Stickerland Bewertungen 1’237

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie na service ,er was iets met andere kleur, kreeg staaltjes toe gestuurd en zonder nieuwe kosten zou het opnieuw gemaakt worden ,dus dat is top

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Mehr ansehen

1. Wohnmöbelgeschäft
  2. Fahrzeugzubehörgeschäft
  3. Hobbygeschäft
  4. Innenarchitekt
  5. Druck- und Schildergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

1237 Bewertungen

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grappig dat hier alleen maar een paar…

Grappig dat hier alleen maar een paar actuele reviews staan die alleen negatief zijn terwijl op webwinkelkeur heel veel meer reviews staan die een veel eerlijker beeld geven.

9. Februar 2023

Antwort von Stickerland

Dat vinden wij ook. Dank voor deze opmerking.

Mensen die negatief zijn, zoeken nu eenmaal naar plekken waar ze deze negativiteit zonder tegenspraak kunnen uiten.

En hier kan dat, aangezien er geen enkele controle is op diegene die een review plaatst. En het bedrijf dat de review ontvangt alleen maar een seintje krijgt en er iets onder mag neerzetten.
Maar dan is het leed al gedaan.... en men doet er bij Trustpilot niets aan.
Dit is gewoon een verdienmodel...

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat opvalt is dat alle negatieve…

Wat opvalt is dat alle negatieve ervaringen het altijd aan de klant ligt bij Stickerland. Stickerland geeft geen service. Bij Stickerland betaal je meer dan bij een ander en denk je kwaliteit te krijgen, niet dus.

Mooi uw reactie, op de andere site die u benoemt zal ik ook een review plaatsen. En ps, ik ben geen meneer, wat een aanname! Mijn review is gebaseerd op ervaring met u, en wel degelijk een klant. U wilt alleen maar goede reviews hebben en kan niet tegen kritiek. U zult via andere kanalen van mij horen. En dat u er niet van wakker ligt, dat is juist dat heeft u verteld aan de telefoon toen we de klacht melden. Ik wil andere mogelijke klanten waarschuwen voor uw gedrag.

3. Februar 2023

Antwort von Stickerland

Wat ons opvalt is dat op deze review site (waar wij niet eens bij aangesloten zitten), alleen maar reviews ontvangt van mensen die schijnbaar het niet eens zijn met Stickerland.
Dat mág natuurlijk, deze site controleerd niet eens of u daadwerkelijk een klant van Stickerland bent en of u eventueel al contact met Stickerland opgenomen heeft om het op te lossen.

Iedereen kan hier zomaar iets over een bedrijf neerzetten, zonder enige controle van de review site.
Niet-klanten, zelfs concurrenten, kunnen een ander bedrijf hier helemaal neerhalen en het enige dat wij als bedrijf kunnen doen is een reactie plaatsen.
Willen we meer? Dat kan, tegen een absurd bedrag per maand.... dan controleren ze of de reviewer ook daadwerkelijk een klant is, en krijgen wij als bedrijf de kans om het vooraf na te lopen, contact met deze mensen op te nemen en dergelijke.

Deze review site wordt dus enkel en alleen maar gebruikt door klanten die op de reguliere manier hun 'zin' niet krijgen (wat niets met klantenservice te maken heeft natuurlijk.... gelijk krijgen is geen service) of door mensen / bedrijven die gewoon een ander bedrijf willen onderuit halen.

Kijk maar eens naar de reviews op de officiële review websites zoals webwinkelkeur.nl. Daar staan meer dan 12000 reviews. Goede én slechte. Dus nee, we filteren niet..... en daar halen we vlot een 9.1 als tevredenheidsscore.

Hier komen alleen maar mensen die echt manieren zoeken om een bedrijf zwart te maken.

Precies zoals u, beste anoniem, ook aangegeven heeft te gaan doen als u uw zin niet kreeg.
Hier liggen we gelukkig niet wakker van aangezien de meeste consumenten ook wel kunnen zien waar het bij dit soort reviews alleen maar om gaat.

Ik ben super tevreden

Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij de nieuwe goede sticker, voor mij een dikke proficiat.
Stickerland.nl is absoluut een aanrader.
Leo Dupon, B-9190 Stekene - België.

2. Juli 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Drie keer is geen scheepsrecht

Voor de derde keer wat bestel, het product wat ze leveren is goed maar voor je het binnen hebt ben je wel even onderweg. Je kunt kiezen voor spoed en dan betaal je extra, je kunt kiezen voor normale post dan duurt het tussen 2 en 5 werkdagen.
Dit is bij mij nog niet gebeurt meestal ergens na twee weken mits je er zelf niet achteraan gaat dus na 7 dagen bellen of ze je order niet vergeten zijn, dan krijg je bericht dat hij in productie is vervolgens krijg je bericht dat de sticker over twee dagen wordt gemaakt en dan is hij er nog steeds niet. Nu de laatste keer ruim twee weken en ik heb hem nog niet. Dus Product goed administratie en verzending niet best !

13. Mai 2021

Prachtige sieraden. Aanrader.

Ik heb hele mooie sieraden ontvangen, gekocht bij Edelsmid Bart Rensen. Ook een gratis zilverpoets doekje erbij gekregen. Ik ben er heel erg blij mee. Heel erg mooi gemaakt.

27. Januar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Voor de 1e keer bij Stickerland.nl…

Voor de 1e keer bij Stickerland.nl besteld,..tevens de laatste keer!
Mijn sticker die ik stuurde, was met witte contouren en dus niet te zien op mijn laptop. Drie maal moeten veranderen omdat hun alleen kunnen werken met een ''vector'' bestand. Door deze veranderingen, is er volgens mij wat mis gegaan en is het contour weggevallen en alleen een 5 over gebleven. Ze komen met bewijzen, wat ik gestuurd had in de mail alleen om hun gelijk te halen...
Daar hun óók niet werken met, ''of dit het gene is wat u heeft besteld'', kwam ik erachter toen het in de bus lag. Een sticker van het cijfer 5..
Kosten voor mij als particulier €9,25,- terwijl het een contour van een Clio moet zijn met de 5 als letter O.
Bestel hier nóóit wéér!?
Nu bij de concurrent twee stickers besteld in gewoon jpg-bestand, kreeg een bevestiging en een voorbeeld hoe de sticker eruit zou zien.
Dus, bestel je wat bij Stickerland.nl,....vraag a.u.b om een bevestiging, met een voorbeeld wat je besteld hebt. Anders geld weg ''pech'' makkelijk geld verdienen op deze manier. Dit is een retorische reactie Stickerland.nl...'doe er je voordeel mee!

29. September 2020

Antwort von Stickerland

Jeetje... u doet wel erg uw best om uw verhaal te doen zeg. Hier, op Webwinkelkeur, op Google.
Overal waar het maar een beetje kan.

Dit is trouwens niet de eerste keer dat u bij ons koopt, de andere keren waren u ook al tegengevallen heb ik gelezen op andere sites.

U stuurt zelf een design op, dat wij op uw verzoek aanpassen.
We sturen de aanpassingen naar u door, die u vervolgens controleert en na 2 aanpassingen , goedkeurt.
Vervolgens ontvangt u PRECIES hetzelfde als op de tekening staat en dat vind u plots niets meer.
U roept dan dat u de ontwerpen die u naar ons stuurt en de reviews die wij u terug sturen niet inkijkt omdat u dat nooit doet.
Maar ons wel de schuld geven als er een ander ontwerp gemaakt wordt dan wat u verwacht had.

Wij leggen u netjes uit dat dit precies is wat u gevraagd had, met voorbeelden erbij en uw goedkeuring erbij.
En dat ziet u dan als 'alles eraan doen om eronderuit te komen'.
Kom op zeg. Dit is niet netjes en correct van u.

Aanpassingen in opdracht

Ik had TE impulsief besteld en daardoor enkele fouten in de opdracht gemaakt. Het was voor het team van Stickerland geen enkel probleem, (TOT DRIE KEER TOE) om mijn bestelling aan te passen. Hulde voor de bereidwilligheid. Maak je als klant niet overal meer mee

16. Juni 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kleurenstalen en kleur namen op de site zijn niet juist!

De kleurnaam en de kleur die op de website staan afgebeeld komen niet overeen met wat er geleverd is.

Middels mail met Dennis Van Orsouw (de eigenaar) contact gehad. Hij geeft toe dat kleuren op de site kunnen afwijken maar weigert verder de fout op zich te nemen, terug te nemen of te vervangen.

Blijkbaar is in zijn ogen geen oplossing ook een oplossing.

15. November 2018

Waardeloos

Waardeloos. Ze laten op de website iets anders zien dan ze leveren.
"Ja meneer maar 9010 is altijd mat."
Nou zet dat er dan bij !
Gooi het wel in de vuilnisbak

8. Juni 2018

Beste Frans,
Jammer dat u zo reageert en zelfs een review achterlaat op een website die niets met ons te maken heeft. U heeft er echt moeite voor gedaan om ergens een slechte review te plaatsen.
We hebben u aan de telefoon gesproken en daar vertelde u mij dat u op onze website ergens een foto zag staan van een witte keuken in hoogglans.
Vervolgens gaat u op onze website wrapfolie bestellen. Bij deze folie kiest u zelf de gewenste kleur (we hebben er wel 80 waar u uit kunt kiezen, waaronder meerdere witte versies).
U kiest zelf voor matte wit RAL 9010. Wij sturen u deze toe en vervolgens belt u ons op.
Zeer kwaad ook zelfs, dat we op onze website u naar het verkeerde product sturen en dergelijke.
Ik heb u nog proberen uit te leggen dat bij het bestelde product géén foto van een witte keuken staat.
We hebben enkel een foto van een witte keuken staan bij de uitleg wat wrapfolie is en wat er allemaal mee mogelijk is.

De keuze de GS001 (hoogglans) of de White Gloss folie staat ook gewoon op onze website. Die had u ook kunnen kiezen.
U wenste geen kant op te gaan, ik kon het 'bekijken' met mijn uitleg dat ie zelf kan kiezen welke kleur folie men besteld.
5 minuten later deze review.
Ik begrijp de frustratie. Maar ik kan er ook niets aan doen dat u zelf een kleur uitkiest die u niet nodig had.
Als wij een foto van een zwarte auto op de website ergens zetten, wil dat ook niet zeggen dat alle folie die u besteld vervolgens zwart is. We hebben ook rood, blauw, groen en zelfs tinten ervan.

Daarnaast vertellen we zelfs bij het bestelde product dat het MAT is.
Hieronder een stuk uit de uitleg van het door u bestelde product:

De GS001 en GS006 kleur is niet zomaar zwart of wit, maar echt pianoglans. Dus extra hoogglans. Heel uniek.
De houtlook kleuren hebben een echte voelbare nerf in de folie. En de EL type folie heeft een mooie matte afwerking. Een echte betonlook.
De RS kleuren en de RAL kleuren zijn met een matte afwerking. Zoals bijvoorbeeld geschilderde muren in huis.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stickers van geel-wit-zwarten bloemen …

Stickers van geel-wit-zwarten bloemen na besteld welke ik in 2012 en 2015 ook al een keer besteld heb.
Nu krijg ik echter een licht gele en grijze bloem geleverd.
Dit per mail bevestigd en krijg uitleg:

Reactie Stickerland:
Hallo Jan,

Ik zie dat u deze bloemen eerder besteld heeft. Een keer in 2012 en een keer in 2015.
Dat wil zeggen dat print van de sticker die op de foto staat al minimaal 2 en maximaal 5 jaar gemonteerd zit op een camper / caravan die dus buiten en in de zon gebruikt is.

Uiteraard zal zo'n sticker in de loop van de jaren langzaam gaan verbleken. Niet veel, maar wel iets.
En zeker bij diepe en felle kleuren zal dat zichtbaar zijn.

Als u uw auto van 5 jaar oud zou laten spuiten met de kleur volgens de kleurcode en het is slechts een deel, dan is het verschil ook zeer zeker zichtbaar.
Dit is met autolak, maar uiteraard ook het geval met stickers. Zeker als u deze tegen elkaar / naast elkaar legt is het zichtbaar.

Mijn reactie daarop:
Beste Dennis,

Ik heb zelf in de printers en kleuren plotters gezeten en begrijp wat je bedoeld, echter hier is het anders om.
Ik heb stickers van jullie gekregen welke bleek zijn en de stickers welke ik eerder besteld heb zijn juist nog steeds na al die jaren van zonnige uitjes mooi van kleur.
Daarom heb ik jullie ook bij andere camperaars aanbevolen vanwege de UV bestendigheid van jullie inkten en materialen.

Mocht je nu door innovatie aan jullie kant niet meer aan deze kwaliteit kunnen voldoen dan wil ik graag deze prints terugsturen.
Dat zou heel jammer zijn want ik was een erg tevreden klant.

Mijn conclusie:
Er zitten daar mensen welke geen kennis van zaken hebben niks begrijpen van kleur en echniek en volledig vertrouwen op wat de printers doen.
Geen eindcontrolle.

Jammer.

21. Juni 2017

Antwort von Stickerland

Het is lovenswaardig dat u zo hard uw best aan het doen bent om ons overal negatief op internet neer te zetten.
Ik heb ondertussen al op diverse plekken op internet uw review gelezen.

We hebben u ook uitgelegd waar het kleurverschil (dat trouwens bij lange na niet zo extreem is zoals u doet voorspiegelen, slechts 2% afwijking zit er maximaal in namelijk) afkomstig is dat we in de tussentijd nieuwe machines hebben, nieuwe software en nieuwe profileringen.

U ging ons vertellen hoe wij onze machines zouden moeten instellen en u verweet ons dat we de stickers op dit moment op deze manier leveren om kosten en inkten te besparen.
We hebben u weer uitgelegd dat dit zeer zeker niet het geval is, en dat wij er alles aan doen om stickers van 5 jaar geleden te laten matchen met stickers die nu geleverd worden. Maar er zijn zoveel factoren die in al die tijd veranderd zijn.
Niet alleen nieuwe machines en software, maar ook inkten met andere samenstellingen en dergelijke.
En denk ook aan de stickers die u al 5 jaar lang in gebruik heeft.

We hebben u ook aangeboden dat u de stickers gewoon kunt terug sturen en u uw geld retour krijgt van ons.
Maar schijnbaar bent u daar nog niet helemaal tevreden mee. Het openbaar negatief reviewen op vele websites is daar getuige van.

Jammer, maar wij doen onze best. Ook voor u. Als u niet tevreden bent, krijgt u gewoon u geld terug. Maar dat is nog niet genoeg gebleken....

Prima kwaliteit en service

Reageren snel op e-mails (soms al binnen het uur). Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Levertijd is alleen niet echt duidelijk. Er staat wel een hele uitleg op de website, maar je hoop het altijd zo snel mogelijk te hebben.

13. März 2017

Perfect service

Ordered 30 stickers for our building. I wasn't sure if 2 were missing or if it was my mistake; they quickly responded that they will send 2 stickers. That's what I call perfect customer service!

2. Mai 2016

Ontzettend lang wachten

Bestelling geplaatst op 22/05. Inmiddels 30/05 nog steeds niks ontvangen. Vind ik helemaal geen aanrader.

30. Mai 2015

Antwort von Stickerland

U heeft veel moeite gedaan om hier een review te plaatsen aangezien we al een jaar niet meer via Trustpilot reviewen.
Het was makkelijker en sneller geweest als u uw klacht bij ons zou neerleggen. 1 email of telefoontje was al genoeg geweest.
U heeft uw order op 22 mei geplaatst zegt u. Dat was midden in een periode van vele feestdagen. Ook wij zijn dan vrij natuurlijk.

Ik weet niet wat uw order was, wie u bent en wat uw betaalmethode was. Anders kon ik uitzoeken wat er aan de hand is. Misschie is deze order reeds onderweg... of u had gekozen voor een vooruitbetaling waarbij u bv later betaald heeft...

Allemaal dingen die ik nu niet voor u kan uitzoeken.
Neem alsnog gerust gewoon contact met ons op hierover. Slechte reviews plaatsen lost het niet op aangezien we geen kans hebben om het voor u uit te zoeken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een aantal stickers besteld bij Stickerland. Deze werden sneller bezorgd dan de site vermeldde. Zijn makkelijk aan te brengen en de kwaliteit is prima!

7. März 2014

Super!

Gebruiksvriendelijk, snel, prima product en een hele goed na service!!!

27. Februar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr