sswoss Bewertungen 228

4.5

Badkamerwisser voldoet absoluut niet aan verwachtingen; de helft van de wisser doet vrijwel niets, terwijl de andere helft vreselijk streept, ongeacht hoe hard je er op drukt. Het enige positieve is d... Mehr ansehen

Super snelle reactie , alleen door slordigheid van dhl kreeg ik mijn pakket niet op Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik... Mehr ansehen

Snelle verzending, fijne producten, zeer tevreden dus. Muurwisser en doek werken perfect. Mooi design, ook de vloerwisser ziet er prachtig uit. Staat mooi in onze nieuwe badkamer. Enige kleine nade... Mehr ansehen

Snelle levering Goed product Mooi design Top kwaliteit Voor een wisser aan de prijzige kant maar een absolute aanrader! Gaat jaren mee

1. Bäderstudio
  2. E-Commerce-Dienst
  3. Drogeriemarkt

De badkamer is misschien niet de grootste kamer in huis maar je brengt er meer tijd door dan je denkt. De badkamer moet een plek zijn waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Met de producten van sswoss kunt je genieten van comfort en welzijn.

4.5

Hervorragend

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Geweldige douchewisser

Snel geleverd en prima, zacht blad, om geen krassen op mijn nieuwe douchecabine te veroorzaken.

26. Dezember 2022

Hoi Erna,
Wat fijn om te horen dat je product helemaal naar wens is! Daarnaast staat natuurlijk de kwaliteit bij ons voorop. Nogmaals dank voor deze mooie review!

Uitstekend

Snel verzonden, mooi artikel en werkt goed

14. Januar 2023

Hoi Ingrid,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met je artikel en onze service! Veel plezier ermee.

Douche trekker

Bestelling is snel en netjes geleverd de douchetrekker werk perfect hij maakt mijn glazen douchewand streeploos schoon.

Bedankt voor het fijne product

6. Januar 2023

Hoi Tineke,
Wat goed om te horen dat je douchewisser mooi op tijd geleverd is. En wat fijn dat de douchewisser goed bevalt! Nogmaals dank voor je mooie review

Snelle levering

Snelle levering.
Goed verpakt en de wisser doet het fantastisch

27. Dezember 2022

Beste Ed,
Wat leuk om te horen dat je blij met ons product en dat alles op tijd is geleverd!

Groet, Team sswoss

het is een goed product van SSwoss en…

het is een goed product van SSwoss en de snelheid waarmee het geleverd is was perfect!
hij neemt goed af op de glazen inloopdouche!

23. Dezember 2022

Beste Toine,
Wat mooi om te horen dat je blij bent je product en de service van sswoss! Geniet nog van je aankoop.

Zeer fraai product

Snelle levering en fraai product

16. Dezember 2022

Beste Ronald,

Wat top om te horen dat onze service bevalt! Heel veel plezier met je product. Groet, Team sswoss

Fijne website

Fijne website. Optijd geleverd. Mooi product. Voldoet aan de verwachting

10. Dezember 2022

Beste R,
Wat leuk om te horen dat over alles van onze service super tevreden bent! Nog heel veel plezier met je aankoop!

Top service

Eerste wisser had een klein constructie foutje maar Team Swoss nam gelijk contact op om het probleem op te lossen! Nieuwe ontvangen. Top service! Top wisser!

6. Dezember 2022

Hoi Roand,
Wat goed om te horen dat je blij bent met onze service! Geniet van je product!

Team sswoss

Mooie wisser voor de badkamer

Super mooie wisser, staat heel mooi in onze badkamer! Mooi minimaal design en wist heel goed, daar gaat het uiteindelijk om

30. November 2022

Hoi Michael,
Wat fijn om te horen dat je het design van onze producten mooi vindt. Daarnaast staat natuurlijk de kwaliteit bij ons voorop. Nogmaals dank voor deze mooie woorden!

Fijne wisser

Fijne wisser. Werkt goed

2. November 2022

Hoi J,
Wat ontzettend leuk om te horen dat je de douchewisser van sswoss fijn vindt werken. Nog heel veel plezier ermee!

Groet, Team sswoss

Bestelling en levering zoals je mag…

Bestelling en levering zoals je mag verwachten! prima

23. Oktober 2022

Hoi Martijn,

Wat leuk om te horen dat je blij bent met zowel onze snelle levering als je bestelling! Heel veel plezier ermee!

Vervangen product

Vervangen defect product verliep zonder problemen

8. Oktober 2022

Antwort von sswoss

Hoi Dennis, Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen! Nog heel veel plezier met je product! Groet, Team sswoss

Snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt en heel tevreden over de spullen die we hebben besteld

7. Oktober 2022

Hoi S,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service!
Nog heel veel plezier met je producten ;)

Met vriendelijke groet,

Super product

7. September 2022

Hoi Romke,

Bedankt voor je review!
Nog heel veel plezier met je product ;)

Met vriendelijke groet,