SI-isolatie heeft bij ons goed werk geleverd. Eerst de situatie bekeken, daarna advies gegeven en tot slot de zolderisolatie uitstekend uitgevoerd, Adviseur Jesper kwam zijn afspraken na en heeft ook... Mehr ansehen
Misleidende verkooptrucs – Werkelijkheid is heel andersIk ben erg ontevreden over de verkooptechnieken van dit bedrijf. Tijdens het adviesgesprek beloofde de verkoper gouden bergen over de subsidies d... Mehr ansehen
Attent, vriendelijk & hardwerkend!!! Di 2-12-'25 heeft SI-isolatie BV bij mij in Roosendaal uitstekend werk geleverd! Vooraf had Teun Dekker e.e.a. bekeken en een begroting voor betreffende klus opgem... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super tevreden over SI-isolatie
Ik ben super tevreden over SI-isolatie BV. Er werd een duidelijke uitleg gegeven over welke isolatie het beste bij ons huis past, en de werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd. Alles verliep vlot en professioneel. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!
Spoed-isolatie B.v
Spoed-isolatie B.v. is een fantastisch bedrijf met verstand van zaken en een hele goede en snelle service. Een echte duurzame aanrader!
Goed begin gesprek gehad
Goed begin gesprek gehad. Niet opdringerig en naar mijn mening een eerlijk advies gekregen. Vertelt wat kon en wat niet kon cq waar we niet volledig profijt van zouden hebben. Nadat ik opdracht gegeven heb zijn de werkzaamheden vrij snel gestart.
Netjes en snel uitgevoerd. Binnen 2 a 3 uur klaar en opgeruimd. De prijs was mijn inziens zeker redelijk. Laat de winter maar komen. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.
Van begin tot eind prima.
Van begin tot eind prima.
Goed advies en de mogelijkheid om snel een afspraak te maken.
Het uitvoeren van de werkzaamheden keurig gedaan en heel erg snel uitgevoerd.
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Goede en snelle service
Vriendelijk, goede uitleg, werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd, informatie en extra vragen kunnen tijdens en na de uitvoering gesteld worden.
Van begin tot eind prima service. Werkzaamheden uitgevoerd binnen 3 uur(rijtjeshuis)👍
Prima service.
Van begin tot het eind goed begeleid en heldere informatie. Alles correct afgehandeld en op locatie alles netjes achter gelaten.
Kriipruimte isolatie
Kruipruimte laten isoleren, perfect gedaan en absoluut aan te bevelen. Goed en eerlijk advies, duidelijke communicatie, komen afspraken goed na en erg schoon gewerkt. Top!
Perfecte service en uitvoering van het…
Perfecte service en uitvoering van het gehele traject. Afspraken worden stipt en accuraat nagekomen, bij de uitvoering wordt netjes gedaan en zeer voorzichtig. Spouwmuurisolatie is perfect uitgevoerd.
Ik kan spoedisolatie zeer aanbevelen
Fantastisch bedrijf!!!
Wat een fantastisch bedrijf is spoedisolatie!! Ze waren mooi op tijd ,vriendelijke mensen en heel beleef. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen! Werken netjes. SUPER MANNEN 👍👍👌.
Vorig jaar is spoedisolatie bij ons…
Vorig jaar is spoedisolatie bij ons geweest, mooi werk afgeleverd. We waren er blij mee. Achteraf droogde de voegspecie niet op met de gehoopte
en bestaande kleur. Twee dagen geleden gevraagd of dat aangepast kon worden. Het bedrijf stuurde binnen twee dagen iemand langs om dit aan te passen. Geweldige service dus.
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf! Binnen twee weken na het eerste contact is de kruipruimte al geïsoleerd! Ontzettende professionele en aardige jongens, ruimen na afloop alles keurig op. Wij bevelen Spoedisolatie van harte aan!
Wat een fijn bedrijf is Spoedisolatie!
Wat een fijn bedrijf is Spoedisolatie! Super aardige mensen. Keurig op tijd, werken snel en heel rustig door. Na afloop werd alles opgeruimd; ‘alsof er niemand geweest was’. Een dikke 10!
Midden januari 2024 contact gelegd
Midden januari 2024 contact gelegd, op 30 januari lag de isolatie al kant en klaar in de kruipruimte. Leuke vlotte werkers, goede voorlichting en zelfs niet te beroerd om foto's te delen van hun werk
Als je wilt isoleren, neem deze toppers
Als je wilt isoleren, ga voor deze vakmensen! Superaardig. Vakkundig. Ook onze kleine en lage kruipruimte was geen enkel probleem. Ook het glazendak van de serre was geen beletsel om de spouwmuren te isoleren. Alles volgens afspraak. Echt heel prettig.
Spoed Isolatie was highly recommended
Spoed Isolatie was recommended by a friend. After I sent our the email for their service, they immdediately contacted back with confirmation of visit date for a quote. The quote was provided within a couple of days then arranged execution in about 1 week. Everything went smooth and hassle free. We are very impressed by their professionalism and indeed how "spoed" they are with the isolation work. After the work is done, they also provided the information required for subsidy that is a huge time saver (if you need search the material code yourself!). All in all, it is a great experience and I highly recommend them!
Zeker aanbevelen!!
Aardige jongens, netjes gewerkt en komen afspraken na. Heel fijn en zou ze zeker nog een keer vragen!
Ik beveel spoedisolatie ten zeerste…
Ik beveel spoedisolatie ten zeerste aan! Fijn contact, leggen de offerte haarfijn uit. Eerlijke en mooie prijs. Ontzettende professionele hardwerkende jongens. Na het isoleren van de spouwmuren en de bodemisolatie laten ze alles weer super netjes achter. Kortom ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Keep up the good work. Gr, Naomi
vakmanschap op topniveau
Het werk werd vriendelijk, vakkundig en efficiënt verricht.
Ik sluit me geheel bij Barry aan
Ik sluit me geheel bij Barry aan. Er zijn nog weinig bedrijven die zo correct, vakkundig en klantvriendelijk zijn.
Zeer onder de indruk van deze jongens
Zeer onder de indruk van deze jongens! Echt vakwerk! Allereerst zijn ze ontzettend vriendelijk en professioneel! Ze werken snel en vakkundig. Ik merk overigens echt het verschil. Heb de spouwmuren laten isoleren de kruipruimte en een stuk van de zolder. Ook nu het warmer wordt merk ik het voordeel van de isolatie! Eerlijke prijs en prima klantenservice.
Kortom ik ben n super tevreden klant, die deze enthousiaste jongens bij iedereen kan aanbevelen!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.