Absolut dårligste service og forståelse for mennesker med særlig behov. Min datter med Servicehund spørger pænt ind til om hun må kigge på broderingsstof. Hvilket hun får et ja til. Hendes hund si... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En mail fra "kundescore" blev fanget af spamfilteret, og den indeholdt samtidig et link. Den kombination valgte jeg at holde mig fra. Men det, den bad om i overskriften - at anmelde Sommerfuglen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid fantastisk service, og dejligt dejligt garn. Sommerfuglen er helt i top klasse hos mig.
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte en skønsom blanding af garn via webshoppen: Knitpro rundpind, kunstgarn, og nogle strikkemarkører med perler, som jeg ikke har set mange andre steder. Alle varer kom hurtigt, og fuldkommen so... Mehr ansehen
Sommerfuglen har eksisteret siden 1983 og har et kæmpe udvalg af strikkegarn, broderi og lækkert tilbehør til dit håndarbejde. Vi prioriterer en god, faglig betjening og har butik og webshop i midten af København.
Vandkunsten 3, 1467, København K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Antwort von Sommerfuglen
Har købt garn og tilbehør i webshoppen, flere gange.
Varen jeg har bestilt, kommer hurtigt efter en dag eller to.
Kan kun anbelale Sommerfuglen.

Antwort von Sommerfuglen
Har tit været inde i butikken, de er søde og har en masse forskelllige ting. Har også købt noget garn online som jeg manglede til et broderi.
Kom et par dage efter, fint pakket ind.

Antwort von Sommerfuglen
Jeg bestilte noget garn d. 18/3, i dag d. 26/3 har jeg endnu ikke modtaget noget og pengene er for længst blevet trukket. Når jeg ringer dertil kan de intet gøre eller tilbyde som hjælp, blot at jeg kan lade være med at hente pakken når den engang kommer, hvis jeg ikke ønsker den. Men så skal jeg lige betale en returforsendelse. Simpelthen ikke i orden at smide ansvaret på den måde. Det var i hvert fald sidste gang der blev handlet det sted.

Antwort von Sommerfuglen
Jeg er dybt skuffet. Så en fin knap med nattergale, som jeg bestilte. "Som en fin detalje på en jakke" står der bl.a. i "salgstalen".
Måske er det bare, fordi jeg er fyldt 67, men jeg måtte have luppen frem for overhovedet at se motivet på knappen. Hvordan den skulle kunne gøre nogen forskel på en beklædningsgenstand er mig en gåde.
Jeg tænker ikke på at returnere - det ville blive en ren underskudsforretning. Jeg finder nok én eller anden - som ser bedre end mig - at forære den til.
Svar til Sommerfuglen:
Når man kigger på en reklame/salgstale er første prioritet udseende og anvendelse. Man kigger ikke på "fodnoter", der beskriver f.eks. størrelse, men må gå ud fra, at størrelsen på reklamebilledet svarer til den faktiske. (Det gælder naturligvis ikke for huse, køleskabe etc. men i høj grad for f.eks. knapper). Havde jeg fået et realistisk billede - sprogligt og synsmæssigt - havde jeg aldrig bestilt.
Jeg vil ikke bruge ordet "fusk", men det er tæt på!
M.h.t. returnering:
Transport til nærmeste afsendelsessted, gebyr for afsendelse ....... "Forget it". Det løber i den grad op - bliver faktisk højere end refunderingsbeløbet.
Så jeg gør, som jeg tidligere har skrevet, samt sletter jeres reklamefremstød på nettet.

Antwort von Sommerfuglen
Fantastisk service og hurtig levering! Er kun lige begyndt at strikke, men har allerede fundet shoppen der skal være min go-to her!

Antwort von Sommerfuglen
Skøn butik med stort udvalg, og fantastisk betjening. både i butikken og online.
Blev kontaktet ved tvivl om min ordre, og varerne blev hurtigt sendt og leveret lige til døren

Antwort von Sommerfuglen
God vejledning. Nem hjemmeside og hurtig levering af korrekte varer.

Antwort von Sommerfuglen
Helt fantastisk service i deres web shop - og nogle rigtig dejlige varer

Antwort von Sommerfuglen
Super service og hjælpsomhed. Levering dagen efter bestilling online.

Antwort von Sommerfuglen
Første, eneste og sidste gang jeg besøger butikken - lækker butik med stort udvalg af Isager garn men det er sjældent, at jeg oplever så arrogant og uengageret ekspedient. Så jeg forlod butikken og købte garnet hos Uldstedet ved Nørreport i stedet for. Her blev jeg mødt af et smilende og imødekommende personale 👍

Antwort von Sommerfuglen
Virkelig effektiv afsendelse af to ordrer bestilt på hjemmesiden med en uges mellemrum. Den ene blev afsendt dagen efter bestilling, og den næste blev afsendt kl. 16 - knap en time efter bestilling.
Virkelig dejligt!

Antwort von Sommerfuglen
Meget arrogant og afvisende ekspedition, havde fejlagtigt forstået at jeg kunne købe en opskrift uden garn, kiggede på modellen som var påhæftet en lille bjælle, som advarsel til personalet ? Eller hvorfor, det samme som at sige at man stjæler...

Antwort von Sommerfuglen
Jeg har handlet i Sommerfuglen i mange år, også inden der kom webshop til. Og altid fået god betjening. For ganske nyligt havde jeg opdaget et broderikit fra Ehrman Tapestry i England. Der var desværre kun 1 kit tilbage. Men Sommerfuglen tog kontakt til Ehrman og reserverede kittet til mig - og ca. 10 dage senere kunne jeg hente det på Vandkunsten.
Meget, meget fin service fra Sommerfuglen. Så jeg vedbliver med at være kunde og giver hermed min anbefaling.

Antwort von Sommerfuglen
Webshoppen fungerer upåklageligt ⭐ Nem bestilling og hurtigt levering. God forsendelsesindpakning af mine produkter. Vil anbefale andre at benytte denne webshop 👌🏼
Dejlig garnbutik, desværre får man gennemgående en ligegyldig og arrogant behandling som kunde. Oplever at ekspedienterne har vældig travlt, så travlt at der ikke er tid til kunderne. De er væk, før man når at stille sine spørgsmål. En ubehagelig oplevelse, ikke et sted man har lyst til at besøge igen.
Jeg gav butikken feedback på min oplevelse inden jeg forlod butikken.
Jeg ville have givet en stjerne for en velassorteret butik, men fordi den dårlige betjening er en tilbagevendende oplevelse, må det blive nul stjerner.

Antwort von Sommerfuglen
En sød butik med lækkert garn. Men en uengageret og meget lidt serviceminded betjening, oplevelse af at handlen bare skulle overstås og at være til besvær som kunde ved efterspørgsel på vejledning bevirker, at jeg ikke har lyst til at komme i butikken igen.

Antwort von Sommerfuglen
Rigtig god service! Jeg havde i første omgang bestilt tre slags garn. Da jeg modtog dem var den ene slags ikke som jeg havde forventet og jeg fil af vide at jeg bare kunne sende det tilbage og få penge retur.
I anden omgang manglede jeg så et par nøgler til at færdiggøre mit projekt. Jeg bestilte garn og skrev hvilket indfarvningsnummer jeg manglede i tilfælde af at dette kunne lade sig gøre. Jeg fik mit garn dagen efter og med en rigtig fin besked om at jeg havde fået garn med det indfarvningsnummer jeg manglede. Jeg blev så glad for den service :)
Lækker butik, men dårlig service efter der er kommet ny ejer. Fuldstændig uengageret ekspedition fra ejeren selv og ikke særlig hjælpsom.
Har ikke været i butikken siden.
Det var rigtig fint, at jeg kunne hente mit lille broderikit fra Stikværket ved Sommerfuglens dør i disse lukketider.
Men desværre svarede indholdet ikke helt til det, der var vist på billedet, idet lynlåsen til den lille toiletpung ikke matchede farven på billedet - og heller ikke farverne på broderiet.
Jeg kontaktede Stikværket direkte og fik en venlig betjening, idet man vedgik, at lynlåsen ikke matchede broderiets farver. Jeg har nu ganske vist fået tilsendt en pink lynlås, men det er en billig plastiklynlås, der ikke virker. Nu kan det så være nok med det firma🙁
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.