stiphoutdakbeheer.nlBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Harde werkers en lange dagen gemaakt, in de hitte, zodat we in 10 dagen 2 compleet gerenoveerde daken, 3 nieuwe platte daken en een nieuwe boeiboord hebben. Voor ieder probleem wordt netjes een oplos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Afgelopen vrijdagavond met de storm Eunice 10 dakpannen naar beneden gewaaid. Binnen 36uur op zondagochtend nota bene stonden de dakwerkers voor de deur met nieuwe dakpannen. Binnen e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben opgelicht, ze zouden de schoorsteen verwijderen, maar hebben hem half afgebroken en nu lekt het. De meeste positieve reacties hier lijken mij nep. Pas op voor deze laffe figuren. Update: ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bellen en na 2 dagen al beschikbaar om 2 schoorstenen opnieuw te laten voegen en nieuw lood, zeer proffesioneel en nooi gedaan tevens schoon gewerkt. Daarna dakvoorsten vast gelegd en dakpannen rech... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Heel erg tevreden

Wanneer ik merkte dat er iets mis was met mijn dak, ben ik gaan googelen en kwam ik dit bedrijf tegen op internet. Uiteindelijk contact gezocht met dit bedrijf en werd ik ook direct te woord gestaan, en was er al heel snel een mogelijkheid om te komen. Het waren hele nette, vriendelijke mensen en wisten van hard werken. Echt een aanrader dit bedrijf !

15. Juni 2023

Top bedrijf

Top bedrijf, flinke lekkage gehad na een harde regen bui, ze waren snel te plaatsen en hebben het netjes opgelost, zeer tevreden netjes werk geleverd, zeker een aanrader.

30. Juni 2023

Pas op!

Onbetrouwbare en niet nauwkeurige partij. De heer met wie je telefonisch contact heeft belooft van alles, zet je onder druk, er moet ter plekke betaald worden. Zal ik nog even doorgaan? Meermaals niet op komen dagen. De uitvoerders werken snel en gehaast. Buitensporige tarieven voor het werk dat ze leveren. Kijk aub verder!

20. Juni 2023

Komen afspraken niet na!

Ik heb tot 2 maal toe een afspraak gemaakt met dit bedrijf en een prijs afgesproken voor 2 verschillende momenten omdat dit bedrijf gewoon niet komt opdagen. Je neemt er vrij voor en vervolgens komen ze niet. Als je dan belt komt er een slap excuus en als antwoord dat ze terug bellen wat dus niet gebeurt !!

Waardeloos bedrijf dus, ga hier beter niet mee in zee als u niet nodeloos wil wachten!

28. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

gelukkig toch opgelost,,

In de communicatie liep er van alles mis waardoor de klus en de afhandeling te lang heeft geduurd.

Maar, Eric heeft een hoop goedgemaakt! Deze man heeft het dak netjes gerepareerd en, de tijd genomen om uit te leggen wat er mis was en waar we op moesten letten. Fijn in de omgang en een vakman.. Kunnen er nog een hoop wat van leren..

gelukkig toch opgelost

Chapeau.

26. April 2023

Heel net werk

Het bedrijf had, door toeval, al heel snel tijd. De schoorsteen is heel netjes hersteld en geïmpregneerd. Op mijn verzoek zijn er ook nog 6 pannen netjes gelegd.

22. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf voldeed volledig aan mijn…

Het bedrijf voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het personeel was vriendelijk en gaf tijdens de uitvoering uitleg over de werkzaamheden. Daarnaast bereid om meerdere malen de factuur aan te passen aan de aanvullende wensen van mijn verzekeringsmaatschappij.

14. Oktober 2022

Lekkage en schoorsteen renovatie

Wij hadden de schoorsteen laten renoveren in 2022 door van Stiphout en dit is toen netjes en vakkundig gedaan. Ze staan snel ter plaatsen en staan je netjes te woord en houden zich aan de afspraken.

Helaas door het slechte weer van afgelopen 2 weken hadden wij een lekkage bij een afvoergoot schuine dak, ze kwamen na een belletje snel ter plaatsen en hebben dit gelijk opgelost.

Ik heb van stiphout al aan de buren aanbevolen en die hebben ondertussen ook een renovatie gehad.

Top bedrijf!

16. Januar 2023

Reparatie afvoer

De reparatie kon op korte termijn worden uitgevoerd en de werkzaamheden zijn vakkundig verricht. De betaling kon gemakkelijk via pin.

29. November 2022

Gebeld voor een lekkage

Gebeld voor een lekkage, maar via de infrarood camera kwamen de jongens erachter dat er op meerder plaatsen een lekkage zat. Plaatselijk oplossen van alle lekkages was een oplossing maar omdat mijn dak redelijk aan de oude kant was, was een andere oplossing het dak vervangen.
Hier hadden we eigenlijk niet op gerekend, en dat snapte de jongen wel. Opnieuw contact opgenomen met het hoofdkantoor en de situatie uitgelegd.
Er werd voor ons een mooie prijs gemaakt, en het dak is nu weer zo goed als nieuw.
Bedankt voor jullie begrip en goed werk.

17. November 2022

Lekkage…

Na een lekkage heeft stiphout snel gehandeld. Ze stonden binnen 2 dagen op de stoep. En hebben de lekkage vakkundig opgelost. Echt een aanrader!

15. September 2022

Dakgoot

Ze hebben bij ons de dakgoot keuring en vakundig gemaakt. Kwamen netjes hun afspraken na en een nette prijs betaald ervoor. Dit bedrijf raad ik zeker aan!

2. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr