sswoss Bewertungen 228

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Badkamerwisser voldoet absoluut niet aan verwachtingen; de helft van de wisser doet vrijwel niets, terwijl de andere helft vreselijk streept, ongeacht hoe hard je er op drukt. Het enige positieve is d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle reactie , alleen door slordigheid van dhl kreeg ik mijn pakket niet op Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending, fijne producten, zeer tevreden dus. Muurwisser en doek werken perfect. Mooi design, ook de vloerwisser ziet er prachtig uit. Staat mooi in onze nieuwe badkamer. Enige kleine nade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering Goed product Mooi design Top kwaliteit Voor een wisser aan de prijzige kant maar een absolute aanrader! Gaat jaren mee

1. Bäderstudio
  2. E-Commerce-Dienst
  3. Drogeriemarkt

Vom Unternehmen geschrieben

De badkamer is misschien niet de grootste kamer in huis maar je brengt er meer tijd door dan je denkt. De badkamer moet een plek zijn waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Met de producten van sswoss kunt je genieten van comfort en welzijn.

4.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Raamwisser is TOP

Raamwisser voldoet zo als omschreven. Mooie vormgeving en wist water van douchewanden streeploos. Super snelle levering.

15. März 2023

Beste Cees,

Super fijn om te horen dat de douchewisser is zoals verwacht! Kwaliteit is voor onze producten het aller belangrijkste. Geniet van je producten!

Groet, Team sswoss

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Douchescherm wisser

Goed, deugdelijk en mooi

14. März 2023

Beste Martin,

Bedankt voor het schrijven van deze review! Heel veel plezier met je aankoop.

Speedy Gonzalez onder wissers

1. Mooi ontwerp
2. Handige ophang
3. Heel soepel en streeploos wissen

In vergelijking met vorige wissers is dit de “speedy gonzalez” in gebruik. Niet meer de banen hoeven te herhalen!!

3. März 2023

Beste Saskia,

Wat een geweldig originele review! Echt super leuk om te horen dat je onze douchewisser super vindt. Geniet van je product!

Douchewisser

Prachtig product en een snelle levering, dus nu bewonderen en gebruiken

28. Februar 2023

Beste Mieke,

Dank voor deze mooie review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze service en onze producten. Veel plezier met je aankoop!

gewoon goed !!!!

25. Februar 2023

Beste neosje,

Top om te horen! Bedankt voor jouw review! Nog heel veel plezier met je aankoop ;)

Snelle levering, goed product

22. Januar 2023

Beste Zwaan,

We zijn ontzettend blij met jouw review, bedankt! Nog heel veel plezier met je aankoop ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en vooral super goede…

Snelle service en vooral super goede wisser 🤗

28. Februar 2023

Beste Richard,

Bedankt voor deze mooie woorden! Wij gaan alleen voor top kwaliteit. Onze producten zien er daarmee niet alleen mooi uit maar zijn dus ook heel degelijk. Geniet van je aankoop!

Kwaliteitsspul

Kwaliteitsspul, nette prijs.. Ook de verzending ging erg snel! Volgende dag in huis, en netjes op de hoogte gehouden wanneer mn pakje bezorgd zou worden. Ben er blij mee!

26. Februar 2023

Beste William,

Dank voor deze mooie woorden! Wat goed om te horen dat de service en levering naar wens is geweest. En dat je blij met de producten van sswoss. Nog heel veel plezier met je aankoop.

Sophie

Mooie en luxe uistraling

Snelle levering en product ziet er mooi en stevig uit.
Nog niet uitgeprobeerd, even wachten tot we in ons nieuwe huis zitten!

25. Februar 2023

Beste Karin,

Dank voor deze mooie review! Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze service en onze producten gaat gebruiken in je nieuwe huis. Veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk een goeie gevonden..

vele malen beter als men vorige!
Het is nu veel makkelijke om men douchecabine netjes te houden..top!! 😃

17. Februar 2023

Beste Peter,

Wat fijn om te horen dat je eindelijk de juist douchewisser hebt gevonden. Nog veel plezier met je aankoop.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel geleverd

Snel geleverd, wel duur voor wat je krijgt

16. Februar 2023

Beste Robin,

Bedankt voor je review!
Wij wensen je nog veel badkamer plezier ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Supersnelle levering Vooral onder de indruk van de…

Vooral onder de indruk van de supersnelle levering. Product ziet er strak uit en doet wat het moet doen.

8. Februar 2023

Beste Pele,

Wat een mooie review, dankjewel! En wat fijn dat alles op tijd en snel bezorgd is. Heel veel plezier met je aankoop!

Alles

Alles , geweldig ding

4. Februar 2023

Beste Silvia,

Prachtig design

Levering was snel. Een raam wisser in de badkamer en een vloer trekker. Prachtig design en handige ophang haken erbij. Cadeau gedaan aan onze dochter die ging samenwonen.

28. Dezember 2022

Beste van Dalem,

Mooi dat alles op tijd is aangekomen! En wat leuk om te horen dat je je dochter onze producten cadeau hebt gedaan! We wensen je dochter veel plezier er mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering!
Mooi product.

30. Januar 2023

Beste Jeanne,

Dankjewel voor deze mooie review! En wat fijn om te horen dat je blij bent met je product.
Veel plezier met je aankoop

Degelijk product

Degelijk product, maar wel aan de prijs.

31. Januar 2023

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review. Onze producten worden gemaakt van goede kwaliteit roest vrij staal. Daarnaast besteden wij ontzettend veel aandacht aan hoe onze producten worden gemaakt. Als je gaat voor kwaliteit en een super mooie uitstraling, wetende dat het product ook lang mee gaat, dan is daar onze prijs op gebaseerd. We wensen je nog heel veel plezier met je aankoop!

Swoss TOP

Prima voor elkaar en topmateriaal

31. Januar 2023

Beste Aldert,

Bedankt deze mooie review! Voor onze producten gebruiken wij het beste materiaal. Daarom hebben wij zeker in de badkamer ook onderzocht en getest welk materiaal ook lang mee gaat. Onze producten zien er daarmee niet alleen mooi uit maar zijn dus ook heel degelijk. Geniet van je aankoop!

Super mooi …

Het ziet er zo mooi en strak uit in onze nieuwe badkamer . Top

30. Januar 2023

Beste Adrie,
Wij zijn super blij om te horen dat de producten voldoen aan je verwachtingen en mooi passen bij je nieuwe badkamer! We wensen je veel badkamer plezier!

Kwaliteit producten

Kwaliteit producten, afspraken worden nagekomen en bij online shoppen een goed gevoel dankzij het makkelijk en veilig bestellen van producten.

24. Januar 2023

Hoi Martijn,

Wat een mooie complimenten! Kwaliteit van onze producten staat voorop! En wat goed dat je onze webshop als prettig hebt ervaren. Wij proberen onze klanten een gemakkelijk shop proces te leveren. Fijn om te horen dat jij hier heel tevreden mee bent. Nog heel veel plezier met je producten!

Team sswoss

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr