sswoss Bewertungen 228

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Badkamerwisser voldoet absoluut niet aan verwachtingen; de helft van de wisser doet vrijwel niets, terwijl de andere helft vreselijk streept, ongeacht hoe hard je er op drukt. Het enige positieve is d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle reactie , alleen door slordigheid van dhl kreeg ik mijn pakket niet op Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending, fijne producten, zeer tevreden dus. Muurwisser en doek werken perfect. Mooi design, ook de vloerwisser ziet er prachtig uit. Staat mooi in onze nieuwe badkamer. Enige kleine nade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering Goed product Mooi design Top kwaliteit Voor een wisser aan de prijzige kant maar een absolute aanrader! Gaat jaren mee

1. Bäderstudio
  2. E-Commerce-Dienst
  3. Drogeriemarkt

Vom Unternehmen geschrieben

De badkamer is misschien niet de grootste kamer in huis maar je brengt er meer tijd door dan je denkt. De badkamer moet een plek zijn waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Met de producten van sswoss kunt je genieten van comfort en welzijn.

4.5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Super snelle reactie

Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik had toen elders anders gekocht, had de spullen met spoed nodig voor schoonmaak huis ,

18. Dezember 2023

Beste Indra,

Dankjewel voor jouw 5 sterrenreview! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Best douche wisser dat er is

Best douche wisser dat er is, en super snel geleverd

19. Dezember 2023

Beste An,

Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Doek valt me tegen

Doek valt me tegen, gebruik weer gewoon de handdoek.
Handvat trekker had iets langer gekunt

13. Dezember 2023

Beste Fe,

Dank voor het achterlaten van een review!
Jammer om te zien dat de droogdoek voor u niet net zo goed werkt als bij andere mensen.

Wij geven iedereen altijd de mogelijkheid om het product te kunnen retourneren (binnen 30 dagen), ook al is deze gebruikt. Dit is onze service.

Wanneer u het product wilt retourneren kunt u ons mailen op service@sswoss.nl of het online formulier op de website invullen.

Voor nu wens ik u nog een fijne dag.

Snelle service

Snelle service, goed product!

17. Dezember 2023

Beste DH,

Dankjewel voor jouw 5 sterrenreview! Super fijn om te horen dat je blij bent met onze service en onze producten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en vlug opgestuurd de volgende dag…

Snel en vlug opgestuurd de volgende dag had ik ze al ik huis deze zijn beter dat jamaico veel opnemender top product gr Mevr W Barelds-Zieleman

1. November 2023

Beste mevrouw Zieleman,

Super bedankt voor jouw review! Heel fijn om terug te horen dat je blij bent met onze droogdoeken!
Heel veel plezier ermee :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Onwijs fijn doeken

Onwijs fijn doeken, had ik dit maar jaren eerder ontdekt. Bedankt voor snelle levering.

24. November 2023

Beste A,

Wat leuk om te horen dat je onze droogdoeken onwijs fijn vindt. Bedankt voor jouw review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bestelling werd snel en keurig verpakt…

Bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd. Voldoet aan de verwachting. Had al eerder een droogdoek besteld. Werkt super!!

26. November 2023

Beste Silvia,
Wat goed om te horen dat je blij bent met je bestelling! Fijn dat de droogdoek naar behoren werkt. Veel plezier met je aankoop.

Perfect in orde

26. November 2023

Beste Thijs,
Dank voor het achterlaten van jouw review! En fijn om te horen dat alles perfect in orde is.

Top!

Levering zoals afgesproken. Product zoals beschreven. Top!

25. November 2023

Best!,

Dank voor je deze mooie review! Fijn om te horen dat zowel het product als de levering naar wens is.

Dat deze doeken écht TOP zijn PERFECTE AANKOOP!!! Marlies

Deze SSWOSS doeken werken écht TOP! Wij wonen in een oud en vochtig huis en ik gebruik ze voor in de badkamer maar ook voor alle vochtige ramen en ze nemen werkelijk héél véél vocht op! TOP!!!
Marlies. 👍🏽👍🏽👍🏽

20. November 2023

Beste Marlies,

Wat een mooie review! Heel leuk om terug te horen! Heel veel plezier met je aankoop.

Alles voldoet aan de afspraak

Alles voldoet aan de afspraak
Op tijd aangeleverd en het werkt ook prima zoals beschreven zelfs mijn bril wordt er mooier van

25. November 2023

Beste Helga,

Dank voor het achterlaten van jouw 5 sterrenreview. Wat leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop.

Beste Jip,

Bedankt voor achterlaten van jouw mooie 5 sterrenreview! Daar zijn we heel blij mee.
Fijn dat zowel de levering als het product naar wens zijn.
We wensen nog veel plezier met je aankoop.

Top produckt

11. November 2023

Beste Petra,

Dank voor het achterlaten van deze mooie 5 sterren review! Veel plezier met je aankoop.

Superdoeken!!

Ben altijd wat sceptisch bij dit soort producten. Maar heb zeker geen spijt! Echt streeploos droog. Ik gebruik ze ook voor de keuken (stenen aanrechtblad en rvs kookplaat). Helemaal super!
Ook supersnel geleverd.

5. November 2023

Beste E,

Wat een super leuke en mooie 5 sterrenreview heb je achtergelaten. We zijn heel blij om te horen dat onze droogdoek deluxe zo goed bevalt! Heel veel plezier er nog mee :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

eensuper ervaring deze doek te…

eensuper ervaring deze doek te gebruiken.

10. November 2023

Beste Monique,
Super bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze droogdoek deluxe. Heel plezier met je droogdoek ;)

Team sswoss

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr