Harde werkers en lange dagen gemaakt, in de hitte, zodat we in 10 dagen 2 compleet gerenoveerde daken, 3 nieuwe platte daken en een nieuwe boeiboord hebben. Voor ieder probleem wordt netjes een oplos... Mehr ansehen
Top service! Afgelopen vrijdagavond met de storm Eunice 10 dakpannen naar beneden gewaaid. Binnen 36uur op zondagochtend nota bene stonden de dakwerkers voor de deur met nieuwe dakpannen. Binnen e... Mehr ansehen
Ik ben opgelicht, ze zouden de schoorsteen verwijderen, maar hebben hem half afgebroken en nu lekt het. De meeste positieve reacties hier lijken mij nep. Pas op voor deze laffe figuren. Update: ze... Mehr ansehen
Bellen en na 2 dagen al beschikbaar om 2 schoorstenen opnieuw te laten voegen en nieuw lood, zeer proffesioneel en nooi gedaan tevens schoon gewerkt. Daarna dakvoorsten vast gelegd en dakpannen rech... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Top service
Komt afspraken na en kwaliteit van het werk is top!
Zeer professionele aanpak en doel…
Zeer professionele aanpak en doel gericht bedrijf heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden
Zeer snelle service met een duidelijke communicatie.
Aanrader dus!
Goed contact, netjes
Goed contact, mijn vrouw zou thuis zijn maar die was wat later. Jongens hebben netjes gewacht en renovatie van de schoorsteen gedaan en reparatie aan het dak uitgevoerd waar een ander bedrijf ons helaas in de steek heeft gelaten (en nee ik ga geen namen noemen). Konden ons gelukkig nog snel tussendoor plannen!
Ik ben heel tevreden dat ik het…
Ik ben heel tevreden dat ik het vervangen van de platte dakbedekking heb laten uitvoeren door Stiphout Dakbeheer. Een duidelijke offerte, staan altijd klaar om mij te helpen met vragen, zeer stipte uitvoering en continue goede communicatie. Stiphout dakbeheer vraagt een zeer vriendelijke prijs om echt vakwerk af te leveren, en dit op een enorm klantvriendelijke wijze."
Deskundig en eerlijk advies
Dak was lek. Er stond snel iemand voor de deur die vrijblijvend de zaak bekeek. Omdat het een domme constructie van de aanbouw bleek, kon hij er niet veel mee. Tóch gaf hij waardevolle tips zodat we het euvel zelf tijdelijk konden verhelpen. Als er uiteindelijk een nieuw dak op moet, weet ik waar ik moet zijn. De man die bij ons kwam kijken, kwam heel deskundig, betrouwbaar en eerlijk over.
Een goed begin in het halve werk zegt…
Een goed begin in het halve werk zegt men. En dat werk is tot in de puntjes afgemaakt. Het begon met een internetaanvraag voor vrijblijvende offerte. Eéntje die overigens niet lang op zich liet wachten, nadat van Stiphout de opname had gedaan. Uitgebreid met daarin duidelijk omschreven wat de werkzaamheden inhouden en niet onbelangrijk met fatsoenlijke prijzen. De uitvoering startte. Tijdens de werkzaamheden zijn toch ook onvoorziene zaken naar bovengekomen, die wel moesten worden opgelost alvorens verder te kunnen. Samen met de werkmannen de verschillende oplossingen bekeken, besproken en besloten.
Dit bedrijf heeft reparaties uitgevoerd…
Dit bedrijf heeft reparaties uitgevoerd op mijn dakkapel en op verschillende andere delen van mijn dak in twee instanties. Ze zijn goed bereikbaar, komen altijd opdagen wanneer ze beloven, en leveren kwaliteitsvakwerk. Bovendien nemen ze hun garantiebeloftes van 10 jaar op dit soort werk erg serieus. Het zijn echt betrouwbare, serieuze vakmensen die ik van harte aanbeveel.
Na een storm was er schade op het dak…
Na een storm was er schade op het dak ontstaan. Terwijl andere bedrijven het te druk hadden, kon hier wel 24/7 service geleverd worden. Na fijn contact stonden de mannen op tijd op de stoep en was het defect snel verholpen. Goede uitleg en service. Super geholpen.
Binnen een dag offerte ontvangen
Binnen een dag offerte ontvangen, goede prijs en binnen 2 weken aan de slag. Dakbedekking garage verwijderd (incl.Grint) en afgevoerd, met z'n drieën in één stuk door een nieuwe dakbedekking incl.lijsten netjes aangebracht. Ziet er perfect uit, waarbij de rommel op en om de garage netjes is aangeveegd. Mijn complimenten voor de jongens.........
Mijn pannen dak laten repareren
Mijn pannen dak laten repareren. Na de aanvraag snel reactie gehad en snel een bezichtiging gehad waarna ik de prijs dezelfde dag nog in de mail had ontvangen. Na akkoord ook een definitieve datum kunnen inplannen naar mijn voorkeur. Vervolgens volgens afspraak alles gemaakt en kan ik weer jaren vooruit.
Vorig jaar onze schoorsteen laten…
Vorig jaar onze schoorsteen laten renoveren. Deze week zijn er mannen terug gekomen om een lekkage op ons bitumen dak te verhelpen. Zijn erg tevreden over het contact geweest en fijn dat er zo snel iemand ter plaatse kon komen. Mannen hebben het prima netjes achtergelaten. Sterren welverdiend heren.
Ik had verwacht dat de kosten veel…
Ik had verwacht dat de kosten veel duurder zouden uitpakken, de dakdekker was een keurige nette jongeman en was precies op tijd. Dat kan ik waarderen! 5 sterren zeker verdiend.
Aangeraden aan mijn buren!
Top bedrijf, ze hebben me erg goed geholpen met m’n dak, erg vriendelijk en zal ze volgende keer weer vragen.
Een echte aanrader
Een echte aanrader. We ontdekten een lekkage, we hebben gelijk een bedrijf gezocht, en kwamen uit bij Stiphout Dakbeheer. Gelijk afspraak gemaakt voor een inspectie en eventuele vrijblijvende offerte. Jongens kwamen vrij snel langs, en gingen grondig het dak inspecteren om de lekkage op te sporen. Uiteindelijk hadden ze het lek gevonden en ook gelijk foto’s gemaakt om het wat duidelijker te maken. Wij vroegen ze om een offerte en die schreven ze ook gelijk uit. We zijn akkoord gegaan en zijn er heel blij mee, ze hebben top werk geleverd. Super gewerkt jongens nogmaals bedankt voor de snelle handelingen.👍
Extremely unprofessional and poor quality work
Came to repair a leaking joint in zinc gutter. Had to return 3 times and still not fixed. Zinc is in good condition(10 years old) and could have resoldered the joint, but used roofing tar and clear silicone! despite their website claim of 10 year warranty will not return to repair the leak and claim that the entire gutter needs to be replaced (completely untrue). Has caused additional damage due to their poor workmanship Charged EUR450 for a 20 minute job! Do not recommend them or their services at all. Poor quality, unprofessional and a complete ripoff!
Schoorsteenrenovatie laten uitvoeren…
Schoorsteenrenovatie laten uitvoeren door Van Stiphout Dakbeheer.
Vanaf de dakinspectie met een hoogwerker tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden zeer tevreden!
Kundige dakdekkers die de klus met precisie uitvoerden.
Ook in een zeer prettige sfeer en met overleg.
Wij zijn zeer tevreden en vinden Van Stiphout Dakbeheer een absolute aanrader!
Heel erg goed
Een super ervaring met dit bedrijf
Een super ervaring met dit bedrijf! De mannen maken duidelijke afspraken en komen die ook zeker na, ze zorgen ook dat de klus is afgerond op de afgesproken tijd. Ook zijn er geen extra kosten bij gekomen na de reparatie. Kortom een goede prijs voor de werkzaamheden en zeker een goede kwaliteit! Heel erg bedankt.
Deze ster is nog teveel!
Deze ster is nog teveel!! Wat een ..t bedrijf. Binnen 10 minuten offerte klaar, maken alleen niet wat je vraagt. Heb nog nooit zoveel pruts werk bij mekaar gezien. Uiteindelijk ander bedrijf laten komen, Die het perfect heeft gemaakt. Tegen schappelijke prijs. Stiphout bleef in gebreken. Zouden nog 2 nok vosrten brengen, hebben ze niet gedaan!! Had ik geen vertrouwen meer in dat bedrijf. Hoeft ook noout meer te komen!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.