Stengårdens Økologiske gårdcafé Bewertungen 24

TrustScore 4 von 5

3.8

Dejlig gårdbutik med økologiske vare og venlig og god betjening. Besøger ofte Stengårdens gårdbutik. Der er gode oplevelser for både børn og voksne, hvor man kan hilse på gårdens høns, køer,katte og h... Mehr ansehen

Superdejlig butik og café. Altid venlig og god betjening, begge steder. Dejlige friske grønsager og frugt. Superfriske æg og flot udvalg af mel og bælgfrugter. Caféen er super hyggelig. Gode boller me... Mehr ansehen

Økologisk landbrug tæt på alting. Desværre ikke ret meget at se og opleve for børnene derude. Friske økologiske varer men priserne er høje… meget høje. I caféen koster en kop varm chokolade (som bes... Mehr ansehen

1. Bio-Landwirtschaftsbetrieb
  2. Supermarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Stengården er en økologisk landbrug med gårdbutik i Bregnerød (mellem Farum og Birkerød). Produktion af æg, kartofler, grønsager og frugt. I den nyopstartede butik forhandles desuden produkter fra de bedste økologiske producenter.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

Sure mennesker

Har altid været glad for Stengaarden, både butik og cafe. Men desværre ikke mere. Personalet er i cafeen er direkte flabede og passer slet ikke ind i konceptet. Står konstant og ryger smøger under æbletræet og er meget lidt servicemindet. Butikken
er ikke alene dyr, man blir også meget sjældent mødt med et smil og har flere gange oplevet at få skæld ud i marken hvis man er kommet til at gå forkert. Jeg kommer der kun til høstfest eller hvis jeg virkelig mangler noget jeg ikke kan få andre steder. Kundeservice er ikke eksisterende.

21. Juni 2020

Uforskammet personale.

Uforskammet personale.
Der er ikke andet sige om dette sted udover det også er dyrt.
Bestemt ikke køreturen værd.

4. April 2020

Vi har i gennem 1,5 år været en flittig…

Vi har i gennem 1,5 år været en flittig kunde hos Stengårdens Økoloiske butik.Vi er altid blevet mødt med et smil ,hjælpsomhed og vare der var til stede når man skulle bruge dem.Det er bestemt ikke den oplevelse vi har nu! ! Man føler sig virkelig ikke velkommen ! nærmere som om,at man er mere til besvær end til gavn! spørger man efter en vare der ikke er tilstede !-modtager man et surt svar og føler man er til besvær.Det er en oplevelse vi har haft siden jul og senest de sidste dage.
Tak for denne gang ! Her kommer vi bestemt ikke længere

8. Januar 2020

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen