Sporing Bring Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakken er ikke leveret hos mig, desuden har jeg bedt om at få pakken stillet i carporten, på foto kan jeg se den står uden for et hus, men ikke hvor den er, det er så elendigt, skal aldrig bruge Bring... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er nok et tilskudd til den generelle oppgittheten her: Når du betaler for å få en pakke levert på døren, fordi du ikke har bil og ikke vil ha et hentested langt unna, så forventer du at pakken... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dere kom ikke som avtalt. Vi var hjemme fra kl 08-15 00 for å vente på vaskemaskin fredag 10.oktober.tok kontakt med Power, som ringte dere. Dere påsto at dere hadde vært her, og ringt kunde. Power gi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VERNET BEDRIFT! Må være en av landets største vernede bedrifter hvor ingenting fungerer.Fikk melding om levering tidlig på dagen og har så kastet bort en hel dag på disse amatørene som ikke dukket op... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er så ufattelig træt af at betale for…

Er så ufattelig træt af at betale for hjemmelevering, for så at få en besked om at jeg ikke var hjemme, og at jeg så skal hente den ved udleveringssted.
Jeg har været hjemme HVER gang, og været lige inde på den anden side af hoveddøren for at være sikker på at høre hvis det ringede eller bankede på.
Så dårligt!
Og ringer man til kundeservice får jeg bare beskeden at kureren har været på adressen, så de kan intet gøre. Det er ord mod ord.

17. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dårlig service hele vejen igennem

Jeg skulle have en meget vigtig pakke leveret og fik, som mange andre, et mærkeligt afhentningssted, jeg aldrig har fået før, vælger derfor at betale ekstra for at få leveret pakken hjemme. Pakken ankommer ikke på dagen, jeg ringer til dem og får en meget lidt serviceminded medarbejder der fortæller at den jo bare bliver leveret næste dag, selvom jeg ikke er hjemme, jeg kan bare hænge et skilt på døren (havde taget fri dagen før). Pakken kommer igen ikke og på nettet er intet rettet… jeg ringer til en medarbejder der lover at finde ud af noget og ringe tilbage. Jeg hører ikke fra ham igen, ringer selv igen, får at vide at min pakke desværre fejlagtigt er sendt tilbage til afsender (en dame i Holland, pakken er købt på eBay). Men de trøster med, at de i det mindste ved hvor den er og at damen jo får den tilbage…. Efter der er pakken forsvundet, den kan ikke spores mere, bring kan ikke oplyse hvem de har overdraget pakken til og afsender har ikke modtaget pakken retur. Pakken er sendt for snart 2 mdr. siden og skulle have været leveret 11. August. I pakken er en bamse som er identisk med en min datter fik stjålet på vores sommerferie. En bamse hun havde haft siden hun blev født. (Hun er 6 år nu), hun sov med den hver nat og savner den inderligt… jeg ledte nettet tyndt og fandt den ene bamse på eBay, betalt næsten 600kr for den fordi den betød så meget for hende og nu er den forsvundet og der kan ikke opdrives en ny… Har ikke ord for hvor rasende og ked af det jeg er…
Mit pakkenummer er/var; 373165001145255080

12. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste. Hver gang. Kundeservice er inkluderet.

Den anden kurer har den rigtige adresse, men så snart Bring overtager pakken, ændres adressen. Uanset du vælger hjemmelevering eller nærboks, og korrekt adresse er registreret af afsender, sender Bring dig en besked om leveringsadressen, hvad der hverken er din eller nærmeste nærboks. Så de meddeler dig, at din pakke vil blive leveret et sted omkring dig, men bestemt ikke i gåafstand, men nabobyen. På trods af at pakken endnu ikke er ankommet til deres depot, kan du ikke ændre leveringsadressen. Men! Interessant nok kan du vælge hjemlevering, hvis du betaler ekstra. Det er sådan, de får dig til at overveje og til sidst vælge at betale mere. Fordi du er bekymret over din pakke, da kundeservicen simpelthen hjælper ikke. Hun er irriteret og siger at hun kan ikke hjælpe, hun kan ikke ændre leveringsstedet. Er dette firma så småligt, at ved at give dig ingen anden mulighed end at betale ekstra er deres værktøj til at øge indkomsten? For det er sådan, de fungerer. Plus kundeservicen er den dårligste.

1. September 2022

Dårlig service

Jeg er træt af at få at vide, min pakke IKKE kunne leveres, fordi jeg ikke var hjemme. Det er ikke første gang, jeg prøver det. Betaler for at få den leveret, begge dørklokker virker, jeg ER hjemme, bilen holder i garagen, og pludselig en sms at pakken er leveret til Tøjeksperten, da jeg ikke var hjemme.
Min veninde har prøvet det samme. Kan ikke anbefale dette firma

22. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brug et andet fragtfirma.

Fik en sms fra Bring hvor i der står jeg kan hente min pakke på mit udvalgte leverings sted og på deres hjemmeside står der også på tracking at den blevet leveret. Tag ned i butikken og for at vide at de ikke har modtaget nogle pakker fra Bring idag og at jeg skal prøve at komme igen i morgen da det ofte sker med Bring.....
Dette har jeg aldrig oplevet med noget andet fragtfirma og vil holde mig langt væk fra Bring i fremtiden!

3. August 2022

Dårlig service
Kan se på sporring af min pakke den ligger i Greve på jeres depot og har gjort det siden den 12/7 , det er for dårligt det endnu ikke er nået frem til undertegnet . Det er ved at ligne servicen hos Post Nord at for lang tid med levering .

16. Juli 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg troede jeg var hjemme

Jeg troede jeg var hjemme, men det var jeg ikke siger bring.
Da jeg så rykker for pakken får jeg at vide den først kan komme engang i næste uge. De kan dog ikke svare på hvornår.
Nu har jeg så modtaget en mail om at pakken er returneret til afsender.

Generelt virker det usædvanligt ufleksibelt. Jeg tilbød at hente pakken hvor som helst i Kbh. Det var der ikke mulighed for. Så bad jeg om en dato for levering, den kunne jeg ikke få. Medarbejderne på telefonen virkede temmeligt uinteresserede, så det var generelt en negativ oplevelse.

2. Juli 2022

Megadårlig service

Megadårlig service. Min mand var hjemme, og de ringede på, men ventede ikke i et sekund, så han havde en chance for at tage imod pakken...
Jeg vil aldrig brug dem, hvis jeg må selv bestemme. Jeg elsker postnord!

23. Juni 2022

Bring ..!!

Bring ..!!! Kom så med pakken.!!!
Hvor bliver min pakke af.?
Det er så dårlig service fra jer.
Kom så med min pakke..
Hvor længe skal jeg …
blive ved med at vente på pakken. ☹️
Har ventet længe nok nu..😠

8. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice og sporing af pakke er…

Kundeservice og sporing af pakke er helt i bund👎
Afsender af pakken skriver bring har afhentet pakken 14/5, da man ikke kan spore fremgang ved bring , så ringer jeg og spørger i kundeservice som deres robot siger jeg skal, men hold da op en sur ung mand der absolut intet ville oplyse, intet svar overhovedet , ingengang have pakkenummer så kan kunne tjekke.. om pakkerne kommer må tiden vise, men aldrig vil jeg bruge bring igen grundet tåbelig kundeservice 👎

17. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Adviseret pakke var der ikke...

Blev adviseret via SMS om at en pakke var klar til afhentning hos Telereparatøren, Amager Brogade. Jeg var der (2 gange for en sikkerheds skyld), men der var ingen pakke. Ringede straks til Bring, der lovede at melde tilbage. Det gjorde de ikke, så¨jeg ringede igen dagen efter (12. maj). Stadig ingen tilbagemelding 15. maj. I mellemtiden er det det blevet umuligt at spore pakken via Brings sporing. Den returneres 19. maj, så der er nok ikke meget håb om at få den.

15. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ingenting positivt å si om dem

Jeg har bare hatt negative opplevelser fra dem fra tidenes morgen. Pakker som har vært åpnet før de har ankommet meg så innholdet er borte, de mener at privatpersonen som har sendt noe til meg skal være den som skal betale for det for de har ikke noe ansvar. Pakker som skal være levert til postkassen blir levert på postkontoret med melding om at den har vært for stor, har selv åpnet postkassen og klart å putte den inn uten problemer. Faktisk har jeg opplevd at det har vært stor nok plass til å putte 3-4 pakker av samme størrelsen inn! Vi får melding om at de skal levere pakke, de kommer ikke. Dette er på ettermiddagen, kundeservice er stengt for flere timer siden så ikke mulig å kontakte dem. Har flere ganger opplevd at det har skjedd rett før påske, slik at vi har måttet vente hele påsken for å få varen levert etter påske en gang. Seneste hodebry skjedde i går. Vi hadde bestilt en liten pakke, en elektronisk kattedør til vår nye bolig slik at vår utekatt kan gå inn og ut når han selv vil (innenfor visse klokkeslett), uten at de to andre kattene som må være innekatter kan gå ut. Vi trengte noe utstyr og ville dra rett på butikken. Vi var noe redd for å ikke rekke å være hjemme, så vi bestilte gjensetting. Siden pakken er liten, lurte vi på om de kunne sette pakken igjen på verandaen istedenfor ytterdøren ettersom vi bor i blokk. Vi bor på nederste plan så har veranda rett på nedsiden av ytterdøren. Merk at vi spurte om det var mulig, ikke at de måtte gjøre det. Vi rakk hjem, men dum som jeg er glemte jeg å forandre til å levere på dør. Ingen ringer, når jeg oppdaterer appen for å se om de er her snart da beregnet ankomstid var for 1min siden, står det at adressen er ukjent. De leverte siste pakke 4 dager tidligere fra eksakt samme nettsted på eksakt samme adresse, og de gadd ikke engang å ringe! Kundeservice er stengt, det er ingenting vi kan gjøre. Og vi ER hjemme. Finner de ikke fram så har de tilgang på telefon slik at de kan ringe oss. De klarer å ringe alle andre ganger, til og med når vi har bedt dem sette igjen pakker. Dette ER tross alt jobben deres! Så nå må vi vente til pakken er levert på posten, 40min å gå HVER VEI for meg med mine dårlige knær. Bare fordi de ikke gadd å ringe. Verandaen vår er 3 meter lengre å gå enn hoveddøren, de må bare gå nedover istedenfor rett fram. Den er 1m til høyre for inngangsdøren, 3m lengre å gå enn til inngangsdøren. Så her er det bare snakk om LATSKAP. Hater når nettsider ikke selv gir meg mulighet til å velge levering. Posten er ALLTID sistevalget mitt. De evner ikke å levere pakker, og "nærmeste" poststed er 20min lengre unne enn det som jeg tenkte er nærmeste for meg. Vi har ikke bil, så føler meg helt ødelagt etter å ha vært å hentet pakke. Særlig om den er tung i tillegg, har fått streng beskjed av legen om å ikke bære tunge ting. Dessverre er infeksjon i knærne genetisk, så det kommer og går. Og legen får ikke gjort så mye med det, så for meg er det ekstra dritt når de ikke gidder å levere, for det går ut over min helse og hvor mye smerter jeg kommer til å ha i kroppen dagen derpå.

24. April 2022

Dårlig stil!

Bring forstår overhovedet ikke kundernes behov. Dårlig stil!
Jeg skal modtage en pakke, der blev sendt til en pakkeshop. Adressen, hvor jeg skal afhente pakken, passer slet ikke til hvor jeg bor! Jeg har ringet til kunderservice og bedt om at omdirigere pakken til et andet pakkeshop eller pakkeboks, som ligger tæt på hvor jeg bor. NEJ, det var absolut ikke muligt! Selvom pakken er ikke leveret til pakkeshoppen endnu, den er kun på vej.

Og det værste er, at jeg bliver nødt til at sende pakken retur til USA, fordi jeg har ingen muligheder til at hente pakken, hvis BRING ikke omdirigerer den tættere op min adresse. Kundeservice medarbejder sagde, at det var helt fint, at pakken bliver sendt retur (til amazon.com)!!!

Det eneste jeg kan gøre nu, er at kontakte afsenderen og bede dem ALDRIG nogensinde benytte Brings service. Det er totalt uacceptabelt.

13. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De siger der ikke er nogle hjemme

Jeg arbejder ved en borger der er respiratorbruger… han er i sin seng døgnet rundt, her er hjælpere 24/7 , og hver gang meddeler bring, at de ikke har kunne træffe nogle hjemme, og derfor ikke kunne aflevere pakken.
Sjovt nok kan de andre leveringsfirmaer altid træffe nogle hjemme …
Det er simpelthen så dårlig service .

12. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en pakke fra Elgiganten 13/03…

Bestilte en pakke fra Elgiganten 13/03 og skulle ned for at hente den i pakke shoppen
Den 16/03 og får at vide at de ikke har modtaget den lidt senere ser jeg at de har taget pakken retur og den er blevet læsset på bil og det har den snart været i 2 uger har haft ringet til kundeservice og har stadigvæk ikke hørt fra dem

11. April 2022

Brug aldrig Bring

Brug aldrig Bring, skulle have en pakke leveret fra Elgiganten til hoveddøren mellem8-17.
Dette skete aldrig, at tale med deres robot var helt hen i vejret.
Fik fat i Elgiganten som fik dem til at komme med varen, den blev dog stillet i carporten, ikke ved hoveddøren som ligger for enden
af en koteletgrund. Piv ringe

31. März 2022

Langsom levering

Bestilte pakke hos Coolshop før i tiden da de dao havde jeg pakken næste morgen, det bar super god service dengang. Nu bruge de bring og er mega utilfreds med levering bestilte pakke, kl 10 så satsede jeg med at ha den i dag men kan se via tracking at først modtager den tirsdag altså det er super dårligt at skal vente så længe, de jo langsommere end Postnord, har givet bring en stjerne af tvang syntes ikke de fortjener nogen. Men sku man mod forventning alligevel modtage den idag så vil jeg mod forventning trække den her anmeldelse tilbage og selvfølgelig sige noget positivt om dem, men den leverings never gonna happend de er nogle snøvl og jeg er dybt utilfre.
Coolshop hvis i læser min anmeldelse så giv os dog dao tilbage og skrot bring. Sku ha bestilt min vare på hos dvdoo så havde jeg den her til morgen 😐😐😐

19. März 2022

Hjemmelevering blev til pakkeshop

Hvis der er mulighed, så vælg en anden leveringsmåde end Bring.
Jeg var hjemme og opmærksom på der ville komme en pakke i tidsrummet 8 til 17, men alligevel skal jeg nu ned i pakkeshoppen. Spild af penge for hjemmelevering, samt det rene vrøvl fra deres side.
Deres chauffør har ikke været i nærheden af min dør eller postkasse. Der lå ingen seddel eller andet bevis.

Ihvertfald står det 1 - 1. De mener ikke jeg var hjemme, det var jeg. De mener de har været her, men kan ikke fremsende beviset. Og så burde kunden få ret.

Men kundeservice kunne tilsyneladende følge et koordinatspor om at chaufføren har været her.
Det var ikke mulig at få det fremsendt!!!

Det er fingeren ned af denne gang fra mig.

15. März 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr