Helt suveränt företag!! Fick en trasig leksak till julen 2025. Några mail fram och tillbaka och på 9 dagar (helger inräknade) kom en ny vara, helt utan kostnad. Företaget svarade jättesnabbt på mail... Mehr ansehen
Synd att man bara kan sätta 5 stjärnor här, för dom förtjänar så mycket mer. Sjukt bra priser och sjukt snabba leveranser. Varje gång det vankas presentinhandling och jag exempelvis är sent ute i plan... Mehr ansehen
Jag beställde 100 st pokersmarker men jag saknade några, försökte kontakta de för reklamation och har väntat i typ 2 månader utan något svar eller tecken på liv. Det här gör mig väldigt upprörd efters... Mehr ansehen
De hade lägst pris på varan jag ville köpa (Drakar och demoner, grundboxen). Jag beställde på en torsdag och fick varan dagen därpå på fredagen. Jag hörde av mig för att se om de kunde ordna en P... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Das haben sich andere Leute angesehen
Grymt snabb leverans och välpaketerat
Grymt snabb leverans och välpaketerat! Bra sortiment. Rekommenderas!
Bra utbud och smidigt köp.
Hurtig og problemfri levering.
Nöjd
Jag har handlat där många gånger under flera års tid och är mycket nöjd med både priser och leveranser.
Utmärkt!!!
Bra kundservice
Jag fick väldigt trevligt bemötande och uppföljande på mina frågor om min order via mejl.
Dessutom så har dom ett stort utbud av spel med bra priser.
Bestilte 2 udvidelser til et spil
Bestilte 2 udvidelser til et spil, god pris, de blev leveret hurtigt og er af super kvalitet.
Har bestilt fra dem før med samme oplevelse så stor anbefaling herfra, også da de tit har spil billigere end de "andre"
Kan verkligen rekommendera
Kan verkligen rekommendera, bra bemötande och service!
Superservice
Tack för utmärkt service och trevligt bemötande. Snabb och smidig leverans. Rekommenderas varmt.
Mvh
Inger Bengtsson
Rekommenderas!
Stort utbud, bra priser och snabb leverans!
Tack för ett fint kundbemötande
Tack för ett fint kundbemötande. När ena bamsespelet inte fanns fick vi ett annat, utan behöva betala någon mellanskillnad. Snabb frakt. Tack snälla 👍
Får inte att reklamera produkt som inte går att använda
Beställde ett bean bag spel som inte går att spela med pga att påsarna inte väger någonting och därmed inte går att kasta iväg. Går tydligen inte att reklamera trots att jag inte kan använda produkten. Extremt dålig service.
Online køb
Bestilte et spil online. Blev leveret uden nogle problemer. Ingen mangler og det var i god stand ved levering.
Giza pyramiden.
Giza pyramiden.
Snabb leverans på ett dygn. Fint förpackad. Gick väldigt fort och smidigt. Tack!
Fantastiskt!
Har bara väldigt positiva omdömen om Spelexperten! Så enormt snabb leverans! Häpnadsväckande! Tack!
Smidigt som tusan
Snabba leveranser som alltid fungerar felfritt. Kundtjänsten är hjälpsam och de löser problem lätt och smidigt.
PS! Om du inte får svar från kundservice så kan det bero på något form av spam-filter. Testa att skicka från en annan mailadress.
Bästa on-line-butiken för brädspel.
Jag bor i Stockholm så jag kan gå och fysiskt botanisera i flera fysiska butiker och har så gjort i alla år. Men när jag ska handla on-line går jag i 9 fall av 10 till Spelexperten. Bra (bäst?) priser, bra hemsida med recensioner, bra kundtjänst, smidiga köp och leveranser.
Helt ärligt så är jag chockad
Helt ärligt så är jag chockad, jag är petig med vart jag beställer och oftast dömmer jag efter hemsidans intryck och om dom använder sig av klarna. När jag hittade spelexpertens hemsida så tänkte jag först att detta måste vara en bluffsida eftersom att det är SÅ billigt med så otroligt bra utbud och att dom inte använde sig av klarna, men jag såg att dom använde sig av Svea faktura och då bestämde jag mig för att göra en beställning eftersom jag kunde få hem spelen innan jag betalar. Jag gjorde en större beställning på flera sällskapsspel och jag säger bara wow! Snabb frakt och superenkelt att betala med Svea faktura och så nöjd med alla spel och vilket utbud av spel!!! Inget var trasigt eller konstigt, allt var helt i sin ordning och pengar sparade jag! Rekommenderar varmt att handla från spelexperten om ni vill ha bra produkter för ett billigare pris med snabb frakt. Har ingen erfarenhet av deras kundservice men har svårt att tro att den skulle vara dålig, det känns som experter ;) som driver hemsidan spelexperten. Kommer beställa många fler gånger från spelexperten och definitivt rekommendera nära och kära att göra detsamma. Ps, svar till dom andra recensionerna som klagar på krångel med Svea faktura, man ska logga in på Sveas hemsida för att hitta fakturorna med Svea faktura och enkelt betala med sin bankapp, inte någon faktura hem på posten, viktigt att läsa informationen så hamnar man inte hos inkasso. :)
Rekommenderas starkt!
Smidigt att beställa och snabb leverans. När spelet kom fram saknades några bitar, men efter kontakt med kundservice löste dem det direkt utan krångel. Inget att klaga på och kan varmt rekommendera!
Bra utbud
Bra utbud, rimliga priser, snabb leverans. Inget att klaga på här.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.