Købte jeres “bøf” flødeboller, som jo bare er en lavere flødebolle end de gængse. Vorherre bevares. Havde desværre glemt hvor dårlige jeres flødeboller er. Det er de dårligst smagende og mest synt... Mehr ansehen
Nej tak til Spangsberg flødeboller. De er så fyldt med sukker, at det nærmest hviner i tænderne. Bundene smager af ingenting (måske lidt af pap?), og fyldet smager heller ikke af meget andet end sukke... Mehr ansehen
Købte 4 æsker af jeres “romkugle” flødeboller i går, i anledningen af min fødselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... Mehr ansehen
For Søren hvor er jeg skuffet. Købte en julekalender til mine børnebørn der ser ud til at være lidt ekstraordinært (kæmpestor), men her føler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. Låge nr... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Aldrig har jeg oplevet så dårlig…
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice eller rettere mangel på samme.
Har bestilt online, men ALDRIG modtaget varerne.
Har skrevet til alle de forskellige mails de har af flere omgange men intet respons.
Tænk at så stor en virksomhed er så ligeglade med deres kunder.
Men selvfølgelig er det også en måde at få /stjæle penge på.
Nørregade bolcher
Nørregade bolcher. Elendigt produkt, jeg har prøvet flere slags og det er absolut IKKE fyldte bolcher, som man forventer. Flødetabletter og HOST IKKE skal man være heldig og finde en lille bitte smule fyld i hvert 4 bolche. Deres reklamer er direkte vildledende. Totalt stop herfra.
Ganske udmærket chokolade
Vild med jeres flødeboller
Vild med jeres flødeboller. De er altid friske og lækre.
En enkelt gang har en butik opbevaret jeres slik “forkert”; så det har været tørt - og ikke den sædvanlige gode kvalitet.
I reagerer hurtigt og serviceminded med at sætte penge for det pågældende produkt ind på ens konto, når man kontakter jer (men I skal naturligvis oplyses om det for at kunne reagere).
Det er virkelig fin service.
Spangsberg flødeboller
Spangsberg hindbær/lakrids flødeboller er min yndlings snack. Jeg bryder mig ikke om deres andre smagsvarianter da de er meget skarpe i smagen. Flødebollerne er dog alt for dyre - køber kun når de er på tilbud.
Sejt skum og blød chokolade
Glædede mig til at komme hjem og få en flødebolle til kaffen.
Men de var ikke kalorierne værd.
Jorbærskummet var så sejt, at det gik i en stor klump.
Og de andre 2 jeg prøvede at bide i var næsten lige så ringe.
Så det var penge lige ud af vinduet.
De billige no name flødeboller plejer at være bedre.
Føj for den
Spangsberg stjernestunder..
Spangsberg stjernestunder..
Det meste i æsken smager af rigtig dårlig “chokolade”, det værste stykke i æsken er dog deres såkaldte marcipanbrød! Det har intet med marcipan at gøre, det smager meget syntetisk… af sæbe, harsk. ØV!
Tjekkede lige best før.. men den siger 13.06.22
“Du må godt”… Men med stjernestunder vil jeg anbefale helt at lade det være!
Skrev en mail til Jer hvor palmeolien…
Skrev en mail til Jer hvor palmeolien kom fra.Det svar jeg fik var at det var certificeret.Hav styr på hvor det kommer fra.
Kære Spangsberg
Kære Spangsberg
Som laver reklamer der får sådan en som.mig til at tro at I har de lækreste produkter.
Jeg er nødt til at sige at jeg ikke kan lide jeres flødeboller, men det er ligemeget hvis andre kan. Mit egentlige spørgsmål er, HVORFOR BRUGER I PALMEKERNEOLIE , når I har mulighed for en sundere olie? Ja, den er billig, men hvorfor vælger I ikke de lækreste ingeredienser der ikke harsker i blodet.?
Jeg købte i november 2021 nogle…
Jeg købte i november 2021 nogle uspiselige marcipansnitter og gjorde dem opmærksom på det. Jeg sendte mail med billed og oplysninger og det endte ud i en godtgørelse på 7,- som tak for al besværet.
Det er simpelthen at latterligegøre sine kunder , som først på en pæn måde forsøger at gøre dem opmærksom på at deres marcipan snitter er uspiselige.
Ulækre klistrede uægte
Ulækre klistrede uægte flødeboller til ågerpriser. jeg takker pænt nej tak til det fupshow. Jeg giver en stjerne fordi jeg blev lokket til at købe dem. Godt gået.
jeg vil ikke kobe på den spangsberg…
jeg vil ikke kobe på den spangsberg fordi, jeg har kobe på den same slik i 30 år, og jeg vil ikke kobe fordi jeg ikke gider prøve på dem og gider ikke smage med dem
Julekonfekt
Jeg har købt 6 poser marcipankonfekt i Daglig Brugsen og jeg må sige det var en blandet oplevelse halvdelen var hårde som sten dem der var bløde var ok, det virkede som det var et miks af ny og gammel konfekt
Framragende julekalender
Total i orden chokoladejulekalender fra Spangsberg til en flad 50'er. Egentlig faldt jeg over den flotte julerøde emballage men indholdet overraskede meget. Tilpas variation af chokoladerne bag alle lågerne og gode mundrette størrelser. Jeg hopper helt sikkert med på vognen næste år, hvis der kommer en julekalender igen.
God smag og god kundeservice
God smag, og god oplevelse med deres kundeservice :-)
Jeg har købt nougat snitter for sidste…
Jeg har købt nougat snitter for sidste gang, øv en skuffelse! store klumper sukker i og slimet nougat blandet med nogle tørre klumper. Bestemt ikke værd at spise.....
Absolut de dårligste marcipansnitter…
Absolut de dårligste marcipansnitter jeg nogensinde har fået - det var direkte pinligt at de kom på et slikfad juleaften. Smagte overhovedet ikke af marcipan. "Marcipanen" var hård og smagløs, og det grønne, lyserøde og brune i midten var nærmest flydende og fedtet, så alt klistrede sammen - til gengæld smagte det heller ikke af noget.
Fantastisk kundeservice
Et skuffet barn med en halvtom julekalender fra Nørregade blev vendt til en super oplevelse.
Skrev ganske kort til Nørregade/Spangsberg at posen i julekalenderen var stort set tom. Fik et super sødt svar om at børn ikke skulle blive skuffet over en julekalender og de fremsendte en pakke med lidt julegodter.
Enorm stor ros herfra. Er helt igennem god kundeservice 👍🏻😊
Det ærgrer mig egentlig at skulle give…
Det ærgrer mig egentlig at skulle give en dårlig anmeldelse for jeg tænker (måske naivt) at de fleste chokoladeproducenter vil forsøge at lave god smag. Men her kunne producenten måske have lidt gavn af faktisk at have flere i produktionen, der også smagte med i virkeligheden (og ikke kun i reklamerne). Jeg fik for nylig en pakke aften mint af nogle små nisser. Smagen er på et niveau, hvor man lige tjekker holdbarhedsdatoen for det er fornemmelsen af gammel chokolade, der er blevet hvid. De var dog helt nyproducerede, men hårde og meget skuffende i smag. Samme oplevelse, da vi tidligere forsøgte nougathæle. Flødebollerne er tilforladelige, hvis man spiser dem med kokos men ikke et stort wauw. Dog bedre end nogle af de billigeste.
Spangsbergs marcipansnitter købt i Bilka 24-11-2021
Best før 28-2-2023. En stor skuffelse. Nogle snitter klistrede, andre tørre. De smagte ikke af marcipan men dårligere end marcipanerstatning. Når man forventer smagen af Spangsbergs gode marcipansnitter, er dette en stor skuffelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.