Har ikke varer på lager som angitt
Først bestilte jeg en vare til henting i butikk med «på lager». Betalte varen til 6.000,- og etter noen dager dro jeg i angitt butikk. Fikk der beskjed om at status «levert» som nettsiden angir var en feil, han kunne fortelle at han pleide å bestille varer en gang i uka slik at min ordre nå lå på vent, men lovet kjapp tilbakemelding.
Så går det nesten uke og jeg sende mail og spør om vare snart kan hentes, jeg sier da er jeg er drittlei og egentlig vurderer og kansellere hele greia.
Får så mail fra butikken, med høvi beklager men jeg kan få høre om jeg kan ordne hjemlevering, noe jeg besvarer med: Nei jeg ønsker ikke hjemlevering, men til butikk i Sandvika så fort som mulig. I dag (en uke etter kjøpet) får så varsel fra posten om at de har mottatt varsel om sending til meg.
Satan 🤣 Jeg sendte da en mail og skrev jeg har for faen ikke bedt om sending hjem, jeg ba om å få den levert i henhold avtalen i butikk. Var forbannet. Og svaret da er de ikke godtar sånt språk og annulerer den betalte bestillingen. Sportproffen og SCUSHI Elsykkel som
Er samme butikk er veldig useriøse og kjipe skal aldri aldri kjøpe noe der igjen.