Zeer breed assortiment en een goede service. Voor mijn onderneming heb ik met regelmaat diverse modellen doppen voor stoelpoten nodig in zeer kleine aantallen. Zeer snel na mijn bestelling ontving ik... Mehr ansehen
Zeer slechte ervaring met een product en de klantenservice. Ik had insteekdoppen gekocht voor mijn nieuwe eetkamerstoelen, maar de stoelen maken bij het schuiven over de grond veel geluid en h... Mehr ansehen
Juiste doppen goed passende inbus doppen met ronde dop. Knap opgetuigd systeem van mail verkeer. Duidelijk om klanten te behagen en het werkt ook nog. De reacties op negatieve recensies lijken welover... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Stoeldopshop.nl is een winkel gespecialiseerd in alle soorten en maten stoeldoppen en vloerglijders. Onze stoeldoppen zijn van zeer hoge kwaliteit en wij staan dan ook voor 100% achter onze producten. Feedback van klanten nemen wij graag mee in de ontwikkeling van de stoeldoppen en vloerglijders!
Keizersveld 52, 5803AN, Venray, Niederlande
- 0478-531414
- info@stoeldopshop.nl
- stoeldopshop.nl
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Top bedrijf
Zelden zo'n leuk bedrijf meegemaakt. Sympathieke ontvangstmail waarin het idee achter Stoeldopshop.nl werd uitgelegd. Goede producten, snelle levering en persoonlijke betrokkenheid van Luc Theeuwen. Ook de mail met montagetips was top. Had hem gelukkig niet direct zelf nodig, maar kan mij goed voorstellen dat hij voor veel klanten erg welkom is.
na een bestelling wordt ik gestalkt…
na een bestelling wordt ik gestalkt door ene Luc van Stoeldopshop met een bombardement aan emails met allerlei aanbiedingen. Ongevraagd, ongepatst en zeer storend.

Antwort von Stoeldopshop.nl
Snelle levering.
Snelle levering.
Duidelijke website.
Fijne communicatie
Goed en degelijk product tegen een goede prijs.
Super service !
Ik had bescherm dopjes nodig voor mijn kast en ik heb de juiste maat gevonden ook door de duidelijke uitleg ik ben zeer tevreden ook de feedback of alles was gelukt super blij ik kan het zeker aanbevelen volgende keer zal ik zeker terugkomen!
Betrouwbare leverancier
Prima stoeldoppen op tijd geleverd voor een nette prijs. Betrouwbare leverancier, sympathieke mailtjes vallen op.
Geweldige stoeldopshop
Ik heb in overleg de stoeldoppen van 40mm besteld, deze pasten perfect. Dat is de levensduur van mijn tuinset.
I was helped with the measurements of…
I was helped with the measurements of the chair cup fast. I was surprised by this service for such an inexpensive but very important part. Thank you!
Ik heb bij stoeldopshop 10 kunstof…
Ik heb bij stoeldopshop 10 kunstof vierkante doppen besteld van 25x25. Na de bestelling kreeg ik een leuke mail. De dag na de bestelling had ik de doppen in huis zoals zij ook vermelden op hun site. Goede levering en een aanrader.
Ik had dopjes nodig voor onze stoelen
Ik had dopjes nodig voor onze stoelen. Op de site van Stoeldopshop.nl vond ik veel praktische informatie. De site straalt vakkundigheid uit. Dit bedrijf heeft als target om mensen te helpen. En natuurlijk wil men hier ook aan verdienen, dat mag ook. Maar de hulp, de snelheid, de service en betrouwbaarheid maken de prijzen en kwaliteit van de producten volstrekt in verhouding. Sterker nog: ze zijn zelfs goedkoop. Voor ons een top ervaring met een uitstekende webshop!!! …..en de nieuwe dopjes passen uitstekend onder onze stoelen zonder onze parketvloer verder te beschadigen….!
Prima service
Prima service.
In eerste instantie verkeerde besteld.
Deze teruggestuurd en snel het bedrag terug ontvangen
Na telefonisch contact de goede ontvangen denkt mee wat het beste is en nu de goede ontvangen heel blij mee.
Uistekende stoeldoppen.
Goed passende stoeldoppen. Eenvoudige montage. Goede service. Klantgericht.
Goede communicatie
Goede communicatie, goede uitleg op de site. Snelle levering.
Goed advies gekregen en levering kwam…
Goed advies gekregen en levering kwam uitstekend verzorgd bij ons. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen
Mooi product
Heb de Insteekdop ovaal met vilt - 35x15 besteld. Heb er een klein randje af moeten knippen en toen was het resultaat top.
Thnx
Prima mooi op tijd geleverd en het…
Prima mooi op tijd geleverd en het product paste precies
Super
Ik had per ongeluk een te grote maat stoeldoppen besteld . Kreeg keurig een goede set geleverd uiteraard vind ik dit een correcte gang van zaken . Ik ga zeer zeker vaker indien nodig bestellen ! Mvgr Marc
Goed product
Goed product, redelijke prijs en eenvoudige montage. Een oude pianokruk weer nieuw leven ingeblazen.
Makkelijk bestellen op een…
Makkelijk bestellen op een overzichtelijke site. Producten van prima kwaliteit.
Persoonlijk advies is mogelijk.
Snel en goede service. Een aanrader voor stoeldoppen.
We hebben voor onze tuinset vervangende stoeldopjes gezocht bij de oorspronkelijke winkel, maar die hadden ze niet, ook geen goede service! Op internet vonden we de stoeldopshop.nl. De juiste maten stonden er niet bij. Gelukkig kregen we snel duidelijk advies over het type en de maatvoering en hoe te bevestigen.
We zijn erg tevreden over de snelle en goede service van Luc en collega’s.
gevonden via Tiktok
ook ik ben zeer tevreden met mijn stoeldoppen, makkelijke keuze op de website en goed op te navigeren, gevonden via Tiktok
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.