Nutrifoods beanwoord werkelijk jouw mails, en aan de hand van wat je hen mededeeld, geven ze je suggesties van het product dat voor jouw het beste of meeste resultaat zou geven. Zo lijd ik persoo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben erg tevreden over de service van Nutrifoods. Het retourbeleid is vlot en flexibel geregeld. Ik had een complete proteïneshake gekocht, maar de smaak viel helaas helemaal niet in de sma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zorg goed voor jezelf met de beste vegan voeding in een handomdraai! Ontdek de krachtigste plantaardige ingrediënten voor een optimale mentale en fysieke gezondheid en draag bij aan het afkoelen van onze planeet. Nutrifoodz is de perfecte oplossing als je gewicht wilt verliezen, kostbare tijd en geld wilt besparen of jouw vleesconsumptie wilt verlagen en je gezondheid wilt verbeteren.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Zo lijd ik persoonlijk aan rusteloze benen, hoofdzakelijk 's avonds, en bij het trachten in te slapen. Hierdoor heb ik meermaals volledige nachten liggen draaien, keren, en rondgelopen, omdat ik telkens door mijn benen terug wakker geschopt werd ! Om gek van te worden !
Toen stelde men van Nutrifoodz het Gold product voor.
Resultaat: een betere nachtrust doordat mijn probleem sterk was verminderd.
BEDANKT NUTRIFOODZ !

Antwort von Nutrifoodz
Goede uitgebreide voorlichting over de geleverde artikelen

Antwort von Nutrifoodz
Ik ben erg tevreden over de service van Nutrifoods. Het retourbeleid is vlot en flexibel geregeld. Ik had een complete proteïneshake gekocht, maar de smaak viel helaas helemaal niet in de smaak.
Na contact via de chat bij Nutrifoods kreeg ik meteen een duidelijke oplossing: ik kon het (zelfs lege) pak terugsturen voor een volledige terugbetaling, of ervoor kiezen om niets terug te sturen en €10 minder terug te krijgen.
De communicatie verliep snel en efficiënt, en de dag nadien kreeg ik al een bevestiging van mijn optie. Een zeer klantvriendelijke aanpak.

Antwort von Nutrifoodz
Sinds ik de gold gebruik slaap ik beter en voel ik me beter. Ik had altijd een negatieve slaapscore en nu heb ik echt een goed positieve slaapscore. Sinds ik de green detox gebruik ben ik van m’n opgeblazen gevoel af. Ik gebruik ook de complete proteïn en vind alles goed smaken!

Antwort von Nutrifoodz
Snelle levering van natuurlijke supplementen

Antwort von Nutrifoodz
Ik gebruik nu ondertussen verschillende producten en ben er heel tevreden over. Met de Green Detox ben ik begonnen omdat mijn darmen nogal onrustig waren, maar na ongeveer een week was dit helemaal over. Nu ook andere producten aangeschaft om te kijken wat die mij brengen. Vooral fijn dat de ingrediënten puur zijn, zonder extra toevoegingen. Zo krijg je al het goede binnen. Enige nadeel is dat het wat prijzig is.

Antwort von Nutrifoodz
Het pakket werd dezelfde dag nog verstuurd maar de bezorging door Postnl is helemaal mis gegaan. Heb geprobeerd contact te krijgen met nutrifoodz om te vragen hoe dit opgelost kon worden, maar dan ging alleen via een irritante chatbox.
Pas twee dagen later gebeld door een hele vriendelijke mevrouw van Nutrifoodz en het is nu opgelost omdat ik het opnieuw heb besteld. Ben verder heel tevreden over het product maar de bereikbaarheid mag wel beter.

Nog niets ontvangen
Wel een moeilijk mail van Dpg ivm een zg onduidelijk of verkeerd adres
Ik vertrouw deze mail niet
Dus nog niets ontvangen van mijn betaalde bestelling

Antwort von Nutrifoodz
Ik vind de producten van nitrifoodz heel erg fijn ! Ik slikte al veel supplementen die zij in hun producten hebben maar het begon bij mij met Gold omdat ik heel vaak midden in de nacht naar de toilet ging en dan 2 tot 3 uur wakker lag…
Ik kon het niet geloven maar vanaf dag 1 dat ik Gold nam was dat over…
Ik denk dat het de GABA is maar de combi van al de andere supplementen erin maakt het verschil …
Ik gebruik ook de Detox en Red Juice met even veel enthousiasme
Het smaakt allemaal heel lekker en ik vind het heel fijn dat ik niet meer de verschillende pillen hoef te slikken

Antwort von Nutrifoodz
Je koopt op de site nutrifeul full body reset en je krijgt de 1 of andere brol opgestuurd nutrifoodz gold wat iets helemaal anders is. Ondertussen nutrifeul op de hoogte gebracht van deze oplichting. Pakket ontvangen en ligt reeds in de vuilnisbak. Retourneren haalt niet uit want reageren doen ze niets wat blijkt uit verdere essenties. Typische Nederlandse oplichting.

Antwort von Nutrifoodz
Jullie hebben mij al dikwijls geholpen.
Juiste en correcte leveringen.
Bedankt !

Antwort von Nutrifoodz
goede producten, uitstekende communicatie, goede bereikbaarheid , snelle klantenservice. betrouwbaar.

Antwort von Nutrifoodz
Gebruik de lekkere shakes nu een week...ik heb de Keto en de Proteïne Complete. Verder nog de Red Juice (heerlijk) en de Green Detox als extra aanvulling van vitamines.
(Heb ook het idee dat mijn slaap beter is geworden)

Antwort von Nutrifoodz
Sinds ik dit middel inneem is de stoelgang "dagelijkse kost"

Goede producten
Eerlijke en snelle hulp bij vragen
Snelle en correcte levering
Kortom aan te raden

Antwort von Nutrifoodz
Super fijne producten.. red juice geeft je een boost van energie de gold neemt mij’ artrose pijn een stuk weg.. een ding vind ik minder desondanks dat ik me al 5 x uitgeschreven heb van mailing blijven ze je overstelpen met mails en info .. dat vind ik heel vervelend

Antwort von Nutrifoodz
Top spul smaakt goed voel me goed wat wil je nog meer!

Antwort von Nutrifoodz
Kwaliteits producten...we nemen verschillende supplementen waar we Heel tevreden van zijn.

Correcte service, volledige info,kwaliteitsprodukten

Antwort von Nutrifoodz
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.