Stenrens kan klart anbefales. Skriftligt rimeligt tilbud blev givet samtidigt med opmåling på stedet hos os, og vores lange indkørsel og to terrasser er blevet særdeles flotte fri for flisepest og s... Mehr ansehen
Stenrens
Udfyldte kontakt formular lørdag aften. Blev kontaktet søndag med et tilbud og mandag morgen kl: 07:00 til aftalt tid stod to unge, friske og professionelle fyre klar. Tirsdag eftermiddag står 150m2... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Grågrønne fliser med flisepest Indbyder ej til havefest. Findes der mon en mirakelkur ? Hos Stenrens har de en kur, der dur Arbejdet går som et velsmurt ur Morten & Simon-et power-team En fli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Flot resultat, men efter få dage kommer græsset op mellem fliserne igen Det er måske uundgåeligt
Vom Unternehmen geschrieben
Stenrens ApS - Ekspertise inden for Fliserens, Rengøring og Algebehandling på Sjælland. Stenrens ApS er dit go-to firma, når det kommer til professionel fliserens, rengøring af fliser og træterrasse, samt effektiv algebehandling af fliser, træterrasser og tage på hele Sjælland. Med vores omfattende serviceområde dækker vi byer som Hillerød, Næstved, Slagelse, Roskilde og Helsingør samt mindre omkringliggende byer.
Ravnsletvej 19, 2740, Skovlunde, Dänemark
- Info@stenrens.dk
- stenrens.dk
Flot arbejde
Stabile folk. Flot hurtigt arbejde.
Philip fra Rønhøjgård.
Stenrens
Tak for et super godt arbejde 🫶 virkelig sympatiske unge mennesker og vi et yderst tilfreds med jeres indsats . Der kan kun blive en fed anbefaling herfra bh : Kim og Bettina Locht Ballerup
Morten gjorde et fantastisk arbejde ude…
Morten gjorde et fantastisk arbejde ude hos min søn. Fliserne ser helt nye ud efter stenrens.dk har været og rense dem. Morten er grundig og professionel til fingerspidserne. Jeg kan varmt anbefale ham og hans firma.
Service i særklasse
Jeg skulle have fat i nogen til at rense oliepletter der var kommet på nogle fliser i indkørslen, og da en anden virksomhed i samme branche, aldrig vendte tilbage på min henvendelse, hev jeg fat i Sten Rens.
Her fik jeg fat i Mads, som med det samme sendte mig et tilbud på det, og vi herefter kunne planlægge at få ordnet fliserne. Meget engageret og dedikeret i at hjælpe mig med problemet, så det var en super god oplevelse med fantastisk hurtig tilbagevenden, og til en fornuftig pris.
Tak til Mads for den gode service. Nu er Sten Rens dem jeg tager fat i en anden gang.
Tak for en næsten ny gårdhave
Tak for en næsten ny gårdhave. I var hurtige, da jeg tog et billede af bilen. I løbet sf nul komma fem var I forbi og måle op. Nu er det ordnet, og må sige at jeg er glad
Tak for super resultat
Anden etape af rens og imprægnering af fliser (samlet 200 m2). Som ved første gang, så har det været en super oplevelse. Konkurrence dygtig tilbud og et resultat der er verdensklasse. Høflige og vidende unge gutter, der har styr på tingene
Hurtige og Professionelle
Stenrens kan klart anbefales.
Skriftligt rimeligt tilbud blev givet samtidigt med opmåling på stedet hos os, og vores lange indkørsel og to terrasser er blevet særdeles flotte fri for flisepest og snavs, og imprægneret samt med nyt fugesand. Indkørslen ser næsten ud som om den har fået nye fliser.
Meget fin og behagelig service.
Super flot resultat
Vi havde i går fornøjelsen af Stenrens ApS på vores terrasse. Vores fliser var virkelig grimme, så vi var meget spændte på resultatet. Vi er SUPER tilfredse, og kan i den grad anbefale dem.
Klar anbefaling herfra
Super arbejde, vi ringede til stenens søndag, de lavede gennemgang af området mandag og det hele var færdigt onsdag. Effektivt og rigtigt godt arbejde. God dialog inde ankomst og let med kontakt, hvis man har spørgsmål. Kan klart anbefale de unge fyre.

Godt arbejdet!
Efter 11 år var vores indkørsel, terrasse og gangarealer godt trætte og fyldt med flisepest. Havde faktisk opgivet det lidt. Men det blev næsten som nyt. Pisse godt arbejdet og pænt afleveret af de 3 friske fyre. Kæmpe anbefaling her Skovlunde

Kan anbefales
Nabo: tillykke med jeres nye teresse
Os: den er ikke ny, vi har fået renset vores fliser 😀
Kan varmt anbefale stenrens, et par friske effektive fyrre, med et højt service niveau,

Antwort von Stenrens
Fantastisk service og flot resultat
Simon & Morten kan helt klart anbefales herfra. De var meget hurtige til at komme forbi og give tilbud, de kunne komme hurtigt igang og jeg er simpelthen så glad for resultatet. Simon forklarede både inden og undervejs, hvordan forløbet var, så vi vidste hvad der skete hvornår - fantastisk service.
Alle aftaler blev overholdt, resultatet var virkelig flot og til en super god pris.
Alt i alt en oplevelse ud over det sædvanlige … høj kvalitet hele vejen.

Fremragende oplevelse
Voldsom god service af 2 professionelle unge fyre. Min terrasse lignede mit værste mareridt, og jeg havde aldrig drømt om at den kunne blive så fin som den blev. God service og venligt personale hele vejen igennem. 5 stjerner her fra.

Antwort von Stenrens
Plejer ikke at lave anmeldelser…
Plejer ikke at lave anmeldelser på Trustpilot, men med så flot et resultat til en meget fornuftig pris, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til andre, der trænger til at få frisket fliserne op.

En rigtig god service
En rigtig god service, fantastisk søde og venlige personer, fortæller hvad de vil gøre, også hvordan jeg fremover skal passe stenene på min terrasse
Overholder deres tider og prisen er også i orden
Kan varmt anbefale StenRens

D.8 Maj 2023
D.8 Maj 2023
Vi er helt tilfredse med deres arbejde. De var venlige, kom og arbejdede færdigt som vi aftalte.
Det var et fint stykke arbejde.

Antwort von Stenrens
Simon og hans team fra Stenrens
Simon og hans team fra Stenrens, har forvandlet vores terresse og indkørsel fra uoverskueligt til en helt ny terresse og indkørsel!
Simon var i hele forløbet yderste behagelig og tog sig til tid til at forklar hvad der kom til at ske og hvornår.
Kan klart anbefale stenrens!
Udover servicen var han også fair og god med prisen!

Fantastisk “nye” fliser
Fantastisk “nye” fliser.
Ja det er virkelig som om at jeg har fået lagt helt nye fliser.
Har idag haft stenrens hos mig og udover en helt fantastisk god service på ALLE måder, så kan jeg nu nyde at mine fliser er som nye.
Hvis jeg ku gi mere end 5 stjerner så ville jeg gøre det.
Anbefaler dem på det varmeste.

Antwort von Stenrens
Super god kundeservice med hurtigt svar…
Super god kundeservice med hurtigt svar så man føler sig tryg. Gode medarbejdere med et flair for service, vi havde fornøjelsen af Simon og hans makker. De var hurtige og grundige med deres arbejde, og efterlod et super stykke arbejde i vores for og baghave. Kan varmt anbefales.

Antwort von Stenrens
Godt udført arbejde, super service
Jeg så min genbo fik renset deres fliser af Stenrens, og wow sikke en forandring der var, så jeg tænke det må jeg have gjort. Jeg fik et supergodt tilbud på at få renset 160m2 fliser. Fliserne blev som nye efter Stenrens har været her, - selv de 40 år gamle 6 kantsfliser i forhaven, fik en super forvandling.
De var effektive, meget profesionelle og vi fik en super service.
Vi er meget tilfredse med deres arbejde og vil helt klart anbefale dem til alle.

Antwort von Stenrens
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.