Stenrens kan klart anbefales. Skriftligt rimeligt tilbud blev givet samtidigt med opmåling på stedet hos os, og vores lange indkørsel og to terrasser er blevet særdeles flotte fri for flisepest og s... Mehr ansehen
Stenrens
Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Grågrønne fliser med flisepest Indbyder ej til havefest. Findes der mon en mirakelkur ? Hos Stenrens har de en kur, der dur Arbejdet går som et velsmurt ur Morten & Simon-et power-team En fli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flot resultat, men efter få dage kommer græsset op mellem fliserne igen Det er måske uundgåeligt
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Stenrens ApS - Ekspertise inden for Fliserens, Rengøring og Algebehandling på Sjælland. Stenrens ApS er dit go-to firma, når det kommer til professionel fliserens, rengøring af fliser og træterrasse, samt effektiv algebehandling af fliser, træterrasser og tage på hele Sjælland. Med vores omfattende serviceområde dækker vi byer som Hillerød, Næstved, Slagelse, Roskilde og Helsingør samt mindre omkringliggende byer.
Kontaktinformationen
Ravnsletvej 19, 2740, Skovlunde, Dänemark
- Info@stenrens.dk
- stenrens.dk
Rigtig flot arbejde
Rigtig flot arbejde. Et par flinke og service mindede fyre der er klar til at gøre alt for at gøre dig tilfreds.

Super nemt at få tid
Super nemt at få tid, der blev leveret på dagen og god forklaring om processen. Alle aftaler overholdt og super godt resultat til en god pris. Kan klart anbefales

Antwort von Stenrens
Jeg har fået renset mine fliser i går
Jeg har fået renset mine fliser i går, og er målløs! Mega godt arbejde
Kan stærkt anbefales

Grågrønne fliser med flisepest
Grågrønne fliser med flisepest
Indbyder ej til havefest.
Findes der mon en mirakelkur ?
Hos Stenrens har de en kur, der dur
Arbejdet går som et velsmurt ur
Morten & Simon-et power-team
En fliserensløsning helt sublim
For veludført arbejde ros & tak
Mit humør har fået en vældig gang lak.
Kirsten Kraft, Sengeløse

Super flot arbejde!
Simon og Morten fra Stenrens var super professionelle og informative under hele processen. Der kom et par huller i vores fliser, og de blev med det samme lavet og vi fik også nye fliser, hvis ikke fyldningen skulle holde. Vi kan klart anbefale Stenrens! Tak for et super flot resultat med rensningen af vores fliser.

Super service og udførelse👍🏻
Udfyldte kontakt formular lørdag aften. Blev kontaktet søndag med et tilbud og mandag morgen kl: 07:00 til aftalt tid stod to unge, friske og professionelle fyre klar. Tirsdag eftermiddag står 150m2 fliser renset, behandlet for alger, imprægneret og fuger fyldt om med sand👍🏻 Det kan ikke gøres bedre og hurtigere, kan helt klart anbefale disse drenge 100%
Vil du have professionalisme, service og venlighed så skal du ikke tøve😊

Antwort von Stenrens
Fliserne er som nye efter Stenrens har…
Fliserne er som nye efter Stenrens har været her, super søde , effektive og meget profesionelle. Vi er meget tilfredse med deres arbejde og vil helt klart anbefale dem til alle. Vi har to store haveløver som ikke var pæne og fyldt med skidt og alger. Dem rensede de også helt på eget intiativ og uden beregning sikke en service.

Antwort von Stenrens
Fantastisk flot resultat og super service - meget professionelle.
Dette er første gang jeg anmelder andres arbejde - tænkter normalt, at de fine anmeldelser altid er familie, venner og bekendte som skriver dem. MEN det er dette ikke. Jeg blev hurtigt kontaktet af Simon, efter jeg havde udfyldt en formular. Han kom hurtigt og har nu udført det flotteste arbejde på begge vores terrasser, som nu står som nye . De var super professionelle, overholdt aftaler osv. Vi er SÅ godt tilfredse med arbejdet og resultatet. Jeg kan bestemt anbefale Stenrens til andre :-)

Antwort von Stenrens
Flot, hurtigt og super professionelt
Flot, hurtig og super professionelt arbejde udført af Simon fra Stenrens ApS. Vores flisebelagte gårdhave så trist, alge belagt og kedelig ud. Efter en gang afrensning og overfladebehandling samt nyt sand står den som ny🙏🏻. Klar anbefaling herfra.

Virkelig flot resultat
Vi har nu den flotteste indkørsel takket være Stenrens. Kæmpe stor ros til dem for det flotte resultat. Vi er 100% tilfredse og kan give dem de aller bedste anbefalinger.
Steen og Anette

Perfekt arbejde
Hurtig udrykning, perfekt arbejde, yderst venlige medarbejdere - det kunne simpelthen ikke være bedre!

Antwort von Stenrens
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.