Vi har brugt Stauning Byg til opgaver på vores lille, skæve hytte på Stauning Havn og de leverer kvalitet hver gang. Denne gang trådte de til med nærmest dags varsel, da et andet tømrerfirma svigtede... Mehr ansehen
Stauning Byg er en god solid jysk virksomhed, hvor et ord er er ord. Bortset fra lidt dårlig kommunikation omkring starttidspunktet af processen, så var vi meget tilfredse med firmaet og dets arbejde... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Tømrer - og entreprisearbejde
Søgårdvej 3, 6900, Skjern, Dänemark
- info@stauningbyg.dk
- stauningbyg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Fint arbejde til tiden.
Stauning Byg har dygtige og flinke…
Stauning Byg har dygtige og flinke medarbejdere som udfører deres arbejde tilfredsstillende. Vi kan kun anbefale at benytte dem.
Komplet udskiftning af døre og vinduer
Komplet udskiftning af døre og vinduer i 70’er hus. Aarhus afdelingen stillede med 3 mand der på alle tænklige måder har udført arbejdet til fuld forventning og i top kvalitet. Venlige, hyggelige, serviceminded og meget kvalitetsbevidste håndværkere, som har udvist håndværk man kan være stolt af. Dette Team kan varmt anbefales.
Renovering af gammelt hus.
Vi havde Stauning Byg til at lede et renoverings projekt, og selvom der blev lavet ændringer undervejs, så blev det hele taget med et smil og håndværkerne er super flinke. Samarbejdet med de eksterne håndværkere gik også som smurt.
Nem at samarbejde med
Helt i top
Friske, pligtopfyldende, glade håndværkere. God kvalitet på vores nye tag. Efter gennemgang af afleveret arbejde opdagede vi enkelte småfejl. Èn opringning og håndværkerne kom dagen efter og rettede det påtalte.
Stærkt anbefalelsesværdigt firma.
God og fleksibel betjening.
Vi har oplevet os rigtig godt behandlet…
Vi har oplevet os rigtig godt behandlet af Stauning Byg i forbindelse med udskiftning af taget på vort hus. God vejledning om hvilken løsning vi skulle vælge. Håndværkerne har udført arbejdet med godt humør og dygtighed. Vi har nydt hele processen og været helt trygge ved dem. Og nu nyder vi det flotte resultat.
Rigtig godt firma som har vist sig at…
Rigtig godt firma som har vist sig at være en yderst professionel samarbejdspartner. Folkene bag ved hvad de snakker om, og de hjælper på alle tænkelige måder for at man kan komme i mål med div. komplekse opgaver.
Super godt og hurtigt veludført arbejde.
Vi har lige haft Stauning Byg til at lægge nyt tag på vores hus.Det synes vi,at de er sluppet meget godt fra.Vi blev vidner til et virkeligt godt og hurtigt samarbejde imellem tagfolkene.Der var faktisk øjeblikke,hvor de så ud til at være hurtigere end Lucky Luke (ham, der som bekendt,er hurtigere end sin egen skygge). Desuden fik vi taget til en rigtig god pris og der var pænt ryddet op,da de var færdige.Alt sammen værd at vente på. Vi kan varmt anbefale Stauning Byg. Hej og god sommer. Linda og Arne.
Arbejdet udført tilfredstillende og som…
Arbejdet udført tilfredstillende og som lovet til tiden. God kommunikation med byggeleder.
Super samarbejde samt god kvalitet og…
Super samarbejde samt god kvalitet og pris. Kan varmt anbefales
God kvalitet
God kvalitet, god kommunikation, klar forventningsafstemning og hyggelige mennesker :) Kan varmt anbefales!
Stor tilfredshed
Det bestilte arbejde er endnu ikke udført, - og jeg har derfor endnu ikke mulighed for at "vurdere" kvaliteten af det. Men de "indledende manøvrer" har været ovenud tilfredsstillende.
Fantastisk virksomhed
Punktlige, dygtige håndværkere og til en konkurrencedygtig pris.
Jeg bruger helt sikkert Stauning Byg igen ved næste projekt.
Kompetente og troværdige
Har haft en god oplevelse med Stauning Byg, som har leveret god service, en behagelig proces og et flot resultat med nye vinduer, døre og gavle.
Venlighed
Jeg har i alle de 7 år, vi har boet her hele tiden oplevet Stauning Byg som en yderst troværdig entreprenør af bedste kvalitet, det være sig egentligt nybyggeri, reparationer på bygninger oprensning af sø eller konstruktion af badebro med ponton.
Opretning af spær
Opretning af spær og skift af udveksling i Kvist. Dygtige og effektive håndværkere. Reelle tømre der kommer til aftalt tid og holder hvad de lover samt fair på prisen. Stor anbefaling herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.