Sparbanken Skåne Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denna bank är riktigt katastrof! de blockerade mitt konto pga mitt köp av Apple presentkort på Startsource som säljer presentkort online. Helt osannolikt! Jag får inte heller handla online på någon... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Allt fungerade bra tills vi köpte nyproducerad radhus där vi hade tillval. Vi ville baka in eller åtminstone få tillval med i lånet så vi slapp lägga ut sparade pengar. De sa blankt nej, ingen disku... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trots ett beviljat lånelöfte på 6,5 miljoner fick vi avslag när vi skulle skriva kontrakt på ett hus för endast 5,1 miljoner – dessutom med lägre driftskostnader än i kalkylen. Sparbanken uppvisade... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Unternehmensdetails

1. Bank
  2. Sparkasse

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi på Sparbanken Skåne ger dig kloka lösningar genom livet - både som privatperson och företagare.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Sparbanken Skåne i Lund

På Sparbanken Skåne, Kyrkogatan i Lund är personalens kundbemötande över gränsen dålig och väldigt respektlös. I hanteringen av en bortgången nära anhörig har jag varit tvungen att personligen besöka banken vid ett flertal tillfällen och blivit väldigt illa bemött av stressad, okunnig personal.

2. Februar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Slå samman med Swedbank?

Det blir otydligt var man kan få personlig hjälp när vissa kontor med Sparbankslogotyp i Skåne tillhör Sparbanken Skåne och andra tillhör Swedbank eller något annat. Förutom den grafiska profiler använder alla också samma internetbank, så man tror lätt att det är samma, särskilt inom Skåne. I vissa ärenden måste man hitta "sin" Sparbank. Om man inte slår samman alla dessa mindre Sparbanker till en Swedbank så ser jag ingen stor fördel gentemot en bank som bara finns på internet. En onlinebank är dessutom billigare. En positiv sak med Sparbanken Skåne är att majoriteten i personalen är trevliga.

2. Januar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Konstigt att det inte är bättre

Jag har varit kund i 15 år. Funkar okej till vardags men väldigt otydligt med fonder och dåligt att informationslänkar för tjänster leder ofta till en tom sida med beklagande att sidan tyvärr finns inte

22. November 2022

Mycket inkompetent personal

Behövde ett bevis/kontoutdrag från en transaktion som gått till fel konto. Vid första samtalet till banken så visste ingen hur man skulle få det.

Så jag åkte in till Sparbanken Skåne i Lund och förklarade mitt ärende. Personalen verkade stressade och deras bemötande var under all kritik.

Allt slutade med att ingen där heller visste hur man skulle göra...

Det hela löste sig äntligen när jag ringde till banken för andra gången och var inloggad. Då pratade jag med en i kundtjänst som faktiskt kunde något - WOW. 🙄

4. September 2022

Håller ens pengar gisslan

Tänk att banken har dina pengar som gisslan. Min farmor fick inte överföra sina egna pengar från sitt Sparbankkonto till sitt konto hos Nordea. De gav ingen anledning bakom detta förutom att de inte ville vara behjälpliga. Riktigt dåligt under all kritik och jag hoppas bankchefen tar tag i detta.

20. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har aldrig varit med om något mer irriterande …

Jag har aldrig varit med om en sämre bank
Jag är 14 år och har skaffat en ny mobil men jag kan tydligen inte få mitt bank id till min nya telefon för att jag inte har en giltigt legitimation, mina föräldrar har varit med och visat sina legitimationer men jag behöver tydligen köpa ett nytt pass eller leg för att kunna swisha och se hur mycket pengar jag har. Polisen säger att man helst inte ska köpa nytt pass om man inte ska utomlands så men jo jag måste ha det tydligen. Min mamma la in två spärrar på mitt kort som gör att jag inte kan swisha mer än 500 i månaden och jag kan inte handla någonting på nätet inte ens en bussbiljett, jag var nio när hon la in de gränserna för hon ville inte att jag skulle råka köpa något eller så, Sparbanken sa då till mamma att hon kunde ta bort spärrarna när hon ville sen men nu kan ingen ta bort spärrarna eftersom att mina föräldrar inte kan komma in på min bank och jag är under 18 så jag kan inte göra något åt det själv heller. Ända lösningen är att byta bank.

7. Juli 2022

Brott mot sekretessen

Meddelade HR med uppgifter om att en anställd kan ha begått brott, detta spreds vidare till den anställda som sedan bröt mot banksekretessen genom att sprida informationen om vad jag lämnat vidare till andra utanför banken. Som om Banksekretessen inte är värt pappret det är skrivet på så begärde jag ut uppgifter i enlighet med GDPR, både det jag själv skickat in och även uppgifter där jag kan förekomma bland annat den anställdas mail, men både VD, Kundombudsmannen och den avdelningen som bara ahnterar GDPR ansåg att jag inte har rätt till informationen och skickade mig ett rekommenderat brev per post med goddag yxskaft text.
Jag trodde ändå banksekretessen i sverige var bra men tydligen är den bara fint på papper. GDPR vad är det???? Att VD bryr sig så lite är skandalöst.

8. Februar 2022

No privacy

No privacy, personell just look on your account... and find that normal...

2. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig service och kundbemötande.

Dålig service och kundbemötande.
Pratat med tre olika idag och fått tre olika svar- kundservice via telefonen. Otroligt otrevlig, sa, ja ja , ok hej då till kunden, och långt ifrån hjälpsamma.

Glömt att skriva ner persons namn. Gick inte att anmäla dem.. Även dåliga service på affärsstöd! De stödjer inget utan att ge olika lösningar. Skönt att ingen granska dem!

3. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr