Venligt personale og professionelt hurtigt udført el arbejde af Dennis. Dem kan vi godt anbefale og bruge igen. Mvh Peter Christensen Nordhavn
Flot håndværk og god kommunikation Vi fik lagt nyt egetræsgulv og lavet tilpasninger omkring døre og lister, og resultatet blev helt perfekt. Arbejdet blev udført til tiden, og kommunikationen underv... Mehr ansehen
Jeg har haft fornøjelsen af at få lavet nyt gulv af Solido Byg, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut var hele forløbet utroligt professionelt og trygt. Kommunikatione... Mehr ansehen
Fantastisk udført arbejde på vores domicil hos HOLGER DANSKE FLYTTEFORRETNING i Rødovre ! Udover at vi selv har nydt godt af deres professionelle arbejde, har vi besluttet at bruge dem fremover til... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Faglighed, tillid og flotte resultater! Hos Solido Byg gør vi en ære ud af at levere håndværk i topklasse – uanset om det gælder nye gulve eller tømrerarbejde. Vi lægger vægt på god dialog, faste aftaler og et trygt forløb hele vejen igennem. Vi lytter til dine ønsker, rådgiver dig ærligt og sørger for, at alt bliver udført med præcision og sans for detaljen. Vi afleverer altid et færdigt resultat, som vi selv kan stå inde for – og som du kan glæde dig over i mange år frem. Hos os er kvalitet, ordentlighed og kundetilfredshed altid i fokus.
Vesterbrogade 208, 1800, Frederiksberg C, Dänemark
- +45 31 31 00 11
- dn@solidobyg.dk
- solidobyg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Venligt personale og professionelt…
Venligt personale og professionelt hurtigt udført el arbejde af Dennis.
Dem kan vi godt anbefale og bruge igen.
Mvh
Peter Christensen
Nordhavn
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med med Solido byg. Arbejdet blev udført professionelt og effektivt.
Jeg kan varmt anbefale Solido byg til andre, der har brug for et pålideligt og dygtigt team.
Fremragende resultat.
Super flinke gutter
Super flinke gutter, som leverede lige hvad vi ønskede os i vores nye hus.
Solidt(o) håndværk
Solidt(o) håndværk. Ingen problemer. Flinke folk👍🇩🇰
Fremragende service
Fremragende service, og lynhurtig drenge!
Godt arbejde og sødt personale
Godt arbejde og sødt personale
Super god service
Super god service, og kan klart anbefales
gode håndværker,
godt arbejde, og søde mennesker, kan klart anbefale.
Godt arbejde og søde mennesker
Godt arbejde og søde mennesker
Fem stjerner her fra👌
Fantastisk udført arbejde på vores…
Udover at vi selv har nydt godt af deres professionelle arbejde, har vi besluttet at bruge dem fremover til udbedringer og opgaver hos vores kunder.
Dette er for os den fornemmeste blåstempling, da vores kunder kun skal have det bedste !
Super godt arbejde og effektive…
Super godt arbejde og effektive medarbejdere
Good work guys
Imødekommende service og flot finish
Imødekommende service og flot finish
Fra første kontakt til færdigt projekt var oplevelsen virkelig positiv.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.