sswoss Bewertungen 228

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Badkamerwisser voldoet absoluut niet aan verwachtingen; de helft van de wisser doet vrijwel niets, terwijl de andere helft vreselijk streept, ongeacht hoe hard je er op drukt. Het enige positieve is d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle reactie , alleen door slordigheid van dhl kreeg ik mijn pakket niet op Tijd, maar zonder twijfel werd mijn pakketje opnieuw gestuurd , alleen kwam het door de feestdagen te laat aan ,ik... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending, fijne producten, zeer tevreden dus. Muurwisser en doek werken perfect. Mooi design, ook de vloerwisser ziet er prachtig uit. Staat mooi in onze nieuwe badkamer. Enige kleine nade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering Goed product Mooi design Top kwaliteit Voor een wisser aan de prijzige kant maar een absolute aanrader! Gaat jaren mee

1. Bäderstudio
  2. E-Commerce-Dienst
  3. Drogeriemarkt

Vom Unternehmen geschrieben

De badkamer is misschien niet de grootste kamer in huis maar je brengt er meer tijd door dan je denkt. De badkamer moet een plek zijn waar lichaam en geest tot rust kunnen komen. Met de producten van sswoss kunt je genieten van comfort en welzijn.

4.5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Snelle levering, goede kwaliteit

16. Februar 2024

Beste Henk,
Dankjewel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat zowel de kwaliteit en de levering naar wens zijn.

Super doeken

Goed, snelle levering. Super.

5. Februar 2024

Beste D.P.
Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn om te horen dat de levering naar wens is geweest.

Swoss doek …

Omdat wat er beloofd is over de doek helemaal waar is!!! Super blij mee

28. Januar 2024

Beste Clien,
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze droogdoek deluxe. Nog veel plezier ermee!

Goed artikel

Goed artikel, mooie uitstraling, snelle bezorging

21. Januar 2024

Beste Ron,

Dank voor het achterlaten van deze 5 sterrenreview! Daar zijn we heel blij mee.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fraai product in mooie verpakking

Kwalitatief mooie wisser van zware kwaliteit.
Bijgeleverde dubbelzijdige tape werkt echter niet, dat kostte mij bijna de glazen douchedeur (toen de houder met wisser erin los schoot).

En nee, het oppervlak van de tegels was perfect glad zonder voegen en van te voren vetvrij gemaakt…

25. Januar 2024

Beste Rob,

Dank voor het achterland van je review! Wat vervelend om te horen dat het dubbelzijdige tape niet bleef zitten. Dit hebben we nog niet eerder gehoord van onze klanten.

Mogelijk kan het liggen aan het oppervlak waarop u de houder heeft geplaatst? Of dat het oppervlak niet helemaal vetvrij is?

Mocht je nog andere vragen horen we dit graag!

werkt prima

16. Januar 2024

Beste Jan,

Dankjewel voor het achterlaten van jouw review! Nog veel plezier met je aankoop.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Produkt is top!

9. Januar 2024

Beste Hitters,

Dankjewel voor het achterlaten van deze review! Daar zijn we heel blij mee. Nog veel plezier met je aankoop.

Goede producten

Goede producten. En goede service. Een artikel kwam beschadigd en de oplossing van de klantenservice was top!

13. Januar 2024

Beste RR,

Dankjewel voor deze 5 sterrenreview! Super fijn om te horen dat onze klantenservice alles netjes met je heeft opgelost.

Top spul

We hebben ze al een tijdje geleden gekocht die doekjes nu voor vrienden besteld om dat wij er erg tevreden mee zijn

7. Januar 2024

Beste Wijnen,
Ontzettend bedankt voor het achterlaten van deze review! En wat leuk om te horen dat jullie onze droogdoeken ook voor vrienden hebben besteld!
Dankjewel!

heel goed bedankt !

6. Januar 2024

Beste Monique,
Jij heel erg bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om deze mooie review achter te laten. Daar zijn we heel blij mee.

Droogdoeken

Droogdoek werkt prima! Snelle en correcte levering. Zeer tevreden!

7. Januar 2024

Beste Regis,

Heel fijn om te horen dat de droogdoek naar wens is. We wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Zeer tevreden mens.

Hele snelle levering. Goed verzorgt pakketje gekregen. Deze doek had ik veel eerder moeten aanschaffen. Wat een genot om nu de douche schoon te maken. Geweldig.

4. Januar 2024

Beste Mevr Habets,

Wat een mooie review zeg! Echt leuk om te horen dat met onze droogdoek het schoonmaken van de douche veel gemakkelijker gaat. Nog heel veel plezier met je aankoop.

Goede service...

Goede service...
Dag na bestelling al levering...top!!!

2. Januar 2024

Beste Connie,

Dankjewel voor het achterlaten van deze review! Daar zijn we heel blij mee. Leuk om terug te horen dat onze service en de levering naar wens waren.

Goede ervaring met swoss

Goede ervaring met swoss. Eerst de kleine wisser besteld , die was boven verwachting mooi met anti slip siliconen grip dat we ook de luxe vloerwisser besteld hebben. Snelle levering.

30. Dezember 2023

Beste Annemiek,

Super bedankt voor jouw 5 sterrenreview! Fijn om te horen dat zowel onze douchewisser en vloerwisser goed bevallen. Veel plezier met je aankoop.

Hele fijne doeken

Hele fijne doeken. Nemen goed vocht op. Ik heb er inmiddels 5. Ideaal voor afdrogen badkamer, maar ook voor allerlei andere klusjes. Ik ben er erg blij mee.

23. Dezember 2023

Beste Hannie,

Dank voor jouw mooie review! Leuk om te horen dat je zelfs al doeken heb bij besteld. Een mooier compliment kunnen we bijna niet krijgen ;)
Heel veel plezier nog met je droogdoeken!

GEWÉLDIG!!!

Goede afspraak betreft levering.
Ik dacht wat de swoss doen doet dat kan niet. Ik heb hem nu in gebruik en ben blij dat ik hem besteld heb. Ook nog voor een leuke actie prijs. Heb mijn beide dochters er 1 gegeven maar kom erachter dat 2 in huis hebben toch wel fijn is. Dus... nog maar 2 besteld voor de leuke actie 1+1 In 1 woord GEWÉLDIG!!!

3. Januar 2024

Beste Wil,
Wat een super Enthousiaste en leuke review! Echt fijn om terug te horen dat je blij bent met onze droogdoeken.
Nog heel veel plezier met je aankoop.

Team sswoss

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr