Købte jeres “bøf” flødeboller, som jo bare er en lavere flødebolle end de gængse. Vorherre bevares. Havde desværre glemt hvor dårlige jeres flødeboller er. Det er de dårligst smagende og mest synt... Mehr ansehen
Nej tak til Spangsberg flødeboller. De er så fyldt med sukker, at det nærmest hviner i tænderne. Bundene smager af ingenting (måske lidt af pap?), og fyldet smager heller ikke af meget andet end sukke... Mehr ansehen
Købte 4 æsker af jeres “romkugle” flødeboller i går, i anledningen af min fødselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med... Mehr ansehen
For Søren hvor er jeg skuffet. Købte en julekalender til mine børnebørn der ser ud til at være lidt ekstraordinært (kæmpestor), men her føler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. Låge nr... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Køb ikke deres marcipan snitter med…
Køb ikke deres marcipan snitter med nougat. Føj for den!! blød, fedtet, ikke rigtig Nougat og hård marcipan eller hvad det nu er
Flødeboller MINUS chokolade
Ved I derude, at der ikke er en eneste procent chokolade i Spangsbergs flødeboller??? Er f...... chokeret over de så tillader sig at tage den pris for en gang palmin!!!!!
Fup lagersalg.
Synes simpelthen jeres lagersalg er fup og svindle, når butikkerne har bedre tilbud end jer på samme vare, har lige købt 3 kasser mini flødeboller til 39 kr for 15 stk og finder så ud af, at både coop365 og netto sælger dem for 25 kr. pr. æske.
Købte marcipansnitter.
Købte marcipansnitter.
De var simpelthen så hårde på den ene side. Den anden så klistret. Uspiselige. Køber det aldrig mere.
I laver løn dumping, dårlig stil.!!
Har aldrig været særlig stor fan af jeres produkter, men har da før hen kunne spise det til nøds.
Men jeg kan ikke længere spise jeres produkter med god samvittighed, efter at have fundet ud af at i ikke har tegnet overenskomst med NNF, som i burde, og jeres ansatte derfor arbejder under dårligere forhold ens mange af jeres konkurrenter.. Dårlig still...
I er med til at ødelægge den danske model, og lave løn dumping..
Grådighed må stå øverste på jeres liste..
Spangsberg snirkler er nærmest…
Spangsberg snirkler er nærmest uspiselige
Mine børn gider ikke engang at spise…
Mine børn gider ikke engang at spise dem, for som min datter sagde., føj de smager dårligt
God kundeservice når der er knas med leveringen
Jeg var blevet helt vild med Spangsbergs hindbær & lakrids marmelade, men lige pludseligt kunne jeg ikke længere købe produktet i Bilka i Fields. Heldigvis fandt jeg ud af at jeg bare kunne købe Spangbergs produkter på deres egen hjemmesiden. Første gang jeg bestilte marmeladen gik det fint, men anden gang var nogle af marmeladerne desværre blevet smadret under transporten. Jeg kontaktede derfor Spangsbergs kundeservice og 2 dage senere modtog jeg en ny forsendelse. Jeg synes det er god og hurtig kundeservice. Man kan aldrig gardere sig helt imod at der går noget galt under transporten, men i dette tilfælde blev problemet løst (uden ekstra omkostning for mig)
Virkelig god kundeservice hos Spangsberg
Købte fornylig en bøtte lakrids fra Nørregade og fandt en genstand i bøtten, som ikke hørte til. Jeg kontaktede kundeservice og fik en ualmindelig god og professionel tilbagemelding.
Nylig købt 5 uspiselige flødeboller i…
Nylig købt 5 uspiselige flødeboller i Bilka. Fyldet helt klasket sammen til en klæbrig masse i bunden af bollen.
Hård plastik i vingummipose :/
Spangsberg har igennem årerne udbredt deres slik imperium med blandt andet Nørregade vingummier. Disse syndes især at være af ringe kvalitet. Da jeg sidst købte en pose, og fandt et stykke hårdt kant plastik i den, der helt tydeligt stammer fra disse firkantede plastikkasser man importere slik i, ja, så gjorde jeg dem opmærksom på problemet. Der gik flere dage, hvor jeg ikke hørte fra dem efter min henvendelse, og da de endelig kontaktede mig, havde jeg smidt plastikken ud da jeg tænkte, at de nok er ligeglade. De bad mig om at sende dette stykke ”kant plastik” til dem, men jeg tænkte at det dog var mærkeligt. Enhver kan jo tydeligt se på vedhæftede fotos, hvilken type plastik det er (fotos kan ikke vedhæftes her i Trustpilot). Min konklusion er, og dette er en ren teori, at Spangsberg importerer deres vingummier fra udlandet. Evt. import fra Kina eller deslige.
Vi vil ikke købe jeres ”flødeboller”
Vi vil ikke købe jeres ”flødeboller” og andre ting fordi I bruger palme olie produkter i jeres konfekture, det er med til at ødelægge natur i andre lande, det ændre også klimaet fordi man fælder regnskov for at plante palmer i stedet for, hvorfor bruger I ikke alternativer de finde jo, er det fordi de er dyrere?
Desuden er det falsk markedsføring at kalde dem flødeboller der findes jo ikke fløde i dem!
Rigtig dårligt overtræk på…
Rigtig dårligt overtræk på flødebollerne. Til den pris burde de ikke bruge VEKAO som blot klæber til ganen som en anden billig tysk overtræk. Skuffende. I øvrigt tilsat det berømte palmeolie så stay away
Det trækker kraftigt ned
Det trækker kraftigt ned, at 2. sortering i jeres webshop koster det samme som 1. sortering i Rema 1000.
Sikke en skuffelse har her til påske…
Sikke en skuffelse har her til påske købt flødeboller
Skulle være med jordbær smag men de smager mest af citrus ikke godt når man ikke er til det.
Der står ikke noget på emballagen om citrus
Det var så sidste gang jeg køber der ikke første gang de skuffer
Hælemix - mums
Spangsbergs 12 stk HÆLEMIX - nøøj det er godt :-)
Skuffet online kunde
Jeg har bestilt en julepakker og en påskepakke og er temmelig skuffet over, hvad de har pakket i kassen. Der er slet ikke den mængde i, som de viser i deres onlinereklame og næsten ikke nogen variation i produkterne. Det smager fint, men øv altså.
Jeg syntes det er fordårlig at de ikke…
Jeg syntes det er fordårlig at de ikke har de 3 dåser med bolsjer 99 kr i deres webshops ,de har i deres lagersalg i Esbjerg , men hvis man bor på Als .
Prøvede at ringe til dem og tilbød at jeg ville betale på mobile pay og fragt men nej .::det de bare ærgelig man ikke bor Ålborg~Århus ~Esbjerg . Syntes i kunne i det mindste i kunne få dem på webshops ,, så vi også kunne få lov til at købe ::::
Ikke det værd
Fantastisk service
Opdateret 14. Marts
Kundeservice har refunderet pengene og beklager. Sikke en god service ❤️
—-
Elendig pakket, ødelagt ved modtagelse.
Jeg er med på, at jeg har købt 2. Sortering påskeæg og chokolade bidder, MEN
1) Kassen i har pakket chokoladen i, er alt for stor, og var ved modtagelsen smadret.
2) begge plastikkasser med chokolade var åbne inde i kassen, og var maste, og smadret.
Det er virkelig dårlig håndtering af madvarer og jeg er dybt chokeret over jeres håndtering af det!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.