Sommerfuglen Bewertungen 75

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absolut dårligste service og forståelse for mennesker med særlig behov. Min datter med Servicehund spørger pænt ind til om hun må kigge på broderingsstof. Hvilket hun får et ja til. Hendes hund si... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En mail fra "kundescore" blev fanget af spamfilteret, og den indeholdt samtidig et link. Den kombination valgte jeg at holde mig fra. Men det, den bad om i overskriften - at anmelde Sommerfuglen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Sommerfuglen har eksisteret siden 1983 og har et kæmpe udvalg af strikkegarn, broderi og lækkert tilbehør til dit håndarbejde. Vi prioriterer en god, faglig betjening og har butik og webshop i midten af København.

4.4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad for at virksomheden sendte…

Jeg er glad for at virksomheden sendte min ordre så hurtigt afsted og at produktet ser ud til at være af god kvalitet. Dermed kan jeg hurtigere komme igang med min hobby, så tak for det. Også sødt med den håndskrevne hilsen.

9. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig pakning

Super service og hurtig pakning. Jeres netbutik fungerer tydeligvis bedre end jeres fysiske, som jeg heller ikke var helt tilfreds med, da jeg var der. Men nethandel er helt fint. 24 timer fra København til Aalborg er også fint.
Jeres udvalg er strålende - og jeg kan se, at de varer, jeg har brug for bare er lette at bestille.
Men nok en butik, der er bedst egnet til øvede strikkere og brodøser.

17. Juni 2020

Ulovlig betalingshåndtering

Den 14.05.2029 var jeg i Sommerfuglen for at handle garn og opskrift.
Foran butikken angav et skilt, hvordan man skulle coronavirus-navigere (hvilket var fint).
I butikken virkede ekspedienten uengageret og ligeglad med mig som kunde.
Da jeg skulle betale nægtede ekspedienten at modtage rede penge med henvisning til corona-pandemien. Jeg gjorde opmærksom på, at det er ulovligt jvf Betalingloven uden at det havde en effekt.
Jeg har været tilfreds kunde i Sommerfuglen i mange år - men dette seneste besøg var en helt igennem dårlig oplevelse.

27. Mai 2020
Sommerfuglen-Logo

Antwort von Sommerfuglen

Hej T Olsen
Vi er kede af, du har haft en dårlig oplevelse i Sommerfuglen. Mht. håndteringen af kontanter, har det været ren uvidenhed fra vores side, men gjort i et forsøg på at begrænse smittespredningen så meget som muligt. Vi har naturligvis rettet op på det nu.
Hilsen Sommerfuglen

Skønt

Super hurtig levering, godt produkt, og endda en sød lille håndskrevet hilsen, der bare lige var prikken over I'et!

18. März 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg synes

Jeg synes, at butikkens personale grundlæggende yder god service og vejledning. Et minus ved den fysiske butik er dog, at den er så tætpakket og snævert indrettet, at den ikke opleves som hyggelig men snarere som en klaustrofobisk fælde. Det er besværligt at bevæge sig rundt, hvilket påvirker atmosfæren og dermed lysten til at komme i butikken.

22. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering via netshoppen.

Super hurtig levering via netshoppen.
Jeg har nu to gange bestilt garn om eftermiddagen, og næste dag har det ligget i pakkeboksen.
God kvalitet i det garn jeg modtog, er faldet pladask for "Snefnug" som er ganske fantastisk at strikke med, når man som jeg er ny strikker.
Kan 100 % anbefale Sommerfuglen's netshop.
Venlig hilsen Pia

6. März 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lækker butik og udvalg. Dårlig service!

Sommerfuglen en er fin butik med rigtig stort udvalg af mange lækre garner. Servicen halter dog desværre gevaldigt efter. Jeg er forholdsvis ny i strikkeverden - i hvert fald i fht at strikke til mig selv - hvilket jeg sagde til ekspeditienten. Jeg fik en opsang om strikkefasthed -og jeg skulle lade hende tale færdig, før jeg spurgte om noget - bestemt ikke med en venlig tone, snarere meget belærende. Ærgerligt at servicen ikke følger med den ellers lækre butik. Jeg vælger nok Nicoline garn eller et af de andre gode alternativer næste gang.

26. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Exceptionel dårlig ‘service’ alt for mange gange i træk...

Har nu været i Sommerfuglen fire gange da de ligger tæt på mig og forhandler Isagergarn. Men denne gang var deres sidste chance for at opføre sig serviceminded og den brændte de desværre også. Første gang havde jeg min søn (4 år gammel) med ind som optræder som model i en af de bøger de forhandler og mens jeg spørger om et alternativ til garnet i en af de trøjer han har på i bogen, piller han ved nogle maskemarkører. Til dét siger ekspedienten skarpt at han ‘ser ellers så uskyldig og sød ud i bogen men det er han da slet ikke i virkeligheden’ og da vi går efter en 500—kroners handel bliver der kækt og HELT unødvendigt råbt ´ham der tager du med dig ik´ Selvom han selv allerede var på vej op ad trappen med sit tøjdyr. De efterfølgende gange (uden barn som tydeligvis ikke er velkomne) har jeg følt mig overset og forbigået og ærlig talt oplevet en irriteret, distræt attitude når man spørger om råd og vejledning over simple ting som priser på bøger (der står ikke pris på hverken bog eller hylde) på alternative garntyper hvis man ikke er til kradsuld, men gerne betaler mere for noget andet. Og i dag gik det bestemt ikke kun udover mig da jeg overhørte et yderst skarpt og arrogant svar til en anden kunde der tog fejl af en udsalgspris.
Desværre sælger de (endnu) ikke isagergarn i Nicoline Garn på Nørrebro, men der er servicen og stemningen til gengæld helt utrolig hyggelig og man går altid derfra med en berigende sludder og har brugt for mange penge, men det giver lyst til at komme igen og man føler sig værdsat som kunde modsat i Sommerfuglen som ærlig talt opfører sig som om de har glemt hvem de kan takke for deres eksistens.

15. Januar 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Varen fin

Varen fin, leveringen træls.
Varen var ganske fin og ankom hurtigt, men ikke til det rigtige posthus.
Det ville have været rart, hvis jeg havde kunnet vælge end anden leverandør end PostNord, som sjældent har plads i vores lokale pakkeboks, og hvor man ikke har nogen mulighed for at vælge 2. prioritet ift. leveringssted. Hvis I fx havde samarbejde med GLS, havde det gået problemfrit, for derigennem kan der altid leveres til samme lokale butik, hvor Post Nords pakkeboks står.

5. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt udvalg, hurtigt og nemt at bestille - og levering til tiden

Bestilte en skønsom blanding af garn via webshoppen: Knitpro rundpind, kunstgarn, og nogle strikkemarkører med perler, som jeg ikke har set mange andre steder. Alle varer kom hurtigt, og fuldkommen som bestilt. Dejlig overskuelig hjemmeside, og ikke mindst et virkelig godt udvalg af både garner og tilbehør. Jeg har intet at udsætte på noget.

18. Juli 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er anden gang jeg besøger butikken

Det er anden gang jeg besøger butikken. Muligvis sidste. Savner engagement og passion for håndværket. Samt bedre kendskab til materialerne. Selv om man kun har middel kendskab - så ville passion virkelig hjælpe. Der blev nærmest kigget på en ved spørgsmål som om man var sær. Og kun meget modvilligt blev der svaret. Trist oplevelse.
Især når man tilmed lige havde været i Ribe garn og broderi, hvor der var service og ekspertice i topklasse.
Man bør simpelt hen ikke stå i butik, hvis man ikke forstår at overføre glæde og passion.
Ærgerligt, ærgerligt. Især når der nu ikke er så mange garnbutikker tilbage i Kbh.

20. Juni 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr