I de over 20 år hvor Stenberg har…
I de over 20 år hvor Stenberg har hjulpet os
Er stort set alt blevet “løftet” løst! stor som småt.
De kommer altid med en positiv indstilling til det vi byder dem 👍
Om os – Din transportpartner siden 1966 Vi er et erfarent transportfirma med stolte rødder tilbage til 1966. Med 14 moderne lastbiler og et dedikeret team tilbyder vi fleksible og effektive transportløsninger til både private og erhverv. Vores kranflåde spænder fra 26 t/m til 140 t/m, hvilket gør os i stand til at håndtere alt fra mindre løft til komplekse opgaver. Vi er specialister i bred last og har stor erfaring med skræddersyede transportløsninger, der opfylder kundernes behov. Udover kranopgaver tilbyder vi: Udlejning af affaldscontainere og levering med vores containerbiler. Både krog og wirebiler. Transport af skibscontainere med en af vores 3 sideloadere, der sikrer effektiv og sikker håndtering. Vi napper op til 27 ton. Udlejning af jernplader. Vi har gravemaskiner i størrelser fra 8 til 17 ton, ideelle til mindre byggeprojekter. Vi leverer pålidelig service og løsninger, der er tilpasset dine krav, og vi går altid det ekstra skridt for at sikre høj kvalitet. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med din næste transportopgave
Dänemark
I de over 20 år hvor Stenberg har hjulpet os
Er stort set alt blevet “løftet” løst! stor som småt.
De kommer altid med en positiv indstilling til det vi byder dem 👍
Forfærdelig virksomhed.. bestiller en 21tons Containers. Nej vi levere uden at oplyse en 17 tons container.
Ja det vi bestilte kan naturligvis ikke ligge i denne. Men ny skal vi have penge for at trykke affald og dermed nu også rengøring af container. Havde i leveret det bestilte, var der nok pgså betalt!
Tilret faktura, og denne bliver betalt.
HA
Stop nu jeres plat svar. Som i skrev er vi sendt til inkasso for fejl leveret. Værste virksomhed jeg nogen sinde har handlet med.
I kører barer løs og jeg vel fraråde alt og alle at benytte denne amatør biks.

Antwort von Stenbergtransport
Fremragende transport og kran assistance. Bruger dem til alle vores opgaver af denne slags. Høj service. Kan klart anbefales

Antwort von Stenbergtransport
Venlige mennesker, ikke god oplevelse.
Ærgerligt at de efter 2 inspektioner og mit besøg hos dem, gentagne løfter om "snart" at komme igang - stadig efter en måned ikke har fået løst opgaven.

Antwort von Stenbergtransport
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.