Helt suveränt företag!! Fick en trasig leksak till julen 2025. Några mail fram och tillbaka och på 9 dagar (helger inräknade) kom en ny vara, helt utan kostnad. Företaget svarade jättesnabbt på mail... Mehr ansehen
Synd att man bara kan sätta 5 stjärnor här, för dom förtjänar så mycket mer. Sjukt bra priser och sjukt snabba leveranser. Varje gång det vankas presentinhandling och jag exempelvis är sent ute i plan... Mehr ansehen
Jag beställde 100 st pokersmarker men jag saknade några, försökte kontakta de för reklamation och har väntat i typ 2 månader utan något svar eller tecken på liv. Det här gör mig väldigt upprörd efters... Mehr ansehen
De hade lägst pris på varan jag ville köpa (Drakar och demoner, grundboxen). Jag beställde på en torsdag och fick varan dagen därpå på fredagen. Jag hörde av mig för att se om de kunde ordna en P... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mangler info omkring forsendelsen
Bestilte et spil d. 23.11 - fik besked om ordren var modtaget. Kunne ikke tracke pakken, men pludselig fik jeg besked om den var kommet med GLS d. 28.11. Hurtig levering men mangler dog lidt mere info, ellers tilfreds.
Helt värdelöst
Helt värdelöst, dem leverar snabbt men har sammarbete med Svea. Missar ni fakturan som kommer med posten så skickas ingen påminnelse förrens det är för sent, inkasso kommer från deras andra bolag Svea Inkasso istället dagen efter ni fått påminnelsen i brevlådan. Fick betala 243kr extra pga detta trots att jag betalade samma dag som jag fick påminnelsen i brevlådan (försenad över 5 vardagar). Använd klarna som alla andra så man kan betala lätt och enkelt så får ni bättre betyg. Tills dess rekommenderar jag ingen köpa av er och kommer definitivt inte köpa igen av er.
Riktigt snabb och pålitligt företag
Jag beställde ett spel på onsdagen och redan två timmar efter lagd beställning fick jag besked om att det var klart och packat för leverans. På fredagen kunde jag hämta ut mitt beställda paket. Otroligt snabb leverans och service.
Leverans och erbjudanden
Leverans till Skåne tog lite för många dagar i mitt tycke. Också tråkigt att det aldrig finns någon rabattkod (hade gjort att jag handlat betydligt mer). Överlag bra priser, men önskar det lilla extra i form av ett litet erbjudande då och då!
Mycket dåliga leveransalternativ
Mycket dåliga leveransalternativ. Önskar jag aldrig hade beställt härifrån.
Hurtig levering og billige priser!
Hurtig levering, men ikke meget tracking-information
Var herinde og kigge et par gange inden jeg bestilte 2 brætspil, som var en del billigere end alle andre steder.
Havde læst lidt blandet, men følte mig ok tryg.
Bestilte lørdag middag og fik mandag en sms og email med tracking nummer.
Jeg tjekkede tracking nummer både tirsdag og onsdag morgen, hvor der stod GLS ikke havde modtaget pakken endnu, men onsdag middag fik jeg sms om at min pakke var klar til afhentning, så enten er det gået VIRKELIG stærkt fra GLS fik pakken eller også fungerer tracking ikke helt som det skal.
Er i hvert fald tilfreds og køber der gerne igen.
Mycket bra och otroligt snabb leverans
Beställde cykelhjälm hos Spelexperten efter att Adlibris ville ha 8 dagar på sig för att skicka samma hjälm (trots att den redan låg på lagret).
Hos Spelexperten var det tvärtom. Hjälmen skickades två timmar efter lagd beställning och kom fram dagen därpå. Superbra!
Tummen upp
Hittills har jag beställt en hel del och alltid varit nöjd, supersnabba leveranser och god kvalité för bra pris. Kommer fortsätta att beställa spel och pussel härifrån.
Super bra företag
Super bra företag, snabb leverans, bra kundservice och ett sjysst urval. Jag är jätte nöjd med mitt köp och kommer handla flera gånger. Tummen upp för er!
Bestilte en pakke før påske.
Bestilte en pakke før påske.
Nu er det d.16 april 2020
Tracking nummer har jeg fået men de har ikke givet pakken til GLS endnu..
Horribelt bra!
Beställde ett spel. Samma dag skickade dem det. Känns som ett företag som tar sina kunder på allvar. Trodde inte det skulle gå så snabbt och enkelt. Detta var första köpet hos dem, blir det fler spel framöver så är det hos spelexperten! Tack som tusan.
Fantastisk service
Fantastisk service, købte to Hanayama Huzzle. Ankom på ingen tid, i ordentlig indpakning.
Hurtig levering, konkurrencedygtige priser.
ORDER 170175
Order 170175
Kan starkt rekommendera att köpa spel från detta företag. Allt gick väldigt smidigt. Bra leverans information och Klarna betalning, - kan inte bli bättre:)
Returneringsgebyr udgjorde 116% af produkprisen
En ekstra regning for at returnere
Da jeg havde fået to eksemplarer af samme spil i julegave, ønskede jeg at returnere det ene. (U)heldigvis havde jeg endnu ikke hentet pakken nede i pakkeshoppen, og den lå derfor stadig til afhentning. Da virksomheden ligger i SVERIGE, valgte jeg at nægte modtagelsen af pakken, så det automatisk blev returneret til afsender. Inden jeg gjorde dette, læste jeg derfor købsvilkårene for fortryddelsesrette igennem, og her stod intet om at man ikke måtte nægte modtagelse af pakken. Efter dette gjorde jeg virksomheden opmærksom på at pakken var på vej retur, hvilket man skal gøre jf. forbrugeraftaleloven.
Jeg fik svar tilbage med at pengene ville blive blive tilbagebetalt, når pakken kom retur, men jeg ville blive OPKRÆVET 149 kr. for at have nægtet modtagelse. Et beløb svarende til 116,5 % af produktprisen. Dette var jeg noget forbavset over, og jeg fik et svar at dette var et gebyr der dækker administration, materialer og fragtomkostninger.
Rigtigt nok kan virksomheden godt opkræve et gebyr for nægtet modtagelse, men at dette beløb svarer til 116,5 % af produktprisen, synes jeg er UACCEPTABELT.
Efter nærmere undersøgelse kan jeg se at gebyret står beskrevet meget kort i parentes i afsnittet under leverings afsnittet U afhentede pakker.
Jeg føler mig blot utrolig SNYDT over at dette ikke står beskrevet under fortryddelsesvilkår. Derudover har jeg nu en følelse af at jeg har øset pengene væk for den julegave jeg har fået af min kæreste. Og efter anmodning om at få tilsendt gebyret på en separat faktura kunne absolut ikke lade sig gøre, da dette ville kræve ekstra arbejde for virksomheden.
Jeg vil derfor ikke benytte mig af Spelexperten igen, og vil ej heller anbefale det til andre.
super stort udvalg
super stort udvalg, havde spil jeg ikke kunne finde andre steder, de bedste priser på nettet jeg kunne finde og hurtig levering, vil klart anbefale spelexperten
Mycket bra och snabba
Mycket bra och snabba. Ett spel var fraktskadat vilket löstes mycket proffsigt. Rekommenderas!
Snabb leverans och bra priser
Fick ett välpackat Star Wars Rebellion…
Fick ett välpackat Star Wars Rebellion DAGEN efter beställningen 10/10
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.