Das sagen Bewerter
Økologisk landbrug tæt på alting. Desværre ikke ret meget at se og opleve for børnene derude. Friske økologiske varer men priserne er høje… meget høje. I caféen koster en kop varm chokolade (som bes... Mehr ansehen
Har altid været glad for Stengaarden, både butik og cafe. Men desværre ikke mere. Personalet er i cafeen er direkte flabede og passer slet ikke ind i konceptet. Står konstant og ryger smøger under æb... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Stengården er en økologisk landbrug med gårdbutik i Bregnerød (mellem Farum og Birkerød). Produktion af æg, kartofler, grønsager og frugt. I den nyopstartede butik forhandles desuden produkter fra de bedste økologiske producenter.
Kontaktinformationen
Høveltevej 40, 3460, Birkerød, Dänemark
- stengaardenoko.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Dejlig gårdbutik med økologiske vare og…
Dejlig gårdbutik med økologiske vare og venlig og god betjening. Besøger ofte Stengårdens gårdbutik. Der er gode oplevelser for både børn og voksne, hvor man kan hilse på gårdens høns, køer,katte og hund. Området strækker sig langt bag gården med marker hvor høns og om sommeren køer går på et stort område. Men først og fremmest er det en gårdbutik der ligger i dejlig natur.
Økologisk landbrug tæt på alting
I caféen koster en kop varm chokolade (som bestemt ikke var chokolade) 70kr!!! For en lille kop
Superdejlig butik og café
Superdejlig butik og café. Altid venlig og god betjening, begge steder. Dejlige friske grønsager og frugt. Superfriske æg og flot udvalg af mel og bælgfrugter. Caféen er super hyggelig. Gode boller med ost og "rigtig levende kaffe" og god stemning - og så er der jo Ronja 🐾❤️ stedets kæle-ambassadør - og kattene er også søde og bløde og venlige 😻😻😻
8 hele jordbær for 60 kr.
Jeg købte i dag en bakke jordbær på Stengården. Da vi skulle bruge dem her til aften var der kun 8 hele brugbare bær. Resten af bakken var den rene elendighed, trykkede, skadede og udtrådte bær. Har lige smidt 27 bær ud - frygteligt dyrt madspild.
Det kunne godt gøres bedre
Er det kun mig der oplever at stå i kø ved disken i caféen og når det bliver min tur, så skal ekspedienten lige ud og rydde borde inden jeg kan bestille min kaffe. Samtidig står der to personer helt passivt i køkkenet og venter på hun kommer tilbage med opvasken eller afgiver en bestilling på mad. Jeg kan forstå det, hvis folk stod og ventede på et bord, men der var kun mig der skulle bestille kaffe og vi havde allerede et bord. Men føler sig ikke rigtig velkommen i caféen. I butikken var der en meget imødekommende ekspedient.
Uforskammet personale
Måske vi havde sat forventningerne for højt, da vi som par med vores lille 2 årige kørte ud for at se på dyr og købe økologisk ind. Da vi havde kigget på de 2 slags dyr der er: høns(meget klemte) og køer, løb vores dreng ind i den åbne lade. Da der er åbent i begge ender, og vi alligevel skulle den vej for at komme til butikken gik jeg med ham. Vi blev mødt af en ældre sur gård-dame, som påtalte at vi på ingen måde skulle gå ind i laden efter jeg havde smilet til hende og spurgt om der mon var andre dyr. "NEJ" svarede hun og sagde vi ikke måtte være der. Måske man en anden gang kan sætte et skilt op, nu man har en åben gård for besøgende? - vi gik afslutningsvis i gårdbutikken og blev mødt af absurd høje priser.
Det var ikke køreturen værd, og man gik derfra med ødelagt humør fordi man ikke følte sig velkommen. Vi kommer aldrig igen og vil ikke anbefale det til andre.
Altid sød betjening
Friske varer
Butikken har helt friske æg og grøntsager som er de varer jeg handler mest. Også deres brød er af god kvalitet. Jeg har kun mødt venligt personale i butikken.
Har lige spist det dejligste kød fra…
Har lige spist det dejligste kød fra Stengården. Spiser meget sjældent kød, men jeres er fantastisk:) Tak for den gode kvalitet I altid leverer🙏🏼 Vh Kasper Salto
Hyggelige stunder
Vi har været på stengården mange gange i løbet af de sidste par år. Vi er altid blevet mødt af venligt personale og super betjening.
Børnene er blevet taget godt imod. Gode omgivelser og hyggelig gårdbutik.
Helt bestemt en top anbefaling her fra.
Varm anbefaling
Jeg kan se at stedet har en del dårlige anmeldelser, men jeg vil faktisk sige at vi var meget glade for at komme på besøg i stengården. Et super sted at tage hen og se på dyr med børn og købe nogen friske æg.
Skønneste lækreste mad og servering
Kan se at der tidligere har været dårlige anmeldelser af øko caféen. Det er i hvert fald ikke tilfældet nu. Den skønneste café med lækker godt tilberedt mad, og servering af venligt sødt personale.
Kan helt klart anbefales, så lækkert.
Dræber snegl i en grønsag.
Købte et hvidkålshovedet sammen med andre vare, opdagede at der var kommet en dræbersnegl med under bladene, ulækkert. De burde checke deres grønsager før de lægger dem frem.
Mange gode varer direkte fra landbrug…
Mange gode varer direkte fra landbrug til kunder. Elsker deres mel og grøntsager mv
Stram lige op på hygiejnen
Er generelt vild med hele Stengårdens koncept - økologisk gårdbutik med lækre varer og det kunne gå rundt og fodre dyrene, men jeg synes, at det er decideret ulækkert, at når man bestiller en cookie og muffin på caféen, at personalet tager dem direkte med fingrene for derefter at taste beløbet ind på iPad’en. Helt ærligt - få lige fat på en tang!!!!
En skuffelse
Vi havde invitere 8 gæster til 87 års fødselsdag på cafeen til brunch. Der var et bord med blomster og flag på 1. Sal men der var ikke dækket bord.
Hver især skulle bestille og to søde piger forsøgte de bedste de kunne, at rende op og ned ad trappen med to kopper kaffe af gangen. Vi havde regnet med fade med økologiske hjemmelavede brød, pålæg, ost osv.
Det var bestemt ikke en god oplevelse og måske misforstået fra vores side?
Øv øv øv! Der var ikke lækkert brød, ( varmet fra frossen og ikke helt optøet måske fra netto?) ingen økologisk frugt, ingen æg kun en stor skuffelse igen øv øv!
Meget uvenlig betjening
Jeg handler ofte i butikken og har gjort det gennem flere år, pga varernes kvalitet og et stort udvalg af lækre ting Men betjeningen er decideret uvenlig. Ingen hjælpsomhed og ingen imødekommenhed. Det er både noget, jeg selv oplever, men også noget jeg har overværet ift. andre kunder og som jeg taler med venner og bekendte om. Jeg går altid fra butikken med gode varer, men med en rigtig dårlig oplevelse. Det er meget ærgerligt, at en butik, der er kåret til årets bedste gårdbutik i 2020 ikke har større fokus på at behandle kunderne ordentligt. Varerne er en ting og det kan tiltrække mange kunder, men at møde kunderne med venlighed må være en selvfølge. Jeg håber, at Stengården vil tage kritikken alvorligt, da succes også bør følges af ydmyghed og lydhørhed.
Har ALDRIG i hele mit liv mødt et mere…
Har ALDRIG i hele mit liv mødt et mere ondsindet menneske som denne dame. Dit racistiske udtryk kom i udbrud som jeg i mine 30 år aldrig har oplevet før. Du siger vi ikke må handle mere end ET familie medlem, jeg ser så flere andre familie medlemmer handle endda helt op til to og tre personer samlet. Men de var jo dansk, som du selv er. Jeg fortæller dig min gamle mor ikke kan handle selv eller bære de ØKO æg, kartofler og grøntsager hun ville købe. Jeg fortæller dig min mor er syg og jeg skal både handle til min gamle mor og til mit eget hjem. Min bror siger pænt til dig at så går han ud af butikken, så vi kunne handle i fred, han går så ud af butikken med fuld forståelse for reglerne. DU fortæller mig meget højlydt i din stemme, samt ryster på dit hoved, dine briller var da ved at falde, så rystet var du da du så mit flotte lange MØRKE hår, og nej det var ikke en burka eller nikab jeg bar, det var bare en maske du så hvis du nu var i tvivl. Du så da også mine flotte brune øjne? De var ikke tildækket med en plastikpose. DU siger NEJ flere gange at jeg skal ud og der kun må være en, jeg kan så se de to ved siden af mig, de lignede nok også en mor og datter som handlede sammen de grinte og valgte grøntsager sammen, som jeg også ville have gjort med min mor. Det betyder meget for min mor at komme ud og lige se noget natur. Jeg ville bare tage hende ud for hun glemmer det meste alligvel grundet hendes sygdomme. Jeg fortalte dig flere gange at jeg handler altid med min mor, da hun ikke selv kan bære tunge ting grundet hendes KEMO, slidgigt, og hun er dement. Du var så ligeglad som nogen kunne være nogensinde. Jeg er ikke typen der skriver anmeldelser, men præcis DU som menneske skal vide at jeg er chokeret over at have mødt et så koldt og kynisk menneske. Godt nok møder man elendigheder og skuffelser her i livet, men jeg må give dig at du klaret den del. Måske jeg faktisk havde blond hår? Men jeg har farvet det mørkt? Måske min fars familie havde mørke øjne så dem fik jeg? Måske min far hed Daniel? Og ikke Mohammed ? Men jeg lignede jo ikke dig eller resten af dine kunder, nej jeg lignede ikke dem og Heller ej dig. Jeg skriver det her til lige netop DIG for du husker mig. Næste gang så lad vær med at døm eller lav forskelsbehandling grundet hudfarven. Se mennesket som det enkelte individ. Hvis jeg kunne give DIG mindre end 1 stjerne havde jeg med god samvittighed givet dig den😉
Gå en tur i naturen eller rejs til et fattig land og måske du bliver mere taknemmelig for det liv du har.
Ikke mere!
Har besøgt Stengården mange gange. Caféen er rimelig og butikken har mange lækre ting. Desværre er personalet (især i butikken) virkelig sure og meget lidt hjælpsomme. Man bliver ikke mødt med et smil og kan ikke få hjælp til varerne. Desuden er det hele meget dyrt!!! Hvilket man måske kunne leve med, hvis oplevelsen var god. Gider ikke komme der mere, hvilket er ærgerligt for konceptet et godt og potentialet stort!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.