuinstoel én voor de workmate ook. We gaan hier vaker bestellen.
Een fantastisch gemakkelijk te hanteren…
Een fantastisch gemakkelijk te hanteren artikel.
Prima stoel doppen stevig en mooi
Prima stoel doppen stevig en mooi, netjes en keurig geleverd. Doppen passen perfect.
Voor ons perfect en nog bedankt.
zeer tevreden met stoeldopjes…
Vandaag de bestelde stoeldopjes ontvangen. En meteen de oude vervangen door de nieuwe. Passen precies. Goede kwaliteit en snelle levering. Het meeste werk is de oude vervangen in de tuinstoelen van het merk Bois le Duc omdat het rotan rondom de poten is vastgezet met nageltjes die dwars door rotan en metalen buisframe zijn geslagen.
Allereerst de duidelijke website.
Allereerst de duidelijke website.
Snelle levering en zeer zeker de ontzettend vriendelijke ( persoonlijke)
Welkomsmail.
De ervaring was goed
De ervaring was goed, mede door de vriendelijke bejegening, de snelheid van leveren, en de daardoor verwachte (onverhoopte) probleemoplossing.
Stoeldopshop is super
Duidelijke site met goede spullen. Netjes op tijd begeleidt met service geleverd
Stoeldopshop is zeker een aanrader
Nieuwe stoeldoppen voor onze terras…
Nieuwe stoeldoppen voor onze terras stoelen besteld. Eerst kreeg ik per mail een goed advies daarna met een gerust hart besteld en snel geleverd. Top webwinkel.
Vervelende klantenservice
3 jaar geleden naar alle tevredenheid frame sledes besteld. Nu ze aan vervanging toe zijn, nieuwe besteld (zelfde maat) bij deze shop en nu met een viltje eronder. Wat blijkt de frame sledes zijn veel groter, na oneindig veel mailtjes, met telkens het verzoek weer een andere maat door te geven wordt er gezegd dat de producten veranderd kunnen zijn en dat we zelf beter hadden moeten meten, dan wisten we dat deze (dezelfde maat als 3 jaar geleden) nu ineens niet zouden passen. Oplossing op eigen kosten retour sturen en ook eerst nog aangeven dat ze gewoon gebruikt kunnen worden. Voor nu een koude douche en nooit geen bestellingen weer.

Antwort von Stoeldopshop.nl
wist niet dat postnl een nieuwe naam heeft
Wel besteld wel betaald maar niets ontvangen alleen van een of ander vaag koeriersbedrijf een nep track en trace hoezo alle verzending gaat via Postnl voor mij NOOIT WEER
Goede service !
Even een mail gestuurd, wat betreft de maat van de stoelen. Maar netjes geholpen met een begeleidend schrijven
En de stoelglijders ontvangen en ze passen perfect.
Mooie bescherming voor je vloer.
Door een foutieve huisnummer te hebben…
Door een foutieve huisnummer te hebben ingetikt ( ik als klant ) heeft de firma het nodige gedaan en is alles tot een goed einde gekomen waardoor de levering van de stoelpoten beschermers toch is kunnen doorgaan. Dank hiervoor.
Prima service, goed resultaat
Prima service, bestelling was niet compleet, maar binnen een paar dagen werd de rest opgestuurd zonder probleem. Bescherming voldoet gied, dankzij tip in de mail die wordt verzonden na levering
Ene dag besteld andere dag geleverd en…
Ene dag besteld andere dag geleverd en er kwam ook nog dr vraag van jullie of alles goed gegaan was met de levering en de kwaliteit van het product dat zie niet vaak meer toppie
Over communiceren gesproken
Over communiceren gesproken, duidelijke website en snelle levering, maar bovenal, niet alleen een bevestiging van de aankoop, maar ook een aparte mail met informatie over de aankoop en de producten op de website. Top en dus een heel goede ervaring.
Goede en correcte aanpak bij een…
Goede en correcte aanpak bij een levering die fout is gegaan (koerier) Top service van Luc van Stoeldopshop!
Prima doppen van goede kwaliteit voor…
Prima doppen van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
Ook snelle levering !
Hans
Vloer geleiders…
Ik zocht andere stoel doppen geleiders voor buisframe en heb ze daar gevonden goede prijs snelle levering past perfect en stoelen glijden veel beter over de tegelvloer en trekken geen zwarte strepen meer zoals met de originele
Voor 4 stoelen besteld en binnen 24uur waren ze binnen. Makkelijk te monteren door mee geleverde schroefjes. Een echte aanrader!…
Voor 4 stoelen besteld en binnen 24uur in de brievenbus
We hebben voor 8 stoelen producten…
We hebben voor 8 stoelen producten besteld. 2 stoelen met stalen buis waar een dop op moet. 6 stoelen met slede met pas pen. Het gebruik gemaakt van de tool die moet af drukken, duidelijke afdruk instructies voor de zekerheid gecontroleerd of deze klopt, zit ook in de afdruk. Goed de instructies gelezen voor het meten. De web site is duidelijk heb zonder tussenkomst van de klantenservice besteld. Binnen twee dagen in de brievenbus geleverd door POSTNL. We zijn te zeer tevreden over de geleverde producten.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.