Hobbybox.no Bewertungen 506

TrustScore 2 von 5

2.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hei. Varen som var annonsert, og jeg trodde ble bestilt, var et skap med kodelås og godkjent for oppbevaring av våpen. Det jeg mottok er et lett skap som ikke har sertifisering. Dette er misvisen... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en symaskin og fikk en bitte liten en som ser ut som til barn 😰 Var ikke det jeg trodde jeg bestilte da det sto ‘standard’ symaskin i annonsen. Tok kontakt og fikk heldigvis både ret... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktet jeg kjøpte var ikke godkjent, mener det skulle stått at det ikke var det. Mener alt som selges i Norge skal være godkjent, dette var et våpen skap som nå bare blir stående ubrukt. Skulle sel... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Sportgeschäft
  2. Haushaltswarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no

Kontaktinformationen

Hat 15 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fann ikkje vipps!!!sjølv om det står at…

Fann ikkje vipps!!!sjølv om det står at der er eit betalingsvalg!!

10. April 2026

Hei,

Vi beklager at du hadde problemer med å finne Vipps i kassen. Vi forstår hvor frustrerende det må være, spesielt når det er oppført som et tilgjengelig betalingsalternativ.

I noen tilfeller kan betalingsmåter som Vipps bare vises avhengig av hvor du befinner deg, hvilken enhet du bruker eller opplysningene du oppgir i kassen. Vi skal se på hvordan dette presenteres på nettstedet vårt for å gjøre det tydeligere og unngå forvirring.

Hvis du ønsker det, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne gjennom kassen eller foreslår alternative betalingsmåter.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varen er ennå ikke mottatt

Varen er ennå ikke mottatt, så opplevelsen til nå har vært dårlig

8. April 2026

Hei,

Vi beklager å høre at opplevelsen din har vært skuffende så langt. Vi forstår fullt ut hvor frustrerende det er å ikke ha mottatt varen din ennå.

Ta gjerne kontakt med oss og oppgi bestillingsopplysningene dine, slik at vi kan sjekke leveringsstatusen og gi deg en oppdatering. Vi skal gjøre vårt beste for å løse dette så raskt som mulig og forbedre opplevelsen din.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Funderar varje dag om jag blivit lurad

Funderar varje dag om jag blivit lurad, saknar allt vad konversation o medelanden av leverans o det har tagit lång tid nu

8. April 2026

Hei,

Vi er virkelig lei oss for å høre hvordan denne situasjonen har påvirket deg – det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vi forstår hvor bekymringsfullt det er å ikke motta oppdateringer og kommunikasjon over så lang tid.

Vennligst kontakt oss med opplysninger om bestillingen din, slik at vi kan undersøke saken umiddelbart, gi deg en klar oppdatering og sørge for at bestillingen din blir løst så raskt som mulig. Vi er her for å hjelpe og vil gjøre vårt beste for å rette opp i dette.

Feil skap

Hei.
Varen som var annonsert, og jeg trodde ble bestilt,
var et skap med kodelås og godkjent for oppbevaring av våpen. Det jeg mottok er et lett skap som ikke har sertifisering. Dette er misvisende markedsføring.

17. März 2026

Hei,

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette, og vi beklager virkelig å høre om opplevelsen din. Vi forstår din bekymring, spesielt med tanke på hvor viktig det er med korrekt sertifisering for denne typen produkter. Det du har beskrevet er uakseptabelt og samsvarer ikke med de standardene vi ønsker å opprettholde.

Vi tar tilbakemeldinger om potensielt villedende produktinformasjon svært alvorlig. Vennligst kontakt oss med opplysninger om bestillingen din, slik at vi kan undersøke saken umiddelbart, avklare hva som har skjedd og samarbeide med deg om en passende løsning.

Vi setter pris på at du har tatt opp dette og håper å løse det for deg så raskt som mulig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Syns ikke dere skal spørre om man er…

Syns ikke dere skal spørre om man er fornøyd når produktet ikke blir sendt før i mai. Lang leveringstid, så man vet ikke enda om man er fornøyd. Men leveringstiden er ikke bra.

7. April 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din – vi forstår fullt ut hva du mener. Siden varen for øyeblikket er på forhåndsbestilling med planlagt levering i mai, er vi klar over at det er for tidlig å vurdere den generelle tilfredsheten, og vi setter pris på tålmodigheten din.

Den estimerte leveringstiden er tydelig angitt på nettstedet vårt, men vi forstår også at en lengre ventetid kan føles frustrerende. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både kommunikasjonen og leveringsopplevelsen vår.

Hvis du har spørsmål om bestillingen din eller forventet leveringstid, ikke nøl med å ta kontakt – vi hjelper deg gjerne.

Bestillingen var helt fin

Bestillingen var helt fin, men opplevelsen med Klarna som betaler var slettes ikke bra. Ble godkjent med kreditt, men prosessen med å betale med bilder etc var alt for komplisert. Valgte derfor å betale direkte fra mitt eget kredittkort. Forstår at dette skal være strengt, men det får være grenser. Sier opp min kredittavtale med Klarna umiddelbart. Gjorde det slik fordi jeg ikke liker å betale før jeg har sett varen.

6. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hobbybox opplever jeg som useriøse

1. April 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager å høre at opplevelsen din med Hobbybox føltes uprofesjonell – det er absolutt ikke det inntrykket vi ønsker å gi.

Vi setter stor pris på muligheten til å forstå hva som skjedde og rette opp i saken. Hvis du er åpen for det, ber vi deg kontakte oss direkte med flere detaljer om opplevelsen din, slik at vi kan ta tak i problemene dine på en forsvarlig måte.

Tilbakemeldingen din hjelper oss å bli bedre, og vi håper å kunne gi deg en mye bedre opplevelse i fremtiden.

Har ikke kommet enda etter 5 uker😡

30. März 2026

Hei,

Vi beklager virkelig at bestillingen din ikke har kommet frem ennå – vi forstår godt hvor frustrerende dette må være. 😞

Ta kontakt med kundeservice og oppgi bestillingsopplysningene dine, slik at vi kan undersøke saken umiddelbart og få bestillingen din til deg så raskt som mulig. Vi setter stor pris på tålmodigheten din og vil gjerne rette opp i dette.

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pakken ble levert til hentestedet

Pakken ble levert til hentestedet. Men sporinginformasjonen var mangelfull. Det stod bare at pakken var ventet innlevert helt til den kunne hentes en uke senere.
Pakken er ikke åpnet, da modellbåten som trallen skal benyttes til er ikke ferdig.

28. Februar 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr