Sportisgood Bewertungen 216

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima webshop! Ondanks dat het volgens mij een franse of spaanse onliner is ging het bestellen, logistieke track&trace en update bijzonder goed! Levering duurt weliswaar een weekje maar daar wordt je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect clothes! Delivery took 3 weeks, but i would rather wait a little longer than spending 130 for football jerseys a piece. Also very good and quick talks with customer service!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik had zelf de bedrukking verkeerd doorgegeven. Kon niet veranderd worden, wel geannuleerd en opnieuw besteld worden. Dat dus maar gedaan, wel dus nog een keer verzendkosten betaald. Het opnieuw beste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goed produkt stevig, ik heb deze wel aan de muur bevestigd.Top product makkelijk in elkaar te zetten echter de handleiding laat veel te wensen over, je hebt wel een goed inzicht nodig... Mehr ansehen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

216 Bewertungen

Top!

Top. Nette prijzen. Redelijk snelle levering

10. April 2026

Antwort von Sportisgood

Beste klant, bedankt voor uw positieve beoordeling!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi ingepakt en alles is vlot…

Mooi ingepakt en alles is vlot verlopen.
Ik had een paar vragen die werden per tel. Netjes beantwoord.
Gr.Kitty

8. April 2026

Antwort von Sportisgood

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons.

Wij wensen u een fijne dag toe!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Teleurgesteld

Heb een bestelling geplaatst op 22 maart 2026. Ik kreeg een mail dat mijn bestelling is verzonden maar ik kan mijn pakje niet volgen. Meerdere mails gestuurd en die word wel snel beantwoord maar ik krijg geen duidelijk antwoord. Er werd mij gemeld dat ik mijn bestelling op 2 april zou ontvangen, niets gekregen. Als ik mijn bestelnummer ingeef om deze te volgen lukt het ook niet.
Ook via mijn account op de website kan ik niets zien over wat ik heb besteld en lijkt de pagina niet te werken

22. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hallo mevrouw De Dobbeleer,

Wij hebben uw feedback in overweging genomen en het probleem genoteerd. Wees gerust, we doen er alles aan om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Om uw probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen, hebben we u een e-mail gestuurd.

We hopen dat u deze leest en dat onze aanpak ervoor zorgt dat u een positievere klantervaring heeft.

Mocht u liever via een ander kanaal contact met ons opnemen, dan kunt u dat doen via customer@spacefoot.com (vermeld hierbij uw ordernummer).

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een schijt bedrijf bel je krijg je een…

Wat een schijt bedrijf bel je krijg je een frans sprekende bandje waar daarna het contact word verbroken .
Besteld en track code gehad die het helemaal niet doet krijg je een nep bericht dsr je pakket met vervoerder mee is na check bjj vervoerder is de track code niet juist war een stelletje naaiers en dat kan gewoon allemaal wat een schijtzooi dat je zo bedufelt mag worden als consument

26. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hallo,

Wij willen u verzekeren dat we uw feedback hebben ontvangen en het probleem hebben genoteerd. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Het spijt ons te horen dat onze producten/diensten niet aan uw verwachtingen voldeden. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen graag meer weten om dit probleem op te lossen.

Neem contact op met onze klantenservice via customer@spacefoot.com (vermeld uw ordernummer) zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Wij wensen u een fijne dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, heel tevreden,goede uitleg ook ( ivm maatje minder nemen).
Heel tevreden

2. April 2026

Antwort von Sportisgood

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van onze website!

We hopen u snel weer op onze sites te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie kleding!!Jammer dat de levering…

Mooie kleding!!Jammer dat de levering zo lang op zich laat wachten.

27. März 2026

Hallo mevrouw van Zuidam,

Wij hebben uw feedback in overweging genomen en het probleem genoteerd. U kunt erop vertrouwen dat we er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aantrekkelijke prijs ,snelle verzending…

Aantrekkelijke prijs ,snelle verzending werd ook steeds op de hoogte gehouden via mail van de stand van zaken van mijn aankoop .

23. März 2026

Antwort von Sportisgood

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Wij wensen u een fijne dag verder!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles super vlot verlopen!

Alles super vlot verlopen!

19. März 2026

Antwort von Sportisgood

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve feedback.

We wensen u veel plezier met uw aankopen en een fijne dag verder!

Concurrerende prijs met kwaliteit

Concurrerende prijs met goede leveringsproces info en acceptabele levertijd.

9. März 2026

Antwort von Sportisgood

Beste klant, dank u wel voor uw beoordeling!

Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van ons product. Wij streven ernaar om steeds hoogwaardige artikelen aan te bieden die aan uw verwachtingen voldoen.

We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Geweldige trui!!!

Geweldige trui!!!
Het duurde wel lang voordat ie er was maar dan….. heb je ook wat!!!

2. März 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw feedback.

We hebben uw opmerkingen in overweging genomen en zullen onze dienstverlening dienovereenkomstig verbeteren.

We hopen u snel weer te zien.

Een fijne dag verder,

Het klantenserviceteam van Spacefoot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correcte levering op voorspelde…

Correcte levering op voorspelde leverdatum. Artikel voldeed aan verwachting, dus zeker fan.
Ben tevreden van de service :-)

9. März 2026

Antwort von Sportisgood

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen op onze website!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke communicatie over levering.

Duidelijke communicatie over levering.
Product voldeed aan de verwachting.

6. März 2026

Antwort von Sportisgood

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het product dat u heeft gekocht. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Heerlijke tuinschoenen

Heerlijke tuinschoenen. Heb ze s'middags direct aangedaan. Perfect!

2. März 2026

Antwort von Sportisgood

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve feedback en vertrouwen in onze service.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr