Update 3-4: Broek op 21-2 retour gestuurd en vandaag keurig netjes een bevestiging van retour ontvangen. Daarmee is mijn klacht volledig en keurig afgehandeld. Update 12-2: Na contact m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om het pakket te ontvangen moet je uiteraard verzendkosten betalen.Maar om het terug te sturen wordt je nogmaals geconfronteerdt met hoge kosten. Dit zal ongetwijfeld in de kleine lettertjes staan....... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik wou bepaalde broeken die ik eerder kocht opnieuw kopen, deed heel wat research en vond de broeken op deze site voor een veel lager bedrag dan op de andere sites, zelfs met de verzendkosten erbij. D... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beste, Ik heb een mocassins aangeschaafd en wil het retourneren. Ik heb een retourlabel ontvangen. De retourlabel wordt niet herkend bij geen enkel koerier te weten: UPS, GSL, DHL en POST.NL. Ik h... Mehr ansehen
Made In Paradis : Sneakers en modekleding voor dames
36 rue Raspail, 92300, Levallois-Perret, Frankreich
Ik vond het netjes geleverd en keurig verpakt. Ik kan jullie aanbevelen.

Antwort von Madeinparadis
Er werd een maat kleiner gestuurd dan besteld.
Wat wel goed was het gratis retourneren en de terugbetaling, dit was top

Update 3-4:
Update 12-2:
Na contact met Made in Paradise mag ik de broek alsnog retour sturen en als coulance op hun kosten. Mooi dat ze toch een oplossing bieden, wel opmerkelijk dat deze oplossing pas kwam na een review te plaatsen.
Origineel 26-1:
Op 21 december 2025 een bestelling geplaatst, levering vond uiteindelijk op 10 januari 2026 plaats, 20 dagen en dus bijna drie weken later. In de tussentijd geen enkele communicatie ontvangen hierover van deze partij.
Helaas voor mij heb ik de algemene voorwaarden te slecht gelezen, je hebt exact 14 dagen om een retour aan te vragen. Op 24 januari deed ik een verzoek tot retourneren maar het termijn loopt exact op 23 januari om 23:59 af.
Na contact met de klantenservice geen enkele coulance mogelijk. Zelfs niet als ze zelf drie weken over de levering doen.
Dit was een eerste ervaring en ook direct de laatste. Erg jammer.

Antwort von Madeinparadis
Verkeerd geleverd, zeer nette mail ontvangen, ik
kon de artikelen terugsturen. Alles is prima afgehandeld , perfect :)

Antwort von Madeinparadis
Helemaal prima! Blij met m’n trui. Alleen wat langer onderweg, maar dat maakte nu niet uit.

Antwort von Madeinparadis
Netjes geleverd . Waren te groot. Me laarsjes. Terug gestuurd en netjes Me geld terug gekregen. Moest wel naar een adres in frankrijk.

Antwort von Madeinparadis
Het pakket kwam vanuit Den Haag, maar moest geretourneerd worden naar Frankrijk. Als ik dat had geweten, had ik niet besteld. Verzendkosten voor eigen rekening...

👎🏼To much useless e-mails;
👎🏼To much time befote arriving goods;
👎🏼Delivery was in front of the door, outdoors, everybody could have steel the package;
👍🏽beatifully packed.

Antwort von Madeinparadis
Goede informatie aflevering van het pakket. De product zoals beschreven. Ik ben zeer tevreden.

Antwort von Madeinparadis
Why does this company still exist?
They don't reply to any of my emails about a return, the only thing they reply to is on this review site, that's all they care about.
Don't waste your money here!

Antwort von Madeinparadis
Fijne schoenen in een goede verpakking na enige vertraging van levering.

Antwort von Madeinparadis
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.