Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele snelle levering is altijd fijn. Ik heb nu meerdere keren besteld en dit is iedere keer weer zo. Mijn favoriet is pepermunt en citrus. Lekkere geur en verfrissend.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke geuren tijdens het douchen. We gebruiken het al enkele maanden. Onze favorieten: Eucalyptus en Lavendel, zijn ook de meest relaxende geuren De geuren lemon en Jasmijn ook lekker die ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze week mijn tweede bestelling gedaan bij Steamily. Deze keer de aroma mix, wederom heerlijke geuren. Iedere keer dat we de badkamer inlopen komt komen de heerlijke geuren van de shower steamers je... Mehr ansehen

1. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

343 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Steamily

Steamily, de citroen ruikt heerlijk onder de douche, de menthol had nik wel wat sterker verwacht. Alleen jammer dat er geen stoom vanaf kwam zoals gedacht. Maar ja geur is heel lekker

1. Dezember 2025

Dankjewel voor je review Ed! 🤍🚿

Zonde geld

Ik las allemaal top recensies waardoor ik helemaal enthousiast werd. In ons vorige huis hadden we een bad en kon dan echt even genieten van zo’n moment rust met een bruisbal. Dus vol enthousiasme een pakket met 3 geuren besteld, voor €50, nou wat een dikke tegenvaller.. Je ruikt wat, maar meer als je de badkamer in komt van wanneer je onder de douche staat en dat is het.

Hi Simone!

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent!
Zou je een mail willen sturen naar info@steamily.co?
Dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Prima aankoop

De producten waren als verwachting en netjes aangekomen.

Dankjewel voor je review Dennis! 🤍🚿

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel geur is niet te ruiken en de…

Heel geur is niet te ruiken en de bruistablet is snel opgelost.
Ook al een mail gestuurd, maar totaal geen reactie ontvangen

Hi Ingrid!

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent!
Zou je een mail willen sturen naar info@steamily.co?
Dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Heerlijk.

Bestelling best snel in huis. Producten ruiken zalig.

3. Dezember 2025

Dankjewel voor je review Kaaty! 🤍🚿

goed product

goed product, snelle afhandeling, gewoon goed.

Dankjewel voor je review Ferry! 🤍🚿

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik had er meer van verwacht

Ik had er veel meer van verwacht, gezien de positieve reacties. Je ruikt het maar heel kort. Alleen op het moment als je er water op doet. Beetje een chemisch geurtje. Tabletjes gaan hooguit 2 keer mee. Zonde van mijn geld. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Hi Belinda!

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent.
Zou je een mail willen sturen naar info@steamily.co?
Dan kijken we samen naar een passende oplossing :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hmm wat ruikt dat lekker

Het ziet er verzorgd uit. Leuke pakjes en een mooie houten houder.
Het pakketje is net binnen dus ik heb het nog niet kunnen gebruiken.

Dankjewel voor je review Patricia! 🤍🚿

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke geuren tijdens het douchen

Heerlijke geuren tijdens het douchen.
We gebruiken het al enkele maanden.
Onze favorieten: Eucalyptus en Lavendel, zijn ook de meest relaxende geuren
De geuren lemon en Jasmijn ook lekker die komen met de vorige mee in de verpakking.
Orange blossom en Lime vinden we niet zo sterk ruiken.
Het is aangenaam douchen, zeker ook met het houdertje.
Aanrader 🧖‍♂️🧖‍♀️😌🥳👍🏻

Dankjewel voor je review Dirk! 🤍🚿

Snelle levering, heerlijk geurend

Snelle levering. Maar veel belangrijker is dat de steamily tabletten echt super zijn. De geur is heerlijk en intens. Inmiddels heb ik twee soorten uitgeprobeerd en ben er dik tevreden over. Afhankelijk van waar je het schaaltje plaatst gaat het meerdere douche beurten mee.

27. November 2025

Dankjewel voor je review Ron! 🤍🚿

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren, die ook blijven hangen.
Bruistablet kan ik 3 á 4 x van doen.
snel geleverd.
Ik ben heel tevreden.

Dankjewel voor je review Kim! 🤍🚿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top product met nog betere service

Het product van Steamily is werkelijk innovatief en doet wat het belooft. Maar wat mij nóg meer heeft overtuigd, is hun uitstekende klantenservice - en dat zeg ik niet lichtzinnig.

Ik plaatste een bestelling net vóór Black Friday, en de dag erna lanceerden ze een flinke korting. Wat deden ze? Zonder morren of bureaucratische rompslomp hebben ze me gewoon die korting toegekend. Geen gedoe, geen eindeloze email-threads - gewoon proactieve, klantgerichte service zoals het hoort.

Ook hun algemene email-communicatie verdient een pluim: professioneel, duidelijk en goed getimed. Je merkt dat hier écht is nagedacht over de customer experience, niet alleen over het product.

In een wereld waar bedrijven vaak schitteren door hun product maar falen in hun service (of omgekeerd), is Steamily een verademing. Innovatie + menselijke touch = klant voor het leven.

Absolute aanrader!

Dankjewel voor je review Dominique! 🤍🚿

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Volledig in getrapt ....zijn al die…

Volledig in getrapt ....zijn al die andere revieuws nep ?!!
Stoomt niet , bruist niet ....ik koos voor eucalyptus en ( spijtig ) genoeg met citroen ...niets van eucalyptus te ruiken , pure citroen ...
Wat een nepprodukt , 20€ in de vuilbak gesmeten !

Hi Nele,

Wat vervelend!
Zou je een mailtje willen sturen naar info@steamily.co?

Dan kijken we samen naar een passende oplossing :)

Anne van Steamily

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr