Stickerland Bewertungen 1’237

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie na service ,er was iets met andere kleur, kreeg staaltjes toe gestuurd en zonder nieuwe kosten zou het opnieuw gemaakt worden ,dus dat is top

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Mehr ansehen

1. Wohnmöbelgeschäft
  2. Fahrzeugzubehörgeschäft
  3. Hobbygeschäft
  4. Innenarchitekt
  5. Druck- und Schildergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

1237 Bewertungen

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Producten nooit ontvangen

Producten nooit ontvangen, bedrijf beweert deze wel te hebben verstuurd en wil verder niet tot een oplossing komen. Stopt ook op een gegeven moment gewoon met reageren op e-mails. De bestelling gaat om 12 euro dus die 12 euro is ze blijkbaar meer waar dan de reputatie schade. Ik zou niet met hun in zee gaan.
Ik krijg trouwens wel 3 spam e-mails om hun een review te geven. Nou bij deze.

28. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat er mis ging kwaliteit en service

Wat er mis ging, is dat de kwaliteit van de letters slecht is!
ten tweede
Nadat de klacht gedeponeerd te hebben, krijg je geen antwoord.
dus hier zul je niet moeten kopen......

20. Februar 2025

Geachte reviewer,

Hartelijk dank voor uw feedback, al spijt het ons te lezen dat u een negatieve ervaring heeft met de kwaliteit van onze letters en onze service. Het is voor ons echter lastig om op deze specifieke klacht te reageren, omdat wij geen communicatie met u in onze systemen kunnen terugvinden onder de naam "anoniem" of via het e-mailadres dat mogelijk bij deze review hoort. Wij streven er juist naar om altijd snel en adequaat te reageren op alle inkomende berichten via de officiële kanalen.

Wij nemen elke klacht serieus en hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en service. Onze stickers worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Mochten er onverhoopt problemen zijn met de kwaliteit van geleverde producten, dan vragen wij klanten altijd om dit direct en vóór montage aan ons te melden .

Daarnaast willen wij benadrukken dat wij een duidelijke klachtenprocedure hanteren, zoals beschreven in artikel 14 van onze Algemene Voorwaarden. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst dienen binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven te worden ingediend, nadat de gebreken zijn geconstateerd . Wij beantwoorden ingediende klachten binnen een termijn van 14 dagen en streven ernaar om klachten altijd in onderling overleg op te lossen .

Stickerland verzamelt actief reviews en reageert snel op feedback via Webwinkelkeur . Dit is ons officiële en onafhankelijke platform waar klanten hun ervaringen kunnen delen en waar wij direct met hen in contact kunnen treden. Wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie van Webwinkelkeur , waar iedereen die iets bij ons heeft gekocht terecht kan voor bemiddeling.

Gezien het feit dat wij geen contact met u hebben gehad over deze kwestie, en er hier sprake lijkt te zijn van een misverstand, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice via de officiële kanalen, zoals te vinden op onze klantenservicepagina. Vermeld daarbij alstublieft de details van uw bestelling of een referentienummer, zodat wij uw situatie kunnen onderzoeken en u alsnog naar tevredenheid kunnen helpen. Wij staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen en streven naar de hoogste klanttevredenheid.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkeerde levering wordt niet erkend

Een sticker besteld. Pas bij bestelbevestiging ontvang je het bericht dat er tijdens de kerstvakantie geen orders worden afgehandeld. Geen probleem want er is geen haast bij de bestelling. Na vier weken ontvang ik plakletters in plaats van een sticker. En wanneer ik hierover een mail stuur met verzoek tot ontvangst van juiste bestelling reageert de eigenaar onbeschoft en houdt vol dat er geen fouten zijn gemaakt. Loop a.u.b. met een hele grote boog om dit bedrijf heen. Helaas niet vooraf op trustpilot gekeken. Anders was ik er niet ingestonken.

17. Januar 2025

Beste Anna,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons ten zeerste dat u een negatieve ervaring heeft met uw bestelling en de daaropvolgende communicatie. Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer een geleverd product niet overeenkomt met uw verwachtingen.

Zoals u terecht aangeeft, was er ten tijde van uw bestelling een kerstvakantieperiode. De communicatie hierover, met een groot rood kader bovenaan elke pagina op onze website, diende juist om onze klanten transparant te informeren over eventuele vertragingen in de afhandeling van orders.

Wat betreft uw opmerking over het ontvangen van "plakletters in plaats van een sticker": onze website toont voor elke bestelling, zeker bij gepersonaliseerde teksten, een gedetailleerde preview van het product voordat de bestelling wordt afgerond. Deze preview geeft exact weer hoe de stickers, ofwel "plakletters", eruit zullen zien en hoe ze geleverd worden. Het is van cruciaal belang dat klanten deze preview zorgvuldig controleren, aangezien dit de definitieve weergave is van wat er geproduceerd en geleverd zal worden. Het betreft hier contourgesneden folie, waarbij de losse letters en elementen op een applicatietape worden geleverd die na het plakken wordt verwijderd. De definitie van "sticker" kan voor sommigen anders zijn dan het product dat wij leveren, en onze website en productomschrijvingen zijn er juist op gericht hierover volledige duidelijkheid te verschaffen. In de sectie Extra sticker informatie op onze website staat bijvoorbeeld duidelijk beschreven wat de eigenschappen van onze stickers zijn, inclusief dikte en montagewijze.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om in de correspondentie met u uit te leggen wat precies geleverd is en hoe dit overeenkomt met de bestelde en getoonde preview. Wij begrijpen dat er een verschil van inzicht is over het geleverde product en uw verwachting, maar wij hebben het product geleverd zoals afgebeeld in de preview en zoals omschreven op onze website.

Het spijt ons dat u zich genoodzaakt voelde deze review te plaatsen. Wij blijven ervan overtuigd dat wij correct hebben gehandeld conform de bestelling en de informatie op onze website.

Service/coulance onvoldoende

Wrapfolie besteld voor bijna 100 euro en kwam, ondanks goed verpakt, gekreukt aan ... contact opgenomen en mocht terugsturen voor ongekreukt stuk folie. Retourlabel werd goed verzorgd en aan mij gemaild en ik de folie in een dichtgeplakte koker teruggestuurd. Koker is daar ontvangen zonder de inhoud en nu moet ik bij Postnl een klacht gaan indienen .... kortom ..geen folie en 97 kwijt, want Postnl laat het ook afweten.
Stukje service en coulance door Stickerland zou hen sieren, ik heb de laatste jaren voor meer dan duizend euro aan wrapfolie bij hun besteld en dat ze mij nu niet tegemoet willen komen, zijn ze mij als klant kwijt.

12. Juli 2024

Beste Ruud,

Allereerst dank voor uw openheid in uw review. Vervelend om te horen dat u in deze situatie terecht bent gekomen.

We willen graag benadrukken dat wij retourzendingen altijd zorgvuldig verwerken. In uw geval hebben wij inderdaad een retourkoker ontvangen met keurig dichtgetapete uiteinden, maar helaas zonder enige inhoud. Dit hebben wij u direct gemeld.

Volgens onze algemene voorwaarden en veelvoorkomend bij alle webwinkels is de verzender verantwoordelijk voor een veilige en correcte retourzending, zeker wanneer een eigen verpakking gebruikt wordt. Graag verwijzen wij hierbij naar ons retourbeleid: "De retourzending dient – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Stickerland geretourneerd te worden." Indien de klant kiest voor een eigen verpakkingswijze, komt het risico (vermissingen, beschadigingen, ontbrekende inhoud) voor rekening van de verzender.

Omdat de ontvangen koker leeg was, hadden wij geen mogelijkheid om uw retour af te wikkelen als een normale retourzending. Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstelling is, maar wij kunnen in dit geval de verantwoordelijkheid niet nemen, omdat wij geen folie retour hebben ontvangen.

Uiteraard controleren wij altijd nauwkeurig of een product ontbreekt of alsnog los bij een andere post terecht is gekomen, maar dat is in deze situatie niet gebleken.

Voor toekomstige retourzendingen adviseren wij altijd gebruik te maken van de verpakking waarmee wij leveren, of – indien niet mogelijk – de retour op een wijze te verzenden waarmee het risico zo klein mogelijk is en de inhoud duidelijk aanwezig is.

Wij hopen dat u ondanks deze vervelende gebeurtenis begrijpt waarom wij hierin deze lijn volgen. Mocht u vragen hebben over ons beleid of suggesties hebben over een betere afhandeling in de toekomst, horen wij dit graag.

Ik heb 4 Suzuki stickers gekocht

Ik heb 4 Suzuki stickers gekocht, 1 sticker was niet goed.
Drie letters stonden in spiegelschrift en op zijn kop dus plakten niet op mijn tank van de motor.
Dat komt omdat de lijm dan aan de andere kant van de sticker zit.
En blijven dan 3 letters aan het papier vast zitten, de rest plakte wel op de tank.
Heb hier foto's van gemaakt en gemeld via het formulier.
Gevraagd om een nw. sticker, foutje kan gebeuren.
Volgens de Email van de eigenaar Nancy van Orsouw was de sticker niet fout.
Volgens haar had ik de sticker niet goed aangedrukt of er niet goed afgehaald.
Heb toen gebeld en het bovenstaande nog een keer uitgelegd.
Dit was volgens haar technisch niet mogelijk want ze kwamen van dezelfde rol.
Maar in de praktijk kan het dus wel en zitten de 3 letters in spiegelschrift en op zijn kop.
Dit is duidelijk te zien op de foto van de sticker tegen het licht genomen (deze heb ik nog als bewijs).

Volgen Mevr. van Orsouw was de maandagmorgen tekort om 1 tegen 1 hierover in discussie te gaan.

Maar uit coulance zou ze een nw. sticker opsturen (€ 2.85).
Dit was 10-6 en tot op heden heb ik nog geen sticker ontvangen.

De toon van dit gesprek vond ik heel klant onvriendelijk.
Daarnaast werd mijn duidelijke uitleg niet geloofd.
Als eigenaar van Stickerland zou je dit toch moeten begrijpen.

GreeTz Will Mulder

10. Juni 2024

Beste Will Mulder,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de door u bestelde Suzuki stickers en de afhandeling van uw klacht. Wij begrijpen dat het frustrerend is wanneer een product niet aan uw verwachtingen voldoet.

U geeft aan dat drie letters van uw Suzuki stickers in spiegelschrift en op zijn kop stonden, waardoor ze niet zouden plakken. Wij hebben uw claim uitvoerig onderzocht en geprobeerd dit telefonisch en via e-mail te verduidelijken. Al onze stickers, inclusief de Suzuki stickers, worden geproduceerd middels een geautomatiseerd proces waarbij de tekst "SUZUKI" exact zo wordt gesneden zoals deze is aangeleverd en zoals u deze ook in de preview op de website heeft gezien. Het is technisch uitgesloten dat individuele letters binnen hetzelfde woord in spiegelschrift of op hun kop komen te staan, zeker niet op een manier waarbij de lijmlaag aan de verkeerde kant zou zitten. Een letter wordt óf goed gesneden, óf foutief (bijvoorbeeld beschadigd), maar nooit gespiegeld binnen een correct gesneden woord.

De foto die u als bewijs heeft gestuurd, waarbij de sticker tegen het licht is gehouden, toont inderdaad de achterzijde van de sticker, waar de lijmlaag zich bevindt. Vanaf deze zijde zal de tekst altijd in spiegelschrift verschijnen, omdat u door het materiaal heen kijkt. Dit is een normaal fenomeen bij het fotograferen van de achterkant van een sticker en betekent niet dat de sticker verkeerd is geproduceerd. Juist om dergelijke misverstanden te voorkomen, en voor kwaliteitscontroles, leggen wij van alle bestellingen die we maken loggegevens en foto’s vast voordat deze worden ingepakt. Deze interne controles bevestigen dat uw stickers correct zijn geproduceerd en verzonden.

Ondanks onze technische uitleg en de interne controles hebben wij, uit coulance en om u tegemoet te komen, tot tweemaal toe kosteloos nieuwe stickers voor u geproduceerd en verzonden. Wij betreuren het ten zeerste dat deze zendingen u volgens uw zeggen niet hebben bereikt. Omdat wij afhankelijk zijn van PostNL voor de levering en van de klant voor eventuele medewerking bij onderzoek naar vermissing, kunnen wij na meerdere verzendingen zonder ontvangst de service niet eindeloos voortzetten zonder verdere actie van uw zijde (bijvoorbeeld een onderzoek naar vermissing). Het spijt ons dat u de toon van het gesprek als klantonvriendelijk heeft ervaren. Dit was zeker niet de intentie; ons doel was om de technische realiteit duidelijk te maken en een oplossing te bieden.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na 10 dagen nog niets bezorgd.

Op 20/06 een standaard NL sticker besteld maar tot op heden niets ontvangen. Stickerland houdt post.nl verantwoordelijk maar ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat het bij stickerland ook helemaal niet goed gaat.

20. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelde een paar standaard stickers…

Bestelde een paar standaard stickers die je normaal op voorraad moet hebben. Na 5 dagen gebeld. Neeee. We hebben achterstand, dus worden maandag pas verzonden. Wat is er moeilijk aan standaard stickers in een envelop stoppen en versturen.
Ik bestel hier nooit meer.

14. Juni 2024

Beste Theo,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de levertijd van uw bestelling. Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer een bestelling langer duurt dan verwacht.

Wij willen graag verduidelijken dat, in tegenstelling tot wat vaak wordt aangenomen bij 'standaard stickers', wij geen voorraad hebben. Alle stickers die u bij ons bestelt, zijn maatwerk en worden volledig op bestelling geproduceerd . Dit betekent dat elk product speciaal voor u "vers" wordt gemaakt, wat de optimale kwaliteit garandeert. Uw bestelling wordt dan ook in de volgorde van binnenkomst en na ontvangst van betaling ingepland in onze productielijst .

De levertijd van uw bestelling bestaat uit twee onderdelen: productietijd en verzendtijd. Onze standaard productietijd is "meestal binnen 5 werkdagen" . De term "meestal" geeft aan dat dit kan variëren als gevolg van factoren zoals "drukte in de werkplaats" , "feestdagen of vakantieperiodes" , "beperkte beschikbaarheid van kleuren" of "complexe orders" . We communiceren grote afwijkingen in levertijden altijd vooraf op onze website . De verzendtijd via PostNL komt hier nog bij, wat in Nederland 2-3 werkdagen is en in België 2-5 werkdagen . Meer gedetailleerde informatie over onze levertijden vindt u op onze website onder Levertijden en Verzendinformatie.

Wij betreuren het dat u door de wachttijd en het telefoongesprek een negatieve ervaring heeft gehad. Ons doel is altijd om helderheid te verschaffen over ons productieproces en de bijbehorende levertijden.

Stickers nooit geleverd

Ik heb hier vorig jaar twee Auto Nummerbord sticker Euro NL zwart online besteld en betaald.
Maar ze zijn nooit meer opgestuurd.
Het was niet veel geld, maar wel lekker gemakkelijk om dan maar geen moeite te doen om het op te sturen...

29. September 2023

Antwort von Stickerland

Is het misschien een idee om dan het bedrijf even een mail te sturen, of te bellen dat de order nog niet binnen is.
Dan kunnen wij actie voor u ondernemen, of contract met PostNL opnemen om uw bestelling te traceren.
Als u ons niet informeert, zijn wij ook niet op de hoogte dat er iets aan de hand is..

Reageren niet op klachten

8. März 2024

Geachte reviewer,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij betreuren het ten zeerste dat u de indruk heeft dat wij niet reageren op klachten. Onze processen zijn er juist op gericht om alle klachten serieus te nemen en hier tijdig op te reageren. Echter, om u goed van dienst te kunnen zijn, is het essentieel dat klachten via de daarvoor bestemde kanalen en met voldoende informatie worden ingediend.

Het is voor ons niet mogelijk om op deze anoniem geplaatste review te reageren, aangezien wij geen contactgegevens hebben. Daarbij is het zo dat wij een klachtenprocedure hanteren, zoals duidelijk omschreven in artikel 14 van onze Algemene Voorwaarden. Hierin staat dat klachten "binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend" en dat wij binnen "14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst" zullen reageren . Wij moedigen klanten altijd aan om klachten eerst direct bij ons te melden via e-mail op info@stickerland.nl .

Wij begrijpen dat er een eerdere klacht is geweest die mogelijk gerelateerd is aan deze review. Indien u inderdaad contact met ons heeft opgenomen en u bent van mening dat uw klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld, nodigen wij u graag uit om opnieuw contact met ons op te nemen via onze klantenservicepagina. Vermeldt u dan alstublieft de details van uw eerdere correspondentie, zodat wij uw zaak kunnen traceren en opnieuw kunnen bekijken.

Stickerland verzamelt actief reviews en reageert snel op feedback via Webwinkelkeur . Dit is ons officiële platform waar wij een gemiddelde score van 9,1 hebben op basis van meer dan 15.000 klantbeoordelingen . Wij zijn daarnaast aangesloten bij de geschillencommissie van Webwinkelkeur , waar iedere klant terecht kan voor bemiddeling mocht er een geschil ontstaan dat wij samen niet kunnen oplossen.

Ons streven is altijd om tot een passende oplossing te komen. Wij hopen dat u alsnog contact met ons opneemt via de officiële weg, zodat wij uw klacht naar behoren kunnen behandelen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waarschuwen je niet al bij het maken…

Waarschuwen je niet al bij het maken van je design dat je wellicht een verkeerd product hebt besteld. Design geeft je ook een verkeerde indruk en dit had met een rode omcirkeling gewoon vermeden kunnen worden.

Geld weggegooid want nu is het ineens ‘mijn fout’.

Medewerkers zijn ook ontzettend onbeschoft via de mail en zetten jou letterlijk aan het werk. Bah

5. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In strijd met de colportagewet

Ik had een kleine bestelling gedaan van €5,90 en die binnen een uur gevraagd te annuleren. De annuleringskosten waren €10 werd mij verteld. Toen ik vermelde dat dat in strijd is met de colportagewet werd mij verteld dat dit bedrijfpolicy was. Dus het is 'goedkoper' (niet voor het milieu) om een pakketbezorger op pad te sturen, pakket te laten bezorgen en voor €2,95 als brievenbuspost terug te sturen

10. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stickers zijn te dun en snel verkleurd

Stickers zijn te dun en snel verkleurd. Klantenservice te arrogant. Eerste en laaste bestelling

14. September 2023

Beste Ken,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons ten zeerste te lezen dat u ontevreden bent over de kwaliteit van de stickers en de manier waarop u onze klantenservice heeft ervaren. Dit is zeker niet de indruk die wij willen achterlaten.

Wij begrijpen uw opmerkingen over de dikte en verkleuring van stickers. Onze stickers worden geproduceerd van hoogwaardige, gegoten vinylfolie met een dikte van ongeveer 0,055 mm. Deze dunne, maar zeer sterke folie is speciaal ontworpen voor duurzaamheid en een strakke afwerking, waardoor deze minimaal opvalt op het oppervlak. Wat betreft verkleuring: onze folies zijn kleurvast en hebben, afhankelijk van de kleur, een gegarandeerde levensduur van bijvoorbeeld 8 jaar voor zwart en wit, en 7 jaar voor andere kleuren, bij buitengebruik in Midden-Europa . Verkleuring zou onder normale omstandigheden dus niet snel mogen optreden. Wij raden altijd aan om onze Extra sticker informatie te raadplegen voor alle specificaties en onderhoudstips.

Het spijt ons te horen dat u onze klantenservice als 'arrogant' heeft ervaren. Onze medewerkers worden getraind om altijd professioneel, empathisch en oplossingsgericht te zijn. Wij nemen elke feedback serieus en streven ernaar om misverstanden te voorkomen en klanten altijd naar tevredenheid te helpen. Mogelijk is er sprake geweest van een miscommunicatie, wat wij ten zeerste betreuren.

Stickerland hecht enorm veel waarde aan klanttevredenheid en transparante communicatie. Wij verzamelen actief reviews en reageren snel op feedback via Webwinkelkeur . Dit is ons officiële en onafhankelijke platform waar wij een gemiddelde score van 9,1 hebben op basis van meer dan 15.000 klantbeoordelingen . Wij zijn daarnaast aangesloten bij de geschillencommissie van Webwinkelkeur , waar iedere klant terecht kan voor bemiddeling mocht er een geschil ontstaan dat wij samen niet kunnen oplossen.

Mocht u onverhoopt toch een probleem ervaren met de kwaliteit van onze stickers, nodigen wij u graag uit om dit conform onze klachtenprocedure te melden, zoals beschreven in artikel 14 van onze Algemene Voorwaarden. Indien u dit wenst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de officiële kanalen, zodat wij de situatie alsnog zorgvuldig kunnen bekijken en u van dienst kunnen zijn.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima

Prima op de hoogte gehouden via mail.
Prima kwaliteit.
Moet alleen een beetje geduld hebben 😉
Maar voor een volgende sticker zal ik zeker weer voor Stickerland kiezen 👍

21. September 2023

Stickerland beloofd …

Stickerland beloofd dat het wrappen met black brushed metal door een beginner gedaan kan worden. Volgens de producent M3 kan dat niet. Het kon ook niet. Stickerland geeft niet thuis. Mij kwam het product oud en uitgedroogd over. Stickerland zegt dat het verse folie was, dat het aan de temperatuur ligt, en dat brush snel scheurt....wacht? Dus toch niet geschikt voor beginners? Valse voorlichting! Op hun eigen website staan alleen hun eigen reviews. De slager die eigen vlees keurt...

Aanvulling n.a.v. reactie Stuckerland. Ik ben niet anoniem en dit mijn eerste reactie. Jij bent wel anoniem....
Uw reactie druipt van verwijten, en onwaarheden. Ik heb u nooit bedreigd o.i.d. en heb uw reactie met verbazing gelezen. Uw reactie laat zien hoe u tegenover klanten staan. Als iemand de linken wil hebben waar uit blijkt dat M3 en stickerland elkaar tegenspreken kan ik die posten. Maar dit is gemakkelijk terug te vinden door verder te kijken. Dat had ik voor het bestellen van de folie ook moeten doen. Geloof mij niet, geloof wat M3 zegt.

9. Februar 2023

Antwort von Stickerland

Gaat het een beetje Nico?

Eerder heb je ons hier ook al een slechte review gegeven, maar dan als anoniem.
En enkele weken later begin je gewoon weer opnieuw.
En het enige dat wij kunnen doen is een net berichtje terug sturen via deze site. Want ja, wij mogen een klant niet aanvallen en wijzen op z’n fouten of zelfs de chantage die een klant probeert uit te voeren in ruil voor z’n gelijk.

Bij deze maar weer een berichtje terug naar je.
Nee, je hebt simpelweg niet goed geplakt. Klaar.
Het is geen uitgedroogde of oude folie.
Het is brushed folie met een 3D structuur en je hebt gewoon de folie precies over die structuur kapot getrokken.
Dat heeft niets met Stickerland te maken, niets met onze teksten op de website en al helemaal niets met klantenservice.

U ging er met een gestrekt been in en direct roepen dat we je verkeerd voorgelicht zouden hebben, slechte folie zouden hebben geleverd en dergelijke. En als we dat niet zouden oplossen voor je, je wel even ons zwart zou gaan maken overal.
Dan is je gunfactor bij ons helemaal verdwenen.

We zijn echt de moeilijkste niet hoor. Maar dit is onterecht en simpelweg niet fair hoe je je gelijk probeert te halen.

Dus post maar raak, breng ons maar negatief over.
Maar we blijven netjes in onze antwoorden en we hebben simpelweg niets verkeerd gedaan.
Je heb het gewoon niet goed geplakt. Geen goede temperatuur of te hard aan getrokken.
En dat heeft niets met de folie, onze klantenservice of de omschrijving op de website te maken.

Update:
Ik wist niet dat je reviews en reacties kon aanpassen.
Dus doe ik dat nu ook eens.

Je hebt wel degelijk eerder hier een review geplaatst, als anoniem hoor. En de inhoud was precies hetzelfde als in deze review die je onder je naam gepost hebt.

Jammer dat je ons van allerlei dingen beschuldigd, maar we zijn er echt klaar mee.
Wat je in de toekomst ook post, we nemen het niet meer serieus en besteden er geen aandacht meer aan.
Door je negatieve berichten krijg je teveel aandacht van ons. En we hebben je constant netjes te woord gestaan.
Jij veranderd steeds de dingen. Puur om je gelijk te halen.
Maar dit stopt voor ons hier. We zijn er klaar mee om overal je reviews tegen te komen en ons daarop te moeten verdedigen waarna jij je review weer aanpast met weer iets anders.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr